View Full Version : Съвет да дадете ако може :)
Попринцип ми е много интересно да чета такива теми "как да и се харесам и etc ама сега на мен да кажете.
1-2 пъти в седмицата се прибирам от училище с 1 момиче от моя клас и нали приятели сме де обаче аз искам да сме повече от приятели :D .Обаче ме е страх ако откаже да не си разваляме приятелството щото е много свестен човек и не ми се иска да ме гледа с други очи още 5 години(8 клас съм и още 5 години ще сме в 1 клас иии така)
Обаче не ми казвайте доближи се и я целни.Първото тва няма как да стане щото ние само вървим нали не спираме :D пък и няма да се присташа да го направя.
CBETO3APA
11-24-2011, 18:01
Ем покани я на кафе или кино , поговорете си , прави и комплименти и да се надяваме че нещата ще се получат :) :)
musicinmyveins
11-24-2011, 18:06
За пореден път ще начертая схемата,която явно никой не разбира та AGAIN. Start-Нека сме приятели после ше му мисля->Final-FAIL
shadowcrew
11-24-2011, 18:11
Гледай реално и за напред - ти си 5 клас,връзката Ви да продължи още 3 години ме съмнява (може да не съм прав) и има една доста голяма вероятност дори и да се получи нещо то да свърши и пак да те гледа с други очи,че и по-зле.
Ем покани я на кафе или кино , поговорете си , прави и комплименти и да се надяваме че нещата ще се получат :) :)
ами да ти кажа и тва ме е страх да направя :D
crowberry
11-24-2011, 18:13
Гледай реално и за напред - ти си 5 клас,връзката Ви да продължи още 3 години ме съмнява (може да не съм прав) и има една доста голяма вероятност дори и да се получи нещо то да свърши и пак да те гледа с други очи,че и по-зле.
8 клас е..
П.Т: Покани я някъде..
8 клас съм бе о.О казвам ОЩЕ 5 години ще сме заедно тоест до 12 клас
8 клас е..
П.Т: Покани я някъде..
Ама добре де да я поканя ами бъзе ме е бе :Д а аз как мога да разбера че ми намеква..нали
Еми по погледа най-лесно освен ,че се прибирате дали в училище е така идва при тебе говорите си а у обръща ли ти внимание а ако само се прибирате това не значи нищо просто няма с кой да си ходи :D
shadowcrew
11-24-2011, 18:21
Извинявам се за грешката си. Тогава сте малко по-зрели,в такъв случай ти препоръчвам да действаш и да й кажеш това което искаш. Гарантирам ти,че не се прибира с теб,защото й е по-пряко. И не бъди страхлив,а говори направо - момичетата харесват такъв подход.
Разбира се не бъди нагъл и не изцепвай нещо като "Искам да ти направя яйчниците на белтъци!" - голяма грешка ще е.
Обаче не ми казвайте доближи се и я целни.
Целни я от далече :lol:
Ако не искаш да опиташ ,няма какво да се прави. А това ,че ще сте още 5 години в един клас си е факт,с който ,ако ще се съобразяваш - не прави нищо още 4 години. Дори сега да потръгне - не мисли ,че ще изкарате до бала. :)
Еми по погледа най-лесно освен ,че се прибирате дали в училище е така идва при тебе говорите си а у обръща ли ти внимание а ако само се прибирате това не значи нищо просто няма с кой да си ходи :D
То всъщност аз обикалям за да варя с нея за да не ходя сам.А как да и позная поглдледа аз докато вървим напред гледам не към нея
mimzchet0
11-24-2011, 18:27
Обаче не ми казвайте доближи се и я целни.
Целни я от далече :lol:
Ако не искаш да опиташ ,няма какво да се прави. А това ,че ще сте още 5 години в един клас си е факт,с който ,ако ще се съобразяваш - не прави нищо още 4 години. Дори сега да потръгне - не мисли ,че ще изкарате до бала. :)
Ееееее недей така де... не винаиги е с лош финал..познавам хора,които са заедно от 8ми клас...та вече май са пред завършване във ВУЗ , и пак са заедно..:))) Така,че и да мислиш и да не мислиш... сам решаваш..или пробваш-пък квото стане...или не,и ако е имала нещо към теб,най-много да си блъскаш главата...е то това е моето мнение...никой не може да каже нищо,без да пробва :) :)
хаха еми за училище ти говора брат еми не те харесва не те гледа а у не си ли говорите нещо :D
Знам че ако не пробвам няма как да стане, но ако ми откаже ще потъна в земята.А иначе не ме игнорира на рождения ми ден дойде там като си праихне снимки всички на 1та направо си опря главата в моята (почти) и в даскало до лафката ходя с нея ако няма с кой друг.ii така
хаха еми за училище ти говора брат еми не те харесва не те гледа а у не си ли говорите нещо :D
Е говорим си естествено не мълчим
RisingStar
11-24-2011, 18:36
Трябва да се престрашиш поне да я поканиш някъде иначе няма да стигнете далеч така.. Кажи и нещо мило , прави и комплименти ... Но я покани да излезете само двамата и и намекни че искаш да сте повече от приятели и може пък и тя да те харесва и да се получат нещата.. Опитай :)
Ееееее недей така де... не винаиги е с лош финал..познавам хора,които са заедно от 8ми клас...та вече май са пред завършване във ВУЗ , и пак са заедно..:))) Така,че и да мислиш и да не мислиш... сам решаваш..или пробваш-пък квото стане...или не,и ако е имала нещо към теб,най-много да си блъскаш главата...е то това е моето мнение...никой не може да каже нищо,без да пробва :) :)
Е не съм казала винаги,но повечето пъти,да. :) Може да има изключения ,но в 8ми клас и в 12ти мисленето е коренно различно. Ако сега се вземат вероятността след 5 години да са на различни планети е огромна. :)
Е как да и намекна дайте няккъв пример които ако усетя че нещата утиват надолу да обърна темата?
