Влез

View Full Version : Желана, но самотна..

DamnHot
11-23-2011, 16:59
И така..момиче на 14 години съм. Заобиколена съм от хора всеки ден по всяко време. Това е хубаво - приятели, връзки, смях, драми, веселие, опит. Но останаха изключително малко точни и добронамерени хора.. всеки с интересите си, всеки с претенциите си.. егоизъм, алчност, надменност.. като свидетел на всичко това не знам какво да правя - да се смея, да плача ли.. Толкова жалко : ))
До вчера нормални момичета.. когато ги гледам изведнъж - разголени снимки по фейсбуци и ахата и други сайтове.. и отдолу някакъв текст от рода "вземи ме цялатааа"
:D :D , сефтета, работи, глупости , всичко пробвали, треви пушили и вече са мега яките... Смешни ми са от всеки ъгъл ! :-D И доста често ми се случва като сме се събрали някаква голяма компания в училище, пуснали чалгиите (има и свестни хора, които ги слушат ;дд) и да става шоу... и аз както съм понякога център на внимание даже.. просто да се отделя, сложа слушалките (метЪлка съм :) ) и да седна някъде сама и да не мисля за нищо.. всичко ми идва до горе..и после се струпват маса хора да ме питат какво ми е, а всъщност ми е някакво никакво.. обикновено..
И сега идва редът на любовта.. не се насилвам да ходя нароочно с някой.. Чакам течението, така да се каже. И все повече имам чувството, че съм твърде тежка, за да ме помръдне това течение.. в никое момче досега не съм видяла, човекът, когото търся .. :( Хубавите момчета са курвари, бройкаджии и подобни. Умните пък не ми допадат, аз обожавам да се лигавя и смея по всяко време :D А пък да кажем, че съм задръстена - не .. познавам се много хора, контактуваща личност съм. За външен вид.. кво да кажа ;дд Ще съдя по мнението на хората - всички казват, че съм красавица, чаровница, с красиви очи итн.
:oops: не искам да изляза сега някоя фукла, но наистина имам себе си за добре изглеждащо момиче !! : )
И така де.. времето минава, а аз все още съм човека, обкръжен с много приятели, винаги в добра компания ( момчета, момичета) и с весело настроение.. но някак си.. се чувствам самотна в известна степен и нещастна в областта любов..: ) :?

Всякакви идеи, предложения, въпроси - добре дошли :D

ADMIRALKA14
11-23-2011, 17:04
Всичко с времето си! :)

DisappointedDreamer
11-23-2011, 17:10
И аз съм така - заобиколена от много приятели, но чустваща се все едно не съм част от нищо. И аз съм горе долу металка, и не понасям чалга, нито пък момченца от типа на тези, които в момента с лопати се ринят. Предполагам, че е фаза на пубертета, но всичко ще се промени с времето.
:)

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 17:13
Като те гледам на снимката,ако си ти ,си красиво момиче.
Спокойно и ти ще намериш.
Но съвсем идеален не можеш да намериш.
Нали знаеш,идеални хора няма.
Всеки със своя недостатък.
Ти ,ако обичаш човека,ще го обичаш,такъв какъвто е. :)

SisiStrange
11-23-2011, 17:18
Хубавите момчета са курвари, бройкаджии и подобни. Умните пък не ми допадат, аз обожавам да се лигавя и смея по всяко време :D :?

Глупости. Ама пълни.
Това дали някой има желание да се е*е с всяка срещната въобще не зависи от външния вид. Кви грозни мъже съм виждала с по 2 гаджета наведнъж, а какви хубави момчета го карат съвсем скромно. Това са някакви странни общи знаменатели, на които ще се смееш един ден. И кой е казал, че красивите не могат да са умни? Как само си ги разделила. Умни или красиви. Все едно няма средно положение.
Останали са супер много свястни хора. Тези кифлички са по-скоро изключения вече или в най-лошия случай карат пубертет и ще го надраснат скоро. Или си в лоша среда, или просто сте в такава възраст.

Muaythaifighter
11-23-2011, 17:20
cool story bro

DamnHot
11-23-2011, 17:21
Явно средата ми е лоша ! Просто ако не си от Сливен НЯМА да можеш да ме разбереш ! : )) Е, да и признавам аз тези изключителни смесици, които изброи - хубав+свестен :-) ВСЯКА АМА ВСЯКА трета е такава, каквато по-горе изброих! А за момчета.. 14 години в този град, и все още не съм срещнала комбинациите, които ти каза :Д

error92
11-23-2011, 17:24
Евала за темата :-) от къде си ? :grin:

LeprikonA
11-23-2011, 17:26
малко ти е рано да си нещастна от към любов. не се заяждам, но на 14 си. още нищо не си видяла, нещата едва сега започват.

