PDA

View Full Version : Въпрос към женската част..

48700200
11-23-2011, 21:36
Здравейте,

от скоро почнах на фитнес да ходя, и миналия път като ходих видях едно момиче , беше страхотна , мноо сладка и чаровна, имаше страхотно тяло.. и нали гледах я цяла вечер имах чуството че и тя го правеше.. така де накрая излезнахме вънка с един приятел тамън да си тръгнем , гледам след 1 минута тва момиче излиза.. викам и извинявай,може ли да се запознаем.. запознахме се говорихме си малко.. поисках телефона ама тя нещо бързаше ли кво и си тръгна .. тая вечер пак я видях на входа ,тъкмо отивах ,а тя си тръгваше .. пожела ми приятна тренировка .. и т.н. не исках да нахалствам чак толкова още втория път като я видя да и се моля за телефона т..н. но според вас в такъв случай как бихте искали да действа момчето ако имате някви симпатии вие , и как мога да разбера , дали има..

Azoria
11-23-2011, 21:42
Заговори я още веднъж - два пъти и после й искай телефона или я покани да излезете. :)

DragonLady
11-23-2011, 22:25
Заговори я още веднъж - два пъти и после й искай телефона или я покани да излезете. :)

+1
Бавно и полека, с малко повече късмет, може и да станат нещата :)

goGu
11-23-2011, 23:28
Казваш й "Много си хубава айде да ходим на кафе някой път" ии така ако те отрази значи си й симпатичен ако не губиш маняк

SisiStrange
11-24-2011, 03:55
Заговори я пак съвсем непринудено. Напомни и за телефона, но без да го изискваш от нея. Ако и този път не ти го даде, а се скатае, вероятно не те харесва.

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 04:45
Нормално.
И аз не давам номера си на непознати.
Трябва да имам голямо доверие,зада си дам номера.
Т.e.в порядъка на няколко месеца.

Seattle
11-24-2011, 05:08
Ми все кофти моменти. Гледай да я хванеш по време на тренировка, вържи някав разговор и питай за телефона преди да си тръгнеш.

ПС. А що само към женската част е зададен въпроса?

LadyDaisy
11-24-2011, 05:44
По-добре недей да й искаш номера без да сте излизали поне веднъж - аз лично не бих ти го дала, предполагам и повечето момичета ;)
Покани я след фитнес на една разходка или на по чай.

LeprikonA
11-24-2011, 05:46
Казваш й "Много си хубава айде да ходим на кафе някой път" ии така ако те отрази значи си й симпатичен ако не губиш маняк

ако някой ме заговори така и аз няма да го отразя.

по-скоро започни някакъв непринуден разговор. така от дума на дума можеш да и поискаш телефона пак, този път без да бързате и може и да стане работата. :)

Mi6inka
11-24-2011, 09:24
Заговори я за нещо. Като се получи разговор, вмъкни нещо от сорта на "хей, ако искаш хайде след тренировката да пием кафе? Свободна ли си?" И вече... оттам нататък можеш да си правиш изводите тя дали те харесва.

stela101
11-24-2011, 11:25
Дръж се нормално! Изчакай още малко да и поискаш тела, но не прекалено дълго. Момичетата обичаме смелите мъже!

Equivalence
11-24-2011, 13:20
Заговори я пак едва ли е толкова тъпа, че да не се сети. Карай го леко и я питай дали иска да излезете някой път.

weezyfuckinbaby
11-24-2011, 13:52
Заговори я непринудено. И я попитай дали иска да излезете на разходка на кафе и тогава и поискай телефона :)

bloodyF
11-24-2011, 15:29
Заговори я пак едва ли е толкова тъпа, че да не се сети.

уаууу и откога когато момчето заговори момичето това задължително означава връзка? :-o

//да ви имам малоумната логика

по темата:поговори си с нея като я видиш следващия път и може да и намекнеш че искаш да пиете кафе.. :)

LovEsIckk
11-24-2011, 16:23
Първо - може да е обвързана.
Второ - може да не те харесва.
Направи някаква крачка, но не бъркай това с прекалената наглост.

balu4ka
11-24-2011, 19:43
Първо - може да е обвързана.
Второ - може да не те харесва.
Направи някаква крачка, но не бъркай това с прекалената наглост.

++
Няма какво повече да се добави.Всичко е в твоите въце.Действай (:

Jessie
11-24-2011, 20:21
Заговори я, покания я да излезете... И.. то от само себе си ще дойде моментът, в който да й поискаш телефона. :)

umri
11-24-2011, 22:33
Нормално.
И аз не давам номера си на непознати.
Трябва да имам голямо доверие,зада си дам номера.
Т.e.в порядъка на няколко месеца.
Теб кой щи го иска? Залагам си почернелия бял дроб, че ако един напълно посредствен пич те заговори, на 30тата секунда ще си си изпяла дори и номера на водомера.

темата: Искай пак номера, щом толкова ти харесва. Ако отново не ти го даде - здравей-здрасти, и не се занимаваш повече.

BrainlessROCKBABY
11-25-2011, 11:37

+1
Бавно и полека, с малко повече късмет, може и да станат нещата :)