еми казваш примерно някой хубав филм ако има са в кината и казваш абе гледа ли го е тоя филм аз не съм ама ми казаха ,че е много як ама няма с кой да отида да го гледам искаш ли да ходим ? и ако ти каже Не гориш ;d
еми казваш примерно някой хубав филм ако има са в кината и казваш абе гледа ли го е тоя филм аз не съм ама ми казаха ,че е много як ама няма с кой да отида да го гледам искаш ли да ходим ? и ако ти каже Не гориш ;d
Ама не ми харесва тва др идеи?
:D
[/b]ее маняк си слушай батко си аз знаеш ли колко съм ги лъгал така ама аз съм по директен ти се срамуваш да й кажеш каквото и да било :D :D
[/b]ее маняк си слушай батко си аз знаеш ли колко съм ги лъгал така ама аз съм по директен ти се срамуваш да й кажеш каквото и да било :D :D Нее виж аз попринцип съм много отворен, ама като стане въпрос за момичетаа :xx
е точно там не трябва да се сдухваш бе маняк ;д там трябва най-много да се правиш а и са си 8ми клас имаш да си ги лъжеш яко и да ги въртиш и да ти откаже хващаш следващата сега си малък можеш да си правиш бройки а и на тея години е най-сладко с бройките ;д
ScarletBite
11-24-2011, 19:04
ми... излизайте двамата? :-o
Да знам в класа ми има 7-8 мн якй мадами мога да скачам от клон на клон ама те момичетата нали знаеш как шушукат и ще ме изкарат неккав луд до 12 клас и ....
ми... излизайте двамата? :-o
Ми тва е идеята ама ме е страх
хаха да те изкарват какъвто искат какво ти пука на тебе ? хаха нали на тебе ти е гот бе !!
ScarletBite
11-24-2011, 19:11
ами избери си една и зарибявай само нея. тази, с която имаш най-големи шансове. другите даже ги пренебрегвай откъм свалки, щото всяко нещо, което им кажеш, и най-малкото да е, ще си го кажат една на друга.
хаха да те изкарват какъвто искат какво ти пука на тебе ? хаха нали на тебе ти е гот бе !!
Еее аз не искам да ме знаят като 'перверзния сваляч хD''
хаха защо перверзен щом са се вързали лошо за тях не трябва да ти пука много какво говорят за тебе нали ти е яко на теб !!! Слушай ме мене аз съм бил така и още съм и всичко ти е идеално само не се влюбвай малък,че тогава става много гадно !
ами избери си една и зарибявай само нея. тази, с която имаш най-големи шансове. другите даже ги пренебрегвай откъм свалки, щото всяко нещо, което им кажеш, и най-малкото да е, ще си го кажат една на друга.
Ама да ама ме е срам иначе аз само за 1та питам дето се прибирам с нея
хаха еми говори повече с нея бе е така в даскало си говорете повече сядай при нея или там както се седи не знам ;д няма как като не говориш с нея и не искаш да й кажеш да излезете на разходка или кафе ;д
хаха защо перверзен щом са се вързали лошо за тях не трябва да ти пука много какво говорят за тебе нали ти е яко на теб !!! Слушай ме мене аз съм бил така и още съм и всичко ти е идеално само не се влюбвай малък,че тогава става много гадно !
Абе кой се е вързал бе аз никoй не съм свалял още само планирам xD
хаха еми говори повече с нея бе е така в даскало си говорете повече сядай при нея или там както се седи не знам ;д няма как като не говориш с нея и не искаш да й кажеш да излезете на разходка или кафе ;д Ами сбиновете ни са 1 чи и аз стоя по диагонал зад нея че я цапам без да знае а иначе си говорим в 1 компания се прибираме ако не сме 2мата....
Бате, докато 'плануваш' и се чудиш какво да измислиш, за да я поканиш на едно кафе или кино, ще отидеш в графа 'просто приятел' и гориш.. не му мисли много.. Няма да дойде края на света ако ти откаже. Пък и не вярвам да те отреже зверската.. /ако те/ :) ае вземи си топките в ръце..
antifashionshit
11-24-2011, 20:20
виж, малко ми е малка, ама постни снимка, ако е хубава ще се прежаля
че докато ти се натъкмиш, ще има време да се вземем, да се влюбим, да се разлюбим, та тамън навреме като си готов.
Днес докато се връщахме няколкото човека до нея стоях и тя май заподозря де, но на половината път се махна от мен и отиде от другата страна :D здраве да е