Влез

View Full Version : Дайте съввти ако може :)

niq17
11-23-2011, 15:36
Така ще разкажа максимално кратко на подточки :
Знае, че го харесвам (всъщност аз не съм му го казвала, а някои от приятлките ми, да подчертая НЕ СЪМ ги молила, казаха ми, че е казла, че не ме харесва.
Не сме говорили по тази тема, нищо не ми е казвал лично, не сме особено близки, но факт е, че от както знае, че го харесвам малко се поотдрапна, но като се замисля, има възможност това да е, защото от както аз знам, че е разбрал се отдръпнах от него защото ме е срам, преди в повечето пъти аз търсех констакт с него и се получаваше отлично,така мсиял, защото и до ден днешен през малкото пъти когато превъзмогна срама си и му кажа нещо той ми отговаря с усмивка.
Един много важен факт - малко след като е разбрал за чувствата ми тръгна с момиче с което видимо бяха близки приятели , беше казал, Че няма да издържат много, дори скоро го попитаха какво се случва между тях и той отговаря, че тя е супер нахална и скоро ще я къса..за мен това не е любов
Още щом го харесах забелязвах, че ме гледа, че е мил ..принципно той е мил с всички...но погледите..вчера отсъствах няколко часа от училище и помолих момичето кеото седи до мен да гледа длаи ме търси по някакъв начин , тя ми разказа как първия час гледал към празното ми място и нали аз се появих за 5 час и каза, че все пак малко му се е повдигнало настроението (но не твърдя нищо, защото не е доказателство..о боже чувствам се като в съд, моля нека не бъда обвиняемата) днес отсъствах целия ден по здравосложвни причини, тя каза, че го е видяла да се целува с приятелката си когато е отишла на училище и забелязала,ч е веднага щом момичето го е пуснало, той е излязал набързо на вън и се е изплюл...(много е смешно наистина) .
И последно да спомена нещото което съм виждала с очите си..когато е снея през междучасията и я прегръща или целува гледа към мен.
Та така понеже в петък съм на училище (утре няма да ходя) ми се иска с нещои да му покажа чувствата си, да му намекна ,ч е го харесвам без да го казвам в прав текст, но все пак ако имате някакви други съвети моля споделете :)

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 15:40
Изписа цял роман.
НЕ,не си заслужава.
Няма и смисъл.

baronet
11-23-2011, 16:04
нямаш шанс пий 1 студена вода даже не ти прочетах темата

Elizabeth93
11-23-2011, 16:11
Абе я не се занимавай с този индивид, какво значи това да харесва с теб пък да тръгне с друга като тиси срамежлива той да беше направил крачка по добре не си губи времето, защото е ценно :)

CBETO3APA
11-23-2011, 17:28
не си заслужава

Azoria
11-23-2011, 17:50
Може и да имаш шанс ,да, ама тоя е нек'ъв кретен... :? :?

Starless
11-23-2011, 18:42
Ами според мен не.. Момчето е казало в прав текст, че не те харесва, колкото и да е срамежлив ако те харесваше, най-малкото нямаше нищо да каже...
Все пак преди колко време е станало това?

sasha_90
11-23-2011, 18:51
По-добре се прави,че го няма.За какво ти е такъв индивид?За да те смени с друга ли?Виж го само как разиграва и двете ви.

error92
11-23-2011, 19:01
днес отсъствах целия ден по здравосложвни причини

психически отклонения, разбирам те :shock:

dool
11-23-2011, 19:09
мисля, че той се ласкае от вниманието ти ... и смята, че си негова ... има едни лаф "човек разбира колко държи на нещо, когато го изгуби" .. е, ако искаш да разбереш дали държи на теб ... накарай го да почуства, че вече не си негова и че той не владее мислите ти

и мисля, че при правилна игра от твоя страна ще имаш шанс

djipsito
11-23-2011, 19:13
Не мисля, че той разиграва двете....

Да се надяваме, че сигналите, които си описала не са плод на въображението ти...
Само с гледане не става... от къде знаеш, че не иска да те дразни само ? Пък и тва, чули, видяли, казали и т.н.. ква гаранция е ?

