View Full Version : Много объркана..
TeoViiperi
11-23-2011, 19:46
Ам обикновено ми е странно да споделям проблемите си с непознати, но сега нямам избор, защото не мога да споделя дори на приятелките си.. Първо, момиче съм на 14 и тази година съм в нов клас. Има едно момче, с което преди бяхме само познати.. А сега.. не сме се сближили страшно много, но достатъчно, за да се чудя какво точно изпитвам към него и той към мен. Той е много забавен и наистина доста си приличаме. Музика, филми, начин на държание и мислене(въпреки че не го познавам толкова добре). В часовете често го хващам да гледа към мен, а и той често ме разсейва и разсмива 8-) Понякога се държи много мило, а когато е с приятели е съвсем различен.. Веднъж например го помолих да ми даде от водата си, защото бях наистина жадна, но той явно е гнуслив и ме изгледа странно. Аз казах, че няма проблем, да не ми дава, а той накрая пи една глътка и ми даде шишето, което беше наполовина пълно.. беше доста мило, даже ми стана неудобно. Работата е там, че не знам дали ме приема като приятелка или ме харесва. Всъщност аз също не знам какво точно изпитвам към него.. най-големият ми проблем е, че сега сме 8 клас и примерно ако имаме връзка, а после се разделим ще е много неловко до 12 клас :( Другото е, че съм почти 99 процента сигурна, че той няма да ми каже нищо(ако въобще ме харесва).. и се чудя дали аз да го поканя на някой филм и да се надявам да схване намека.. наистина съм много объркана :?
Strangeeee
11-23-2011, 19:57
по добре действай преди някое друго момиче да ти го отмзкне =D>
TykaSePisheNick
11-23-2011, 20:01
Аййй, само недей на кино.Иначе, много правилно, че ще се гледате накриво до 12-ти клас.
Недей с някой от твоя клас . Просто недей :)
LeprikonA
11-23-2011, 20:35
Недей с някой от твоя клас . Просто недей :)
'що??
по темата - това, че ти е дал водата е бил приятелски жест, ако всичките 22 момчета в моя клас приемаха за намеци подобни постъпки, ужас :lol: друг е въпросът, че не го познаваш особено добре. по-добре поизчакай, опознай го достатъчно за да имаш твърдо мнение за него, а и за да разбереш дали си заслужава. и ако ти хареса всичко - давай = ).
Щото имам опит и стават някви много странни неща :) Гледате се накриво до 12 клас ,не е много приятно .
VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 04:52
Действай.
Проблемът ти не е никак сериозен. В смисъл - това са нормални неща, които са лесно преодолими, ако имаш необходимата смелост.
Как да си сигурна в себе си, когато нито той, нито ти сте сигурни един към друг? Споделете си какво чувствате, и това е... Ако стане - идеално, а ако не стане - поне ще знаеш, къде ще е мястото ти до него. :wink:
Недей с някой от твоя клас
И между другото подкрепям това мнение.
nepowtorima
11-24-2011, 17:10
Също подкрепям. По-добре ще е и за двама ви!
Но все пак.. сближи се с него .. върти се около него.. и ако има надежда - ще стане!
LeprikonA
11-24-2011, 17:46
Щото имам опит и стават някви много странни неща :) Гледате се накриво до 12 клас ,не е много приятно .
е аз пък точно от опит казвам, че не е никак лошо. :)
hipodilec
11-24-2011, 23:02
А ти почерпи ли го с лукчета ?Покани ле го да поитраете на ластик,как тогавава искакаш да спечели доверие
SmilezZz
11-25-2011, 06:25
- Това , че ако се разделят ще се гледат криво до 12 клас , си зависи и от двамата. Аз също от личен опит казвам,че няма лошо в това. Нито сме се гледали криво , нито нищо.
- Недей да бързаш. Ти самата не си сигурна какво чувстваш към него. Сближете се повече. Т.е. поговорете , излизайте и такива. След време като се "разбереш" с чувствата си , решавай какво да правиш.
+1
Както подкрепям и останалите - трябва да се сближиш с него, да го опознаеш, да се изясниш със себе си и чак тогава може да действаш. :)