п.с. метЪлка = )

DamnHot
11-23-2011, 17:28
От сливен сити съм ;h :D иии да, мерси за поправката но простоо песните са в стил metal от ае. и съм свикнала думата да я виждам с А D:

Evie
11-23-2011, 17:28
И аз съм по подобен начин, но вече спряха да обръщам внимание. Всичко с времето си! Предполагам, че си в нова гимназия, така че тепърва ще опознаваш с хората :) Истината е, че и на мен понякога ми става много тъпо и самотно, но няма какво да се направи..

bogzfaggot
11-23-2011, 17:36
Прочетох го до "на 14 съм" и спрях.

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 17:37
От сливен сити съм ;h :D иии да, мерси за поправката но простоо песните са в стил metal от ае. и съм свикнала думата да я виждам с А D:
Там има много роми :D със това се слави 8-)

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 17:39
Evie,приличаш ми на Мара отваpячката. :D

Evie
11-23-2011, 17:41

Ъъ.. защо? 8-)

LeprikonA
11-23-2011, 17:42

колко си мила и права едновременно :lol:

DamnHot
11-23-2011, 17:42
Вапмирке, вярно е , че квартал Надежда бъка от представители от третия свят, но пък да не вадим изводи от това ! :D

DamnHot
11-23-2011, 17:45

Нямам никаква ама никаква идея да се заяждам, но.. не може да се правят изводи за хора, които първо не познаваш и второ съдейки по тяхната възраст ! : )

lubovvv
11-23-2011, 17:51
Рано ти е още, успокой се и се съсредоточи във училището.

needle
11-23-2011, 18:10
В доста тесни рамки си поставила евентуалните ти парньори, в защита на умните ще кажа, че интелигентните хора са доста по-приятна компания, имат по-развито въображение, което позволява бягство от определените стереотипи, и никой не е казал че непременно всеки който има добър успех в училище е дърво. Окликвай повече на поканите за разговор, бъди отворена личност.

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 18:14

колко си мила и права едновременно :lol:
Казвам си каквото ми е на езика.
Да ме мразят колкото си искат :D
Без значие.

Evie
11-23-2011, 18:21
Съжалявам, не съм много добре запозната с чалга звездите. Та защо точно ти приличам на Мария?
И спокойно, не бих мразила човек, който не познавам и той също не познава мен. :)

VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 18:24
Съжалявам, не съм много добре запозната с чалга звездите. Та защо точно ти приличам на Мария?
И спокойно, не бих мразила човек, който не познавам и той също не познава мен. :)
Ам силикон ли имаш в устата?

Evie
11-23-2011, 18:28
Ам силикон ли имаш в устата?

Ти сериозно ли? :shock:
Това са ми естествените устни..
Съжалявам за спама, аз спирам вече..

NomNomNom
11-23-2011, 18:29
И какво като се цепиш, не си по-яка.
Да не мислиш, че свестен ще те вземе, докато тесногръдо поставяш етикети - курвар, разголени тъпо по ахато , умните не ти допадали, щото обичала да се лигави.

Да ти кажа си по-тъпа от всичко хора дето изброи само, за дето се взимаш за по-велика от тях.

sasha_90
11-23-2011, 18:35
.. се чувствам самотна в известна степен и нещастна в областта любов..: ) :?
И аз,всичко имам,но не и човек,на когото мога да се доверя и който да ми е опора в трудни моменти.Човек,който да прави всичко,около мен пълноценно....ох,пак се размечтах. :D

nolovexxx
11-23-2011, 19:16
Явно средата ми е лоша ! Просто ако не си от Сливен НЯМА да можеш да ме разбереш ! : )) Е, да и признавам аз тези изключителни смесици, които изброи - хубав+свестен :-) ВСЯКА АМА ВСЯКА трета е такава, каквато по-горе изброих! А за момчета.. 14 години в този град, и все още не съм срещнала комбинациите, които ти каза :Д

Как се казваш? :D По темата: Нищо не можеш да направиш..

bogzfaggot
11-23-2011, 19:36
Да не мислиш, че свестен ще те вземе, докато тесногръдо поставяш етикети - курвар, разголени тъпо по ахато , умните не ти допадали, щото обичала да се лигави.

