Влез

View Full Version : ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

Silwiya
11-24-2011, 17:28
Здравейте! :)
Имам проблем с едно момче (ах, тези момчета). Харесвам едно момче, което е с година по-голям от мен. Ще пропусна частта в която го хваля и ще премина към проблема..... Преди време той ме харесваше, негов близък приятел ми беше казал и даже не помня как реагирах когато ми го каза, но нито се осмели да ми го каже тогава, нито нищо! Винаги сме си се поздравявали, като приятели, може и 100 пъти да се видим в даскало няма да се подминем... И се случи така, че сега аз се влюбих в него. Питах го да излезнем, той тогава май беше на кафе или не помня. Писах му един смс, но никакъв отговор. Не знам според фактите не иска да излеза с мен, но просто по погледа му разбирам, че все пак има нещо... и в последно време се гледаме като 12 годишни :-D , тоест за 1ви път влюбени или.... абе сещате се! :)
Моля ви, дайте съвет как да постъпя или да се откажа, но много го харесвам и незнам вече какво да правя!!!!!! :( Надявам се да ми обърнете внимание, а не да ме сметнете за поредната с глупава любовна драма, защото на всеки се случва да няма отговор на някои въпроси и да има нужда от помощ. :-D

IceIceGirl
11-24-2011, 17:31
Ако искаше да излезе с теб, щеше да ти отговори на СМС-а, по собствените си реакции съдя...а съм момиче и се правя далеч повече на недостъпна ;d Но скъпа, спокойно, може да е станала задкулисна интрига, поразпитай, може да има обяснение за поведението му. А най-много те съветвам да го питаш директно, ще си секси и уверена мацка. 8)

LeprikonA
11-24-2011, 17:31
1. връзка заглавие-тема никаква.
2. напълно възможно е дори да е имал интерес, в което ти не си сигурна, защото Драганчо може да е излъгал Петканчо, който да е доизмислил за Марийка специално, вече да го няма.

nepowtorima
11-25-2011, 07:11
Недей да вярваш на всяка казана дума!!!
Той ако искаше да има нещо повече към теб щеше ТОЙ да ти предложи да излезете, а не ти! Така че по-добре или изчакай да направи той първата крачка, но .. възможно е и да не го направи, защото може да те има само за приятелка!

anonymous708973
11-25-2011, 07:15
Кога си му го писала тоя смс?

Пиши му пак. Ако не ти отговори - не се занимавай.

ledenakrasota
11-25-2011, 09:27
Никакви есемеси! Всичко трябва да става очи в очи. Спираш го и го питаш отно, и защо не ти е отговорил. Направи го, заради себе си. За да знаеш, а не да се чудиш и дивиш. То ще си покаже. :)

Boyman
11-25-2011, 14:44
Уплашил се е нещо, затова не ти е отговорил веднага. Опитай втори път. Ако пак не стане - не си губи времето.

Silwiya
11-25-2011, 17:28
Благодаря ви за съветите! :)