PDA

View Full Version : Съвет да дадете ако може :)

Loken
11-24-2011, 17:36
Попринцип ми е много интересно да чета такива теми "как да и се харесам и etc ама сега на мен да кажете.
1-2 пъти в седмицата се прибирам от училище с 1 момиче от моя клас и нали приятели сме де обаче аз искам да сме повече от приятели :D .Обаче ме е страх ако откаже да не си разваляме приятелството щото е много свестен човек и не ми се иска да ме гледа с други очи още 5 години(8 клас съм и още 5 години ще сме в 1 клас иии така)

Обаче не ми казвайте доближи се и я целни.Първото тва няма как да стане щото ние само вървим нали не спираме :D пък и няма да се присташа да го направя.

CBETO3APA
11-24-2011, 18:01
Ем покани я на кафе или кино , поговорете си , прави и комплименти и да се надяваме че нещата ще се получат :) :)

musicinmyveins
11-24-2011, 18:06
За пореден път ще начертая схемата,която явно никой не разбира та AGAIN. Start-Нека сме приятели после ше му мисля->Final-FAIL

shadowcrew
11-24-2011, 18:11
Гледай реално и за напред - ти си 5 клас,връзката Ви да продължи още 3 години ме съмнява (може да не съм прав) и има една доста голяма вероятност дори и да се получи нещо то да свърши и пак да те гледа с други очи,че и по-зле.

Loken
11-24-2011, 18:13
Ем покани я на кафе или кино , поговорете си , прави и комплименти и да се надяваме че нещата ще се получат :) :)
ами да ти кажа и тва ме е страх да направя :D

crowberry
11-24-2011, 18:13
Гледай реално и за напред - ти си 5 клас,връзката Ви да продължи още 3 години ме съмнява (може да не съм прав) и има една доста голяма вероятност дори и да се получи нещо то да свърши и пак да те гледа с други очи,че и по-зле.

8 клас е..
П.Т: Покани я някъде..

Loken
11-24-2011, 18:14

8 клас съм бе о.О казвам ОЩЕ 5 години ще сме заедно тоест до 12 клас

Loken
11-24-2011, 18:16

8 клас е..
П.Т: Покани я някъде..

Ама добре де да я поканя ами бъзе ме е бе :Д а аз как мога да разбера че ми намеква..нали

goGu
11-24-2011, 18:21
Еми по погледа най-лесно освен ,че се прибирате дали в училище е така идва при тебе говорите си а у обръща ли ти внимание а ако само се прибирате това не значи нищо просто няма с кой да си ходи :D

shadowcrew
Извинявам се за грешката си. Тогава сте малко по-зрели,в такъв случай ти препоръчвам да действаш и да й кажеш това което искаш. Гарантирам ти,че не се прибира с теб,защото й е по-пряко. И не бъди страхлив,а говори направо - момичетата харесват такъв подход.

Разбира се не бъди нагъл и не изцепвай нещо като "Искам да ти направя яйчниците на белтъци!" - голяма грешка ще е.

Azoria
Обаче не ми казвайте доближи се и я целни.

Целни я от далече :lol:

Ако не искаш да опиташ ,няма какво да се прави. А това ,че ще сте още 5 години в един клас си е факт,с който ,ако ще се съобразяваш - не прави нищо още 4 години. Дори сега да потръгне - не мисли ,че ще изкарате до бала. :)

Loken
11-24-2011, 18:27
Еми по погледа най-лесно освен ,че се прибирате дали в училище е така идва при тебе говорите си а у обръща ли ти внимание а ако само се прибирате това не значи нищо просто няма с кой да си ходи :D
То всъщност аз обикалям за да варя с нея за да не ходя сам.А как да и позная поглдледа аз докато вървим напред гледам не към нея

mimzchet0
11-24-2011, 18:27
Обаче не ми казвайте доближи се и я целни.

Целни я от далече :lol:

Ако не искаш да опиташ ,няма какво да се прави. А това ,че ще сте още 5 години в един клас си е факт,с който ,ако ще се съобразяваш - не прави нищо още 4 години. Дори сега да потръгне - не мисли ,че ще изкарате до бала. :)

Ееееее недей така де... не винаиги е с лош финал..познавам хора,които са заедно от 8ми клас...та вече май са пред завършване във ВУЗ , и пак са заедно..:))) Така,че и да мислиш и да не мислиш... сам решаваш..или пробваш-пък квото стане...или не,и ако е имала нещо към теб,най-много да си блъскаш главата...е то това е моето мнение...никой не може да каже нищо,без да пробва :) :)

goGu
11-24-2011, 18:29
хаха еми за училище ти говора брат еми не те харесва не те гледа а у не си ли говорите нещо :D

Loken
11-24-2011, 18:32
Знам че ако не пробвам няма как да стане, но ако ми откаже ще потъна в земята.А иначе не ме игнорира на рождения ми ден дойде там като си праихне снимки всички на 1та направо си опря главата в моята (почти) и в даскало до лафката ходя с нея ако няма с кой друг.ii така

Loken
11-24-2011, 18:34
хаха еми за училище ти говора брат еми не те харесва не те гледа а у не си ли говорите нещо :D

Е говорим си естествено не мълчим

RisingStar
11-24-2011, 18:36
Трябва да се престрашиш поне да я поканиш някъде иначе няма да стигнете далеч така.. Кажи и нещо мило , прави и комплименти ... Но я покани да излезете само двамата и и намекни че искаш да сте повече от приятели и може пък и тя да те харесва и да се получат нещата.. Опитай :)