Да ти кажа си по-тъпа от всичко хора дето изброи само, за дето се взимаш за по-велика от тях.+1097839869643
И много ясно,че мога да и вадя изводи за тебе,като си на 14.Какво по точно си видяла ти от живота?И съм сигурна,че има много свястни и нормални хора Сливен.Ти просто си едно тъпо пуберче,което си мисли,че като е метАлка,е много по-различна.

fenkaaa
11-23-2011, 19:46
Добре де,кажи ми за къде бързаш :shock:

Evie,наистина на снимката леко приличаш на Мария ;д

SisiStrange
11-23-2011, 19:49
Добре де,кажи ми за къде бързаш :shock:

Ама защо я сравнявате с оня урунгел. :-o На снимката е много сладка и нямат много общо.

TykaSePisheNick
11-23-2011, 19:51

Да ти кажа си по-тъпа от всичко хора дето изброи само, за дето се взимаш за по-велика от тях.
IN YOUR FACE.

ПП:Нищо лично към авторката.
ПП2:СтранноСиси - заради джуката.

Evie
11-23-2011, 19:53

Хъх, толкова ли е зле 8-)
То не беше Преслава, Селена Гомез, а сега пък Мария.. не са ми точно идоли :D
Пък и смятам, че все пак устните ми изглеждат по-естествено от тези на Мария..

fenkaaa
11-23-2011, 19:54
Не само заради устните,по-хубави ми изглеждат от силиконите на Мария 8-) Косата също,формата на лицето,, както и да е,че взехме вече на снимки да го обръщаме.

TykaSePisheNick
11-23-2011, 19:56
Сега като спомена и на 2-рата приличаш, верно 8-)

По темата:Прекалено си малка, за да разграничаваш толкова много хората на стереотипи, особено когато с "умните" си имала не повече от 2-3 думи разговор, а с "курварите" не си си говорила на по-така тема.Всеки носи маска в днешни дни.
Предлагам да се напиете групово и да ходиш да си говориш с хората.Идея си нямаш колко шокираща, но откровена информация ще откриеш.

purplerainn
11-23-2011, 22:10
Едва на 14 години си.Всеки човек си има своите "временни" депресии.С времето всичко отшумява.Сега си в любовен застой :D така да се каже,но сама ще видиш,че ще дойде момента в който от любов няма да се оттървеш.Така че,не унивай.Бъди себе си!Правилният ще дойде много скоро ! :-D :-)

IlovEmyPuffYToY
11-24-2011, 12:24
Сега като спомена и на 2-рата приличаш, верно 8-)

По темата:Прекалено си малка, за да разграничаваш толкова много хората на стереотипи, особено когато с "умните" си имала не повече от 2-3 думи разговор, а с "курварите" не си си говорила на по-така тема.Всеки носи маска в днешни дни.
Предлагам да се напиете групово и да ходиш да си говориш с хората.Идея си нямаш колко шокираща, но откровена информация ще откриеш. плюсче :)

LadyDaisy
11-24-2011, 12:39
Пффф, мила, не бързай, имаш толкова много време да се гаджосваш и разгаджосваш....
По-добре в тази възраст да общуваш с хората чрез главата си, а не чрез междукрачието и обмяна на лиги. Сега ти е момента да усъвършенстваш комуникацията си. Вместо да се сдухваш, че си без гадже си затвърди връзките с приятелите. Запознавай се с нови хора, общувай, обогатявай се. Когато се научиш да бъдеш себе си ще видиш, че Той сам ще те намери ;)

Irti
11-24-2011, 12:54
На 14 няма как да си самотна.

weezyfuckinbaby
11-24-2011, 14:01

+++
Имаш нужда от специално внимание просто. Почини си малко красиво момиче. :)

ebemise
11-24-2011, 14:19

Аз съм от Бургас и познавам двама човека от Сливен момче и момиче...Момчето е просто супер маняк, на 16 е ... абе просто голямо лице..а момичето.. имам чувството, че ако си говорихме още 5 минути щях да я изчукам вечерта...

