Влез

View Full Version : Има ли шанс

nickname335
11-24-2011, 16:06
С едно момиче имахме връзка около половин година, обаче напоследък нещата не вървяха и се разделихме.Каза, че много си е променила мнението за мен накрая и така. :?
Та възможно ли е някой ден отново да сме заедно, или да не си правя илюзии, че има някакви надежди отново да се съберем? Ако не друго, поне приятели да останем.Засега няма да й пиша, но след колко време да я потърся за поне приятелски отношения.

HotLife
11-24-2011, 16:10
Някоя врачка да се яви в темата.

Boyman
11-24-2011, 16:28
Или си продължаваш напред, или по-добре погледни себе си отстрани и прецени какво се е променило в теб за това време. Така ще си дадеш отговор какво да правиш. А иначе пак можете да сте си приятели, просто се дръж с нея като с близък човек, на когото можеш да рачиташ. Надявам се и тя така да се държи към теб... :)

nickname335
11-24-2011, 16:39
Или си продължаваш напред, или по-добре погледни себе си отстрани и прецени какво се е променило в теб за това време. Така ще си дадеш отговор какво да правиш. А иначе пак можете да сте си приятели, просто се дръж с нея като с близък човек, на когото можеш да рачиташ. Надявам се и тя така да се държи към теб... :)
Знам какво се промени и къде сгреших, но вече късно. :? Бих желал пак да мога да си говоря с нея свободно, но надали.Прекалено сериозно се държах към нея напоследък и явно съм я уплашил.Явно се е почувствала притисната и обременена.А и като последно говорихме, направо ме е срам какви ги приказвах (не съм я обиждал или нагрубявал).
То хубаво да се държа, но предполагам, че трябва да мине бая време, докато почнем пак да контактуваме.

mimzchet0
11-24-2011, 16:59
Всеки човек се променя...мисля,че трябва да си поговориш с нея и да разбереш какво не й харесва в теб .. Но не да се ПРОМЕНЯШ напълно,че чак самия ти да не се познаеш..а просто да коригираш грешките си,ако мога така да го нарека.. И не се прави на голямата работа(както всяко момче) да чакате все първи да ви пишем и т.н. Щом ти е казал,че си се променил,значи чака някаква реакция от теб .. и ако си малко по-мил към нея..мисля,че ще успееш :Р

nickname335
11-24-2011, 17:03
Всеки човек се променя...мисля,че трябва да си поговориш с нея и да разбереш какво не й харесва в теб .. Но не да се ПРОМЕНЯШ напълно,че чак самия ти да не се познаеш..а просто да коригираш грешките си,ако мога така да го нарека.. И не се прави на голямата работа(както всяко момче) да чакате все първи да ви пишем и т.н. Щом ти е казал,че си се променил,значи чака някаква реакция от теб .. и ако си малко по-мил към нея..мисля,че ще успееш :Р
Е за промяната трябва известно време, а ние не сме заедно от вчера.А да поговря с нея толкова скоро...абсурд, заплаши ме, че ще ме блокира от скайп даже, явно съм прекалил с обсвебването.А относно писането-за половин година съм й писал винаги аз първи, тя ми е писала точно 5 пъти първа и помня абсолютно точно, че са толкова.И пак бих й писал, но е прекалено скоро и ще я отблъсна още повече, ако й пиша.Ами думите й буквално бяха, след като й писах разни тъпотии, че ще направя еди си кво "много ми се промени мнението за теб" (явно ме е мислела за по-добър, отколкото когато съм полудял един вид).Мисля да изчакам известно време, докато я потърся.

error92
11-24-2011, 17:05
Някога във времето и пространството може :D

LeprikonA
11-24-2011, 17:36
Някоя врачка да се яви в темата.