Azoria
11-24-2011, 18:37
Ееееее недей така де... не винаиги е с лош финал..познавам хора,които са заедно от 8ми клас...та вече май са пред завършване във ВУЗ , и пак са заедно..:))) Така,че и да мислиш и да не мислиш... сам решаваш..или пробваш-пък квото стане...или не,и ако е имала нещо към теб,най-много да си блъскаш главата...е то това е моето мнение...никой не може да каже нищо,без да пробва :) :)

Е не съм казала винаги,но повечето пъти,да. :) Може да има изключения ,но в 8ми клас и в 12ти мисленето е коренно различно. Ако сега се вземат вероятността след 5 години да са на различни планети е огромна. :)

Loken
11-24-2011, 18:38
Е как да и намекна дайте няккъв пример които ако усетя че нещата утиват надолу да обърна темата?

goGu
11-24-2011, 18:44
еми казваш примерно някой хубав филм ако има са в кината и казваш абе гледа ли го е тоя филм аз не съм ама ми казаха ,че е много як ама няма с кой да отида да го гледам искаш ли да ходим ? и ако ти каже Не гориш ;d

Loken
11-24-2011, 18:50
еми казваш примерно някой хубав филм ако има са в кината и казваш абе гледа ли го е тоя филм аз не съм ама ми казаха ,че е много як ама няма с кой да отида да го гледам искаш ли да ходим ? и ако ти каже Не гориш ;d

Ама не ми харесва тва др идеи?
:D

goGu
11-24-2011, 18:54
[/b]ее маняк си слушай батко си аз знаеш ли колко съм ги лъгал така ама аз съм по директен ти се срамуваш да й кажеш каквото и да било :D :D

Loken
11-24-2011, 18:58
[/b]ее маняк си слушай батко си аз знаеш ли колко съм ги лъгал така ама аз съм по директен ти се срамуваш да й кажеш каквото и да било :D :D Нее виж аз попринцип съм много отворен, ама като стане въпрос за момичетаа :xx

goGu
11-24-2011, 19:02
е точно там не трябва да се сдухваш бе маняк ;д там трябва най-много да се правиш а и са си 8ми клас имаш да си ги лъжеш яко и да ги въртиш и да ти откаже хващаш следващата сега си малък можеш да си правиш бройки а и на тея години е най-сладко с бройките ;д

ScarletBite
11-24-2011, 19:04
ми... излизайте двамата? :-o

Loken
11-24-2011, 19:07
Да знам в класа ми има 7-8 мн якй мадами мога да скачам от клон на клон ама те момичетата нали знаеш как шушукат и ще ме изкарат неккав луд до 12 клас и ....

Loken
11-24-2011, 19:09
ми... излизайте двамата? :-o
Ми тва е идеята ама ме е страх

goGu
11-24-2011, 19:10
хаха да те изкарват какъвто искат какво ти пука на тебе ? хаха нали на тебе ти е гот бе !!

ScarletBite
11-24-2011, 19:11
ами избери си една и зарибявай само нея. тази, с която имаш най-големи шансове. другите даже ги пренебрегвай откъм свалки, щото всяко нещо, което им кажеш, и най-малкото да е, ще си го кажат една на друга.

Loken
11-24-2011, 19:12
хаха да те изкарват какъвто искат какво ти пука на тебе ? хаха нали на тебе ти е гот бе !!

Еее аз не искам да ме знаят като 'перверзния сваляч хD''

goGu
11-24-2011, 19:14
хаха защо перверзен щом са се вързали лошо за тях не трябва да ти пука много какво говорят за тебе нали ти е яко на теб !!! Слушай ме мене аз съм бил така и още съм и всичко ти е идеално само не се влюбвай малък,че тогава става много гадно !

Loken
11-24-2011, 19:18
ами избери си една и зарибявай само нея. тази, с която имаш най-големи шансове. другите даже ги пренебрегвай откъм свалки, щото всяко нещо, което им кажеш, и най-малкото да е, ще си го кажат една на друга.

Ама да ама ме е срам иначе аз само за 1та питам дето се прибирам с нея

goGu
11-24-2011, 19:21
хаха еми говори повече с нея бе е така в даскало си говорете повече сядай при нея или там както се седи не знам ;д няма как като не говориш с нея и не искаш да й кажеш да излезете на разходка или кафе ;д

Loken
11-24-2011, 19:22
хаха защо перверзен щом са се вързали лошо за тях не трябва да ти пука много какво говорят за тебе нали ти е яко на теб !!! Слушай ме мене аз съм бил така и още съм и всичко ти е идеално само не се влюбвай малък,че тогава става много гадно !
Абе кой се е вързал бе аз никoй не съм свалял още само планирам xD

Loken
11-24-2011, 19:27
хаха еми говори повече с нея бе е така в даскало си говорете повече сядай при нея или там както се седи не знам ;д няма как като не говориш с нея и не искаш да й кажеш да излезете на разходка или кафе ;д Ами сбиновете ни са 1 чи и аз стоя по диагонал зад нея че я цапам без да знае а иначе си говорим в 1 компания се прибираме ако не сме 2мата....

GShock
11-24-2011, 20:09
Бате, докато 'плануваш' и се чудиш какво да измислиш, за да я поканиш на едно кафе или кино, ще отидеш в графа 'просто приятел' и гориш.. не му мисли много.. Няма да дойде края на света ако ти откаже. Пък и не вярвам да те отреже зверската.. /ако те/ :) ае вземи си топките в ръце..

antifashionshit
11-24-2011, 20:20
виж, малко ми е малка, ама постни снимка, ако е хубава ще се прежаля
че докато ти се натъкмиш, ще има време да се вземем, да се влюбим, да се разлюбим, та тамън навреме като си готов.

Loken
11-25-2011, 14:02
Днес докато се връщахме няколкото човека до нея стоях и тя май заподозря де, но на половината път се махна от мен и отиде от другата страна :D здраве да е