sunman
11-24-2011, 14:39
Колежке,не се притеснявай,всичко ще се нареди!!
И аз съм като тебе,обаче аз съм се оставил по течението и не се притеснявам!
:)

nepowtorima
11-24-2011, 15:25
И аз съм в същото положение, но просто сега ще отделя повече време на ученето и няма да мисля с кой да се зарибя само и само, за да не се чувствам самотна. Каквото ми е писано.. това ще стане. не се намесвам в съдбата си. Просто прекъсни да мислиш за това и когато най-малко очакваш тогава момчето на мечтите ти ще те срещне.

bloodyF
11-24-2011, 15:27
Евието ми мяза на оная Катерина от Пловдив (филмираната) от екс фактор-кастингите :lol: :-)

а авторката да пусне един скайп на лични да и обясня нещата, че тука не ми се пише честно казано :-)

ScarletBite
11-24-2011, 18:39
познато :) и аз минах през тази фаза, а в един момент реших да не се задълбавам, изградих стена между най-дълбоките неща в себе си и останалите и започнах да се показвам повърхностна и безгрижна, за да не ми се налага постоянно да защитавам по-различните си възгледи и... да не бъда наранена.
човек винаги прави компромиси със себе си. отдавна съм приела, че типът хора, който търся, не съществува. и съм се научила да показвам това, което трябва, за да "спечеля\оцелея". в един момент дотежава, наистина. но рано или късно отнякъде се появява някой, който те поразява с... уникалността си. хем умен, хем хубав, хем още много неща. странното е, че този човек те има за част от масата така, както ти си имала за част от масата толкова много хора преди това. демек вижда маската. обаче ти си знаеш, че в теб има много повече, просто за по-удобно го криеш. и тогава почваш да се питаш дали и в другите хора в твоя живот, които ти се струват обикновени, няма нещо, което крият за по-лесно. и дали не е трябвало само да се задълбаеш малко повече в тях, вместо да съдиш прибързано. :)

затова спри да го мислиш толкова... живей живота, не се стреми да намериш велики качества в хората и не се разочаровай, когато те не са написани на челата им. във всички ни има нещо красиво, нещо полезно, нещо уникално. това, че не го показваме и че се лигавим в компания... нищо не означава. :)

DamnHot
11-24-2011, 19:33
Амм благодаря на всички за мненията :-) И аз мисля просто да си оставя всичко пак така : ) ии относно тамм за това някой , където ме беше нарекъл тъпа - направих само общо приведение на хората. Не съм казала, че всички се делят САМО на такива групи, но .. както и да е. И за това, че съм METALKA - въобще не мисля, че ме прави различна, въпреки, че някои хора не обичат да дружат с такива личности.. цитирам реплики :" въйй кой ги слуша тия уроди слипнот например" или "вие не разбирате от музика, къде къде андреа е повече от металика пффф" и така :D
Иначе - благодаря на всички ! :-)

Razor93
11-24-2011, 20:14
На 14 си, а за любов си тръгнала да говориш, осъзнай се малко!

kremen4eto
11-24-2011, 20:39
Ами щом си от Сливен, казвай къде и се срещаме да се сприятелим :D

Да ти кажа ако нямах тези приятели, които познавам от селото ми, направо и аз не знам какво щях да правя в тази компания от идиоти, които познавам в Сливен. Но не слагай етикети, всеки е различен.
За любов си малка, т.е. не че нямаш късмет в любовта, просто още не ти е времето.
Къде учиш?

bratignat
11-24-2011, 20:42
[b]И така..момиче на 14 години съм. Заобиколена съм от хора всеки ден по всяко време. Това е хубаво - приятели, връзки, смях, драми, веселие, опит. Но останаха изключително малко точни и добронамерени хора.. всеки с интересите си, всеки с претенциите си.. егоизъм, алчност, надменност.. като свидетел на всичко това не знам какво да правя - да се смея, да плача ли..

Девойко, всеки човек си има и лоши страни, освен качествата. Недей да търсиш идеални, ангели, божества и т.н., че може да ти отнеме едно-две хилядолетия. Харесаш ли някого с еопитай да не търсиш лошото, селектирай, това което ти харесва в него.

Второто - ти си на 14. Знам, колко е модерно сред пуберите да са "отворени" или напред с материала. За тези работи, обаче не е достатъчно да си развил тяло, нито да имаш определено интелектуално развитие. Трябва ти някакъв личен морален кодекс и фактът, че възрастта 18-21 е общо приета сред цивилизованите държави за съзряване, означава, че повечето хора съзряват в този диапазон.