В такъв случай аз не бих направила първата крачка. Едно, че си има гадже и друго, че... той ако искаше нещо, досега да я е оставил и да се занимава с теб...

Luidgie
11-23-2011, 19:15
ч е веднага щом момичето го е пуснало, той е излязал набързо на вън и се е изплюл... ОМГ! :lol: :lol: Сигурно момичето е яло чесън, не се превъзбуждай!

aleks07
11-24-2011, 09:56
Разбрах, че днес е скъсал с нея

Pamaa
11-24-2011, 10:54
не, няма смисъл : )) .

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 11:00
ч е веднага щом момичето го е пуснало, той е излязал набързо на вън и се е изплюл... ОМГ! :lol: :lol: Сигурно момичето е яло чесън, не се превъзбуждай!
:razz: :razz: :lol:
He,не е истина просто.. :lol:

LadyDaisy
11-24-2011, 11:45
Ако искаш да си по-близка с момчето ще се наложи да преодолееш срама и да действаш. Ама не с глупости от сорта на някоя приятелка да му предложи от твое име и т.н. Отиди, хвани го за ръката, плесни му една целувка, кажи му *Благодаря* след това и си тръгни с вдигната глава. Пък после ще се види дали той иска или не иска!

niq17
11-24-2011, 13:06
Прави сте, може би наистина няма смисъл.Толкова време ги гледах как са заедно, целувайки се..прегръщайки се..нямах право на глас, понякога имах чувството, че нарочно ми демонстрира, че са заедно..търпях без да казвам нищо, сигурно и сега е най-правилно да си мълча :)

Equivalence
11-24-2011, 13:24
Изписа цял роман.
НЕ,не си заслужава.
Няма и смисъл.

+1

niq17
11-24-2011, 13:38
Ако искаш да си по-близка с момчето ще се наложи да преодолееш срама и да действаш. Ама не с глупости от сорта на някоя приятелка да му предложи от твое име и т.н. Отиди, хвани го за ръката, плесни му една целувка, кажи му *Благодаря* след това и си тръгни с вдигната глава. Пък после ще се види дали той иска или не иска!

Много ми харесва идеята ти, но първо мисля да се сближим и да видя дали ще се държи така както се държеше преди да знае :)

niq17
11-25-2011, 10:46
Днес бях на училище..отначало нищо интересно..докато по средата на 1ви час забелязах, че ме гледа.В междучасието слязох на 2ри етаж да се видя с едни приятелки и се заговорих с тях до стълбите, в това време се качи момичето с което бяха заедно, отиде да си остави нещата и тъкмо вървеше по коридора той и приятелите му се качваха по стлбите, тя им каза здрасти и се прегърнаха (обичайно за нея и повечето момчета) но аз щом ги видях се отместих, направих една обиколка на коридора и когато отново стигнах там правейки тъпа физиономия (поне така ми казаха,ч е е изглеждало) го видях как ме погледна..влязохме в час..продължаваше да гледа..госпожата излезе на някъде и аз се заговорих с момчетата коитро седят зад мен..не сме си говорили нищо особено, май беше за Коледа. И докато се завъртах видях,ч е гледа , обаче така ряско ни се срещнаха погледите, че явно му стана неудобно и се отмести..тази ситуация се повтори след няколко минутки.В голямото отидохме до магазинчетат на пазар до училището ни, аз вървях пред енго и без да види влязох в един магазин, от прозореца наблюдавах как почна да се върти всякаш търси някой.Погледите продължаваха и следващите часове.Последен час имахме физическо и аз излязох от вратата точно преди него и той тръгна на едната посока, а аз дугата и след няколко крачки се обърнах и видях, че се е спрял и ме гледа.обърнах с еи продължи, видях,ч е си е сменил посоката и е зад мен.Във физкултурата той играеше волейбол, а аз седях на пейката с едно момиче, защото съм осовбодена..продължаваше да гледа и янколко пъти ме спаси от топката.Топката дойде в моята псоока и за малко да ме удари, но аз подкочих и се отместих, той веднага се приближи и ме погледна..това е за днес...