туууук съм 8-) и не, картите не казват нищо :-|

IceIceGirl
11-24-2011, 17:38
тва ми звучи като измислено оправдание малко.
най-добре забравяй старата любов и продължавай напред, нещата стават все по-добре с времето, trust me. а ако наистина сте един за друг, някой ден обстоятелствата може и да ви съберат, но не те съветвам да се хващаш за тази идея. нещата, и хубавите, и лошите, се случват, когато най-малко очакваш.

nickname335
11-24-2011, 17:48
тва ми звучи като измислено оправдание малко.
най-добре забравяй старата любов и продължавай напред, нещата стават все по-добре с времето, trust me. а ако наистина сте един за друг, някой ден обстоятелствата може и да ви съберат, но не те съветвам да се хващаш за тази идея. нещата, и хубавите, и лошите, се случват, когато най-малко очакваш.
Кое ти звучи като оправдание?
Да, ще гледам да съм щастлив, пък какво ще става, е друг въпрос.

IceIceGirl
11-24-2011, 17:54
че си е променила мнението и т.н.
не знам каква е причината за раздялата ви, ама обикновено има много зад такива неточни думи

nickname335
11-24-2011, 17:57
че си е променила мнението и т.н.
не знам каква е причината за раздялата ви, ама обикновено има много зад такива неточни думи
Е не, то е заради държанието ми в последния ден, предполагам.
Причината е, че й пишех прекалено много, търсех я, а тя все си намираше причина да не излезем.Знам, че и други неща има в живота си, но винаги, когато я питах да излезем за другия ден, казваше "не знам".А все пак тя трябва да си определя деня. :? На мен не ми беше приятно това пренебрегване.

Boyman
11-24-2011, 18:03
Е не, то е заради държанието ми в последния ден, предполагам. Причината е, че й пишех прекалено много, търсех я, а тя все си намираше причина да не излезем.Знам, че и други неща има в живота си, но винаги, когато я питах да излезем за другия ден, казваше "не знам".А все пак тя трябва да си определя деня. :? На мен не ми беше приятно това пренебрегване.

Остави, братле! Има и други момичета. На сила хубост не става! :)

IceIceGirl
11-24-2011, 18:05
звучи ми болезнено много като краят на една моя връзка, ама аз бях момичето. та пичът много ме търсеше, но чувствата ми бяха охладели и затова си измислях оправдания.. не, че беше проблема в него, много си беше всеотдаен. просто не беше за мен. а и щом тая мацка не е оценила вниманието, което си и отдал - значи и тя не е за теб.

nickname335
11-24-2011, 18:13
Е не, то е заради държанието ми в последния ден, предполагам. Причината е, че й пишех прекалено много, търсех я, а тя все си намираше причина да не излезем.Знам, че и други неща има в живота си, но винаги, когато я питах да излезем за другия ден, казваше "не знам".А все пак тя трябва да си определя деня. :? На мен не ми беше приятно това пренебрегване.

Остави, братле! Има и други момичета. На сила хубост не става! :)
Знам, просто я обичам прекалено много и ми беше ужасно неприятно да не мога да я видя.В последно време веднъж на 10 дни се съгласяваше, а колкото да не, това е ужасно малко. :?

nickname335
11-24-2011, 18:16
звучи ми болезнено много като краят на една моя връзка, ама аз бях момичето. та пичът много ме търсеше, но чувствата ми бяха охладели и затова си измислях оправдания.. не, че беше проблема в него, много си беше всеотдаен. просто не беше за мен. а и щом тая мацка не е оценила вниманието, което си и отдал - значи и тя не е за теб.
Ами то не са точно оправдания, вярно е заета, но все пак за любимия си човек все ще отделиш някоя минутка.А иначе все твърдеше, че ме обича и не се съмнявам, че е било така, но просто на практика не го показваше.