Едно ще кажа на всички зажаднели да почустват какво е да си голям. Да се забиеш с някой или да бачкаш винаги можеш. Да си върнеш детъството и да изживееш - не.

NC
11-24-2011, 20:47
Same...

ScarletBite
11-24-2011, 20:57
Same...
много сте зле. в тийнпроблем от хора на каква възраст очаквате теми??

shmatarok
11-24-2011, 21:12
[b]И така..момиче на 14 години съм. Заобиколена съм от хора всеки ден по всяко време. Това е хубаво - приятели, връзки, смях, драми, веселие, опит. Но останаха изключително малко точни и добронамерени хора.. всеки с интересите си, всеки с претенциите си.. егоизъм, алчност, надменност.. като свидетел на всичко това не знам какво да правя - да се смея, да плача ли..

Девойко, всеки човек си има и лоши страни, освен качествата. Недей да търсиш идеални, ангели, божества и т.н., че може да ти отнеме едно-две хилядолетия. Харесаш ли някого с еопитай да не търсиш лошото, селектирай, това което ти харесва в него.

Второто - ти си на 14. Знам, колко е модерно сред пуберите да са "отворени" или напред с материала. За тези работи, обаче не е достатъчно да си развил тяло, нито да имаш определено интелектуално развитие. Трябва ти някакъв личен морален кодекс и фактът, че възрастта 18-21 е общо приета сред цивилизованите държави за съзряване, означава, че повечето хора съзряват в този диапазон.

Едно ще кажа на всички зажаднели да почустват какво е да си голям. Да се забиеш с някой или да бачкаш винаги можеш. Да си върнеш детъството и да изживееш - не.

Ахх, подкрепям ^^

mimzchet0
11-24-2011, 21:25
Всичко с времето си! :)

+1 :-P

xBadxApple
11-24-2011, 22:01
Въй..

nolovexxx
11-25-2011, 06:01
Ами щом си от Сливен, казвай къде и се срещаме да се сприятелим :D

Да ти кажа ако нямах тези приятели, които познавам от селото ми, направо и аз не знам какво щях да правя в тази компания от идиоти, които познавам в Сливен. Но не слагай етикети, всеки е различен.
За любов си малка, т.е. не че нямаш късмет в любовта, просто още не ти е времето.
Къде учиш?

И ти ли си от Сливен? :D И аз съм, за това я питах как се казва можа да се знаем, но тя не ми отговори :D

DamnHot
11-25-2011, 14:40
Много благодаря за поста на ScarletBite !!! :-) :-)
ДАА от Сливен съм - Уча в езикова (малката) :)

fenasf
11-25-2011, 16:48
Метълите са зле. Ти не правиш изключение.

IlovEmyPuffYToY
11-25-2011, 18:13
Метълите са зле. Ти не правиш изключение. Стига сте поставяли хората под общ знаменател, наистина...

error92
11-25-2011, 18:31
Метълите са зле. Ти не правиш изключение. Стига сте поставяли хората под общ знаменател, наистина...

+1

IlovEmyPuffYToY
11-25-2011, 19:27

+1
ми така де,писна ми от стереотипи!Например това, че свиря на чело (и на пиано) за хората обикновено значи, че слушам класическа, а да ви кажа ...нтц :D :D :D
Слушам RnB, Hip Hop, Pop punk (когато емото беше на мода слушах и house) и др такива, а свиря, за да зарадвам мама :D Ама т'ва стана друга тема ...Важното е хората да спрат, че става конфузно...Каката :D да си слуша, каквото поиска ;)

DamnHot
11-26-2011, 13:52
Оле.. много със злоба го давате някои.. :? Но не мога и да разбера как определяте човека по условия, като например каква музика слуша итн. :(

IlovEmyPuffYToY
11-26-2011, 13:54
Оле.. много със злоба го давате някои.. :? Но не мога и да разбера как определяте човека по условия, като например каква музика слуша итн. :(
нищо де, аз вече ти зашитих вкуса :) Който м/у другото е супер 8)

DamnHot
11-26-2011, 14:00
нищо де, аз вече ти зашитих вкуса :) Който м/у другото е супер 8)

Благодаря, за което ! хаха :D Е. аз не слушам само метъл.. от всичко по малко, но той акцентира ;д

NomNomNom
11-26-2011, 14:04
Ти самата го правеше в първото мнение, припомни си го.

DamnHot
11-26-2011, 14:11
Ти самата го правеше в първото мнение, припомни си го.

