Влез

View Full Version : Относно родителите .. ;д

fenkaaa
11-23-2011, 23:02
С приятеля ми сме заедно година и малко повече и все още нашите не се познават,дори не са се виждали :shock: Баща му беше малко по Гърция,но си дойде април тази година,а майка му все още е там.. ( дойде си наскоро за 2 седмици и пак замина) Просто ситуацията е такава,че той може да се каже живее повече в къщи,отколкото в тях (цяло лято спа тук,дори сега понякога) вечеря с нас,помага на нашите,по семейни празници е с нас,.. как може при такива обстоятелства родителите ни да не се познават все още :D

Та въпроса ми е.. От колко време сте заедно и запознали ли сте родителите на половинката си с вашите ?! :D

SisiStrange
11-24-2011, 03:59
От половин година сме заедно. Аз вече познавам техните, той отдавна се знае с нашите, но да запознавам родителите ни...? За какво точно ти е това? Според мен е стъпка, която се предприема, ако си тръгнал да се жениш вече.

RoCkSpOt
11-24-2011, 04:09
От половин година сме заедно. Аз вече познавам техните, той отдавна се знае с нашите, но да запознавам родителите ни...? За какво точно ти е това? Според мен е стъпка, която се предприема, ако си тръгнал да се жениш вече.

+1

mon4eto
11-24-2011, 05:06
От година и 9 месеца сме заедно , познава родителите ми , аз неговите също. Но не са се виждали , защото не живеят в един град и е малко трудно. Но предполагам , че по Коледните празници ще се запознаят вече , тъй като с приятеля ми няма как да се разделим по празниците (живеем заедно) . Запознаването според мен не трябва да е признак , че ще се жените. Хубаво е да се познават няма нищо лошо в това. Всичките ми приятели със сериозни връзки от години родителите им се познват , а не са се оженили !

bitchwolf
11-24-2011, 05:32
Запознах майка ми с родителите на бившия ми, но честно казано си мисля, че не беше най-добрата идея. Имам предвид, че те се разбираха чудесно, но ето, че вече ми е бивш, а с това запознанство едва ли не гарантираш сериозността на връзката си. Не смятам да занимавам родителски тела докато наистина не тръгна да се женя. 8-)

breathless
11-24-2011, 05:34
Заедно сме от 2 години, аз познавам техните + бабите и дядовците и той познава наще + баба и дядо 8-) . И родителите ни взаимно се познават, майките ни се виждат отвреме на време на по кафе.

LadyDaisy
11-24-2011, 05:39
Нашите се запознаха с техните на сватбата :oops:
И предпочитам да не се познават - хубаво може да си паснат, обаче нашите не си паснаха, моите родители са народни хора-весели, откровени, малко чалнати, а неговите родители са *аристократи* - ядат с 3 различни вилици, маниери, отношение - абе хич не си паснаха... Ама все е тая - важното е, че аз и той си пасваме

LeprikonA
11-24-2011, 05:40
съгласна със СиСи :)

xoxi
11-24-2011, 06:47
Родителите ни се познаваха много преди ние с него да се запознаем.
Дори преди години майките ни са били колежки.

fenkaaa
11-24-2011, 07:53
От година и 9 месеца сме заедно , познава родителите ми , аз неговите също. Но не са се виждали , защото не живеят в един град и е малко трудно. Но предполагам , че по Коледните празници ще се запознаят вече , тъй като с приятеля ми няма как да се разделим по празниците (живеем заедно) . Запознаването според мен не трябва да е признак , че ще се жените. Хубаво е да се познават няма нищо лошо в това. Всичките ми приятели със сериозни връзки от години родителите им се познват , а не са се оженили !

Точно,че и моите приятели са така,може би затова ми е странно,пък и от друга страна,бащата на приятеля ми е малко по-особен характер,по-затворен и мълчалив,но ми е чудно,че до сега не е искал да се запознае с нашите,при положение,че сина му едва ли не живее с мен и родителите ми. 8-)

marin4itu
11-24-2011, 08:01
Заедно сме от година и 7 месеца и аз се познавам с техните и той с нашите (включително баби и дядовци). Майка му се е запознавала с майка ми и баща ми, въпреки че са от различни градове.

kremen4eto
11-24-2011, 08:15
Аз се познавам с техните и той с нашите. Те само се знаят, но да ги запознаваме, защо? Имали са много възможности, но нашите казват, че не е правилно щом няма да се женим още. Ако вземем да скъсаме и те се видят и какво? Ще е неловко. Ама тази година имам бал, ще трябва да ги поканя и искат не искат, ще трябва да са цяла вечер в едно помещение :D
Запознанството на мен с техните и той с нашите се случи околко 5тия-6тия месец.