Boyman
11-24-2011, 18:27
Разбирам как се чувстваш. Любов само от едната страна пак може да съществува, но ще е нещастна. Това ли искаш за себе си? С тези срещи през десет дни, въобще не се улесняваш. Така се измъчваш още повече. Отдели си месец-два само за себе си, излизай повече, срещай се с нови хора, общувай по интересни теми и така няма да усетиш как след време като се сетиш за нея, просто ще усетиш една празнина, все едно само сте се засичали в училище или сред общи познати. И аз имах такъв случай, не беше лесно, защото не получих това, на което се надявах. И това ме побъркваше, но се врзумих и не се отдадох на безрезултатни опити, а си стъпих на краката, и сега дори не съжалявам нито за миг за решението си.

nickname335
11-24-2011, 18:48
Разбирам как се чувстваш. Любов само от едната страна пак може да съществува, но ще е нещастна. Това ли искаш за себе си? С тези срещи през десет дни, въобще не се улесняваш. Така се измъчваш още повече. Отдели си месец-два само за себе си, излизай повече, срещай се с нови хора, общувай по интересни теми и така няма да усетиш как след време като се сетиш за нея, просто ще усетиш една празнина, все едно само сте се засичали в училище или сред общи познати. И аз имах такъв случай, не беше лесно, защото не получих това, на което се надявах. И това ме побъркваше, но се врзумих и не се отдадох на безрезултатни опити, а си стъпих на краката, и сега дори не съжалявам нито за миг за решението си.
Тя не е само от едната страна, от двете е, но изглежда като едностранна.Ами не искам това, точно заради това съм спорил с нея много пъти, но така и не успявах да я разубедя да се виждаме по-често.Това е и една от причините да спряхме контакта помежду си.

bog4eto
11-24-2011, 19:08
Намери си нова приятелка,с която да убиваш времето и не мисли старото гадже много,много.Гледам,че помага. ;-)

nickname335
11-24-2011, 20:14
Намери си нова приятелка,с която да убиваш времето и не мисли старото гадже много,много.Гледам,че помага. ;-)
То не е до убиване на времето.Просто съм се привързал към нея.Знам, че е по-добре да не мисля за нея, но адски тъпо станаха нещата. :?

mimzchet0
11-24-2011, 22:12
Гледай си живота ... гледай само напред..никога назад..много ще изгубиш ако постоянно се луташ в миналото... щом сте се разделили значи ви е писано..не веднъж съм чувала да казват...ако ви е писано заедно ще сте.. с моя приятел бяхме до преди 5 6 месеца на 300 км разстояние..постоянно се карахме,но въпреки всичко умирахме един за друг... на много пъти по телефона сме си казвали КРАЙ..но неее .. продължихме и сега живеем заедно..така,че за всеки влак си има пътниции :)

nickname335
11-25-2011, 07:53
Така и ще направя.Не е като да не съм полагал усилия, но явно тя не ги е оценила.Да си живее както иска.
А сега дайте идеи как да я забравя по-бързо и да мисля за нещо друго, освен ново гадже. :D

autumn666
11-25-2011, 08:43
Знаеш ли какво бих направила аз на твое място? Не се унижавай и не я моли за втори шанс. Точно обратното - тегли и пълен игнор! Като види, че не се интересуваш от нея, тя ако още има чувства към тебе ше почне тя да те търси и да ти се извинява. Знам от личен опит, повярвай ми! Така направих с един от бившите ми, който ме заряза заради няква простотия, теглих му една майна и той почна да ревнува от мои приятели и да ми пише и звъни постоянно. Е, ако ли пък вече няма нищо от нейна страна и не стане - пак нищо не губиш. Има много момичета. Не ти казвам конкретно вече да почваш да си търсиш ново гадже, естествено. Просто спираш да мислиш за бившата, почваш да излизаш с приятели... забавлявай се, запознай се с нови хора, любовта сама си идва в най-неочаквания момент! Успех.