За това, че отделих хората на групи? Е как няма - пълен снимков порнографски материал във фейсбук.. и то не на 1 ,2 или 3 човека.. :) :)

wartburg353
11-26-2011, 20:39
така като чета се едно чета моите мисли като започнах да се сблъсквам с бългаската чалга/просташка култура. приеми го - ще става по зле, от нещо ново ще стане нещо обичайно, с което ще се сблъскваш всеки ден.

тва пуска по течението не е най-добрата идея. от личен опит ти казвам, че мен до никаде не ме е докарало, ама се още има време.

живей си живота и не се напрягай с излишни драми, едва ли си толкова толкова самотна, огледай света около теб се ще откриеш нещо. и по леко с пиенето ;)

ПП: гледам бая народ от сливен, казвайте къде е срещата че да ми го покажете тоз град :)

bogzfaggot
11-27-2011, 00:50
Same...
много сте зле. в тийнпроблем от хора на каква възраст очаквате теми??
Пф,еми може би,защото има хиляди такива теми като цяло.Аз не виждам нищо сериозно в тази тема,че да има с какво да помогна.ТЯ иска да няма приятели.Ако искаше,щеше да си намери.Съмнявам се хората да не я харесват.Тя сама си го каза,че тя не ги харесва.Тогава какво иска?

bybit0o0
11-27-2011, 10:08
Ехеее...на 14 си и вече се чувстваш самотна...не че нещо,ама е прекалено рано...аз сега се чувствам понякога така като съм почти на 18..просто си намери някоя хоби и мисли по-малко за тези неща :)

xxxbrokenhearthxxx
11-27-2011, 10:25
метАлки били :lol: ахаха, верно ли? :razz:

DamnHot
11-27-2011, 10:57
метАлки били :lol: ахаха, верно ли? :razz:

Да,бе metAlki сме. Що да не? :)

DamnHot
11-27-2011, 10:58
така като чета се едно чета моите мисли като започнах да се сблъсквам с бългаската чалга/просташка култура. приеми го - ще става по зле, от нещо ново ще стане нещо обичайно, с което ще се сблъскваш всеки ден.

тва пуска по течението не е най-добрата идея. от личен опит ти казвам, че мен до никаде не ме е докарало, ама се още има време.

живей си живота и не се напрягай с излишни драми, едва ли си толкова толкова самотна, огледай света около теб се ще откриеш нещо. и по леко с пиенето ;)

ПП: гледам бая народ от сливен, казвайте къде е срещата че да ми го покажете тоз град :)

кефиш ме :D :D

DiabolicalSoul
11-27-2011, 11:38
Добре де, за какво се депресваш само нз. Ми нормално е човек понякога да си стои сам отстрани... да не си робот. Е аз съм водолей и периодично си стоя настрана и някакви хора почват какво ти е; защо не подскачаш и не се смееш кат идиот...
Ти каза, че си хубава, значи и за тва няма кво да се депресваш
Гледам, че си имаш и мнение, а и самочувствие, та и това е хубаво - нищо че докато имаш мнение ще те хейтват цял живот
Кво си се разбързала с любовта и т.н. - всичко с времето си. То като дойде, не пита 8)

Накратко, весели си се с приятелите, като ти писне си стои настрана и си слушай Слипнот (може да подобриш вкуса си за музика с неща като Godsmack и Seether :D ). Наслаждавай си се и на едното време и на другото и като се появи някой сладур, ти ще разбереш...

wartburg353
11-27-2011, 17:38
Добре де, за какво се депресваш само нз. Ми нормално е човек понякога да си стои сам отстрани... да не си робот. Е аз съм водолей и периодично си стоя настрана и някакви хора почват какво ти е; защо не подскачаш и не се смееш кат идиот...