nickname335
11-25-2011, 09:04
Знаеш ли какво бих направила аз на твое място? Не се унижавай и не я моли за втори шанс. Точно обратното - тегли и пълен игнор! Като види, че не се интересуваш от нея, тя ако още има чувства към тебе ше почне тя да те търси и да ти се извинява. Знам от личен опит, повярвай ми! Така направих с един от бившите ми, който ме заряза заради няква простотия, теглих му една майна и той почна да ревнува от мои приятели и да ми пише и звъни постоянно. Е, ако ли пък вече няма нищо от нейна страна и не стане - пак нищо не губиш. Има много момичета. Не ти казвам конкретно вече да почваш да си търсиш ново гадже, естествено. Просто спираш да мислиш за бившата, почваш да излизаш с приятели... забавлявай се, запознай се с нови хора, любовта сама си идва в най-неочаквания момент! Успех.
Аз не знам за какъв втори шанс да я моля, като реално тя е виновна пред мен, че все ме режеше напоследък.Не е като да не съм я викал да излизаме, но все имаше някакво друго планувано нещо.Толкоз не можеше и 2 часа да ми отдели.От тая гледна точка не виждам смисъл повече да занимавам човек, който не е искал да ме види (макар че по думите й "ужасно много те обичам").Ако си изясни за себе си нещата и мисли, че е сбъркала, нека ме търси.Аз засега спирам въобще да се занимавам с нея.Почвам да си правя неща, които ми доставят кеф, пък какво ще става не е толкоз важно. :-D Както съм се запознал неочаквано с нея, така и с някоя друга ще се запозная вероятно.

autumn666
11-25-2011, 09:28
Ами много ясно :-D Помни от мене - всичко се връща! Някога ще разбере какво е изпуснала, ама ще е прекалено късно.

mimzchet0
11-25-2011, 10:03
Защо просто не помислиш,кое би ти доставило удоволствие да го правиш...каквито и съвети да ти дадем,те ще са Излизай,купонясвай с приятели..и т.н. както вече сам ги знаеш :))) .. Просто си намери някакво развлечение... :Р

Wiwityy
11-25-2011, 10:44
Спокойно бе не се притеснявай не можеш да накараш едно момиче да те харесва но може и да има шанс! :)

nickname335
11-25-2011, 13:59
Спокойно бе не се притеснявай не можеш да накараш едно момиче да те харесва но може и да има шанс! :)
Не съм се притеснил, то вече всичко свърши.Просто е смешно да твърдиш, че обичаш някого, а не можеш да намериш време за него. :D

prout1
11-25-2011, 14:52
Бившата ти или те е лъгала че те обича, или просто е ненормална. При всички случаи, отървал си се. На твое място сигурно много щях да я скандализирам, как може такова нещо, разбирам да сте в различни градове или държави, ама да сте от един град и да не се виждате заради някакви си тривиални битови неща... Това не е любов за мен. Споко, ще се оправиш, следващия път бъди по настоятелен когато искаш среща, направи така че основната връзка между вас да е на живо, а не по скайп или по телефона.

nickname335
11-25-2011, 15:05
Бившата ти или те е лъгала че те обича, или просто е ненормална. При всички случаи, отървал си се. На твое място сигурно много щях да я скандализирам, как може такова нещо, разбирам да сте в различни градове или държави, ама да сте от един град и да не се виждате заради някакви си тривиални битови неща... Това не е любов за мен. Споко, ще се оправиш, следващия път бъди по настоятелен когато искаш среща, направи така че основната връзка между вас да е на живо, а не по скайп или по телефона.
Ами предпочитам да е ненормална, щото иначе е много гадно толкова време да ми твърди, че ме обича, а да не е.Градът е София, но не смятам, че 25-35 минути път са чак такъв проблем, плюс това винаги може да съчетае някое от нещата, което има, и да бъда с нея.Аз 3 пъти съм й правил проблем, че ме пренебрегва за тия неща, но тя ми вика, че съм бил като малко дете, което е супер смешно.Не искаш да видиш "обичания" ти човек и го обвиняваш, че е малко дете, щото той иска. :D
Е аз съм бил достатъчно настоятелен, то когато човек не иска, насила ли да го карам.Пък и аз да отида при нея....ама ще изглежда прекалено жалко, щом не ме иска (предлагам съм аз да ида при нея, но не искаше).Но със сигурност ще има промяна за в бъдеще и телефонът и скайпът ще бъдат между другото средства, по които да контактуваме.

nickname335
11-25-2011, 21:26
Взе, че ме потърси.В общи линии се извиняваше за оня ден и не съжалявала за нищо освен за оня ден.
Да я търся ли аз утре, или ако има желание, тя да ме търси? Май това е по-добрият вариант, щото да видя и желание от нейна страна.