това ми се е случвало толкова пати, дори с най-добрите ми приятели. веднаж от даскло до нас мълчах, бях някъв забил и те горките след кратка главоблъсканица решиха че ще ги трепя, дори измислиха някви странни методи :D , е това ме върна към реалния свят с яко смях :D

ако авторката е водолей нещата имат добро обяснение :)

DamnHot
11-27-2011, 18:40
Всъщност.. близнаци съм! :D Според мен си отговаря.. двойнствена личност - понякога супер весела и енергична, а друг път - унила, самосъжаляваща се, депресирана. :D

error92
11-27-2011, 19:02
Всъщност.. близнаци съм! :D Според мен си отговаря.. двойнствена личност - понякога супер весела и енергична, а друг път - унила, самосъжаляваща се, депресирана. :D

А всъщност това се случва и с всеки човек, даже да не е близнаци...честно ! :-o

Beroobs
11-27-2011, 19:10
Истината е ,че по малките неща ,аз мога да съдя за хората :

Не знае какво е правопис - не очаквам много от него/нея..
Дрънкащи шалчета около кръста - не очаквам много от нея/(.....него)
Момче,което пише на друго момче "много си сладък ,брат" - ...
Хората с голите снимки в сайтовете-не очаквам много от тях...горкичките
Чалгарите - и от тях не очаквам много
Всеки втори пушач,който пуши само защото си мисли,че така изглежда лош , готин или все едно какъв - :(

Само част от това как аз виждам и тълкувам детайлите . Друг със сигурност има различно мнение . Аре peace

Pamaa
11-27-2011, 20:11
Хехе.. все едно това аз съм го писала, но преди 3-4 месеца ( годините са ми същите, само където не слушам метъл ) . Да, преди 3-4 месеца.. преди да се влюбя. Голяма забава беше.. И повярвай ми не се влюбих за 1 един ден. Освен това го познавах поне от 4-5 години. В училище 'Здравей' 'Здрасти', мислех го за надут ( след време се оказа, че той е мислел същото за мен ). Аз свърших училище, той продължаваше да ходи. И една събота ( съботата, която презирам, но в същото време знам, че дори и да знаех какво щеше да се случи, не бих променила решението си да изляза с него ) с една мацка решихем да идем на кафе и се обадихме на друг приятел. На него явно много не му се идваше и ни каза, че ще дойде обаче с НЕГО. И така отидохме на кафе, след това разхождахме песовете, снимки а-у и се прибрахме. Но не беше последното излизане. Ние започнахме всеки ден да сме заедно. Пишехме си по цяла нощ. Но аз не чувствах нищо, защото знаех какъв е.. такъв, в който не бих се влюбила. Но той.. той се промени : ). Той напълно промени живота си, не бешевече същия. Беше толкова мил и вече виждах онзи, който исках до себи си. И така цяло лято заедно, почти денонощно. Започнах ме училище. Той постоянно беше при мен. Прегръдки, целувки.. той знаеше какво чувствам, и ми показваше, че чувства същото. Хората започнаха да ни питат дали ходим, а ние само се поглеждахме, усмихвахме се и отговаряхме, че това не е така. След още малко време той постоянно казваше, че ще ми обясни за всичко, което е разказваше.. за онова момиче. И аз.. аз праосто се уплаших. Знаех, че ако той ми разкаже, аз просто ще съсипя всичко. Дърпах се 2-3 дена. Явно беше, че го ядосах. А може би и затова той ме нарани така.. а може би не е чувствал нищо : ( .
И въпреки всичко, което той ми причини.. въпреки глупавото отмъщение, аз все още го обичам и не съжалявам. И пак излизам с него, пак ходим на кафе, пак си пишем всеки ден, но когато той се опита да ме прегърне аз се дърпам.. дърпам се, но си представям, че не съм го направила : ).
Със сигурнот се чудиш защо го написах всичко това.. Ами просто, защото и аз мислех, че за мен няма подходящ. Е виждаш, че го намерих. Това, че ме нарани няма значение, нали все пак го обичам, а ти точно това искаш - да се влюбиш.. пък и човек прави грешки. Той сигурно съжалява, защото като ме нарани не направи щастлива мен, нито пък него самия. Вече не ме боли, заради неговата постъпка, а просто, защото знам, че никога не бих могла да бъда с него. И то не за друго, а защото имам достойнство : ).
Благодаря на всичко, които го прочетоха.. все пак сте отделили от времето си : ) .

DiabolicalSoul
11-27-2011, 20:17
ххахахаа, е те другите хора не могат да ги разберат въздушните знаци 8) пък и близнаците са по няколко и зависи кой точно близнак е на смяна :D :D

на мен обаче доста от приятелите ми са точно близнаци и си пасваме идеално: повечето време смях и приказки до безкрай, купони, още смях... и когато някой има нужда от лично пространство, просто го оставяш намира да си почине от околния свят

пак ти казвам, споко, радвай се на живота и недей да мислиш за прекалено големи глупости 8)

mea96
11-28-2011, 11:52
И аз съм от Сливен и съм в горе-долу същото положение...абе не знам до сега не съм си харесвала никой от сливен .. не знам защо така се получава :-D

magita
11-28-2011, 14:10
[quote="SisiStrange"][quote="DamnHot"]Хубавите момчета са курвари, бройкаджии и подобни. Умните пък не ми допадат, аз обожавам да се лигавя и смея по всяко време :D :?

Ъъъ... ми не ...

на 14 си за къде си се разбързала.. голяма работа че не си намерила някво момче.. има време за всичко. Пък и колкото повече чакаш накрая толкова по-хубаво е :)

gabsit000
11-28-2011, 15:22
..те нещата не са от вчера така,просто трябва да приемем тази грозна реалност,все пак се радвам че си на 14 и осъзнаваш тези неща,щото има много твои връстнички които още не са излезнали от филма и са доста заблудени..

iiordanova
11-28-2011, 15:58
Все едно съм го писала аз за любовния живот.
Ама и не се бутам да имам гадже,де.
Предпочитам да си намеря някой,който да се появи след време отколкото да съм бройката на някой пич.
Не чакам перфектния.
Kакто казват другите "За всеки влак си има пътници!"

nolovexxx
11-28-2011, 15:59
йесс.. много хора сме от Сливен бе :D :D

DamnHot
11-28-2011, 17:12
Хехе.. все едно това аз съм го писала, но преди 3-4 месеца ( годините са ми същите, само където не слушам метъл ) . Да, преди 3-4 месеца.. преди да се влюбя. Голяма забава беше.. И повярвай ми не се влюбих за 1 един ден. Освен това го познавах поне от 4-5 години. В училище 'Здравей' 'Здрасти', мислех го за надут ( след време се оказа, че той е мислел същото за мен ). Аз свърших училище, той продължаваше да ходи. И една събота ( съботата, която презирам, но в същото време знам, че дори и да знаех какво щеше да се случи, не бих променила решението си да изляза с него ) с една мацка решихем да идем на кафе и се обадихме на друг приятел. На него явно много не му се идваше и ни каза, че ще дойде обаче с НЕГО. И така отидохме на кафе, след това разхождахме песовете, снимки а-у и се прибрахме. Но не беше последното излизане. Ние започнахме всеки ден да сме заедно. Пишехме си по цяла нощ. Но аз не чувствах нищо, защото знаех какъв е.. такъв, в който не бих се влюбила. Но той.. той се промени : ). Той напълно промени живота си, не бешевече същия. Беше толкова мил и вече виждах онзи, който исках до себи си. И така цяло лято заедно, почти денонощно. Започнах ме училище. Той постоянно беше при мен. Прегръдки, целувки.. той знаеше какво чувствам, и ми показваше, че чувства същото. Хората започнаха да ни питат дали ходим, а ние само се поглеждахме, усмихвахме се и отговаряхме, че това не е така. След още малко време той постоянно казваше, че ще ми обясни за всичко, което е разказваше.. за онова момиче. И аз.. аз праосто се уплаших. Знаех, че ако той ми разкаже, аз просто ще съсипя всичко. Дърпах се 2-3 дена. Явно беше, че го ядосах. А може би и затова той ме нарани така.. а може би не е чувствал нищо : ( .
И въпреки всичко, което той ми причини.. въпреки глупавото отмъщение, аз все още го обичам и не съжалявам. И пак излизам с него, пак ходим на кафе, пак си пишем всеки ден, но когато той се опита да ме прегърне аз се дърпам.. дърпам се, но си представям, че не съм го направила : ).
Със сигурнот се чудиш защо го написах всичко това.. Ами просто, защото и аз мислех, че за мен няма подходящ. Е виждаш, че го намерих. Това, че ме нарани няма значение, нали все пак го обичам, а ти точно това искаш - да се влюбиш.. пък и човек прави грешки. Той сигурно съжалява, защото като ме нарани не направи щастлива мен, нито пък него самия. Вече не ме боли, заради неговата постъпка, а просто, защото знам, че никога не бих могла да бъда с него. И то не за друго, а защото имам достойнство : ).
Благодаря на всичко, които го прочетоха.. все пак сте отделили от времето си : ) .

Благодаря, че сподели ! :)

DamnHot
11-28-2011, 17:14

А всъщност това се случва и с всеки човек, даже да не е близнаци...честно ! :-o

I know .. :D