View Full Version : без име.
elysunny
11-24-2011, 17:42
Историята ми е малко като от някоя сапунка. Като цяло си знам, че аз съм си виновна, да. Значи преди време, 6 месеца някъде, флиртувах с едно момче. Имах нещо към него, но не знаино, защо не исках да го призная. Той твърдеше, че ме обича. И така си беше. Доказа го. Той пие много и аз му казах, че докато не се промени между нас не може да стане нищо. Голяма грешка да знам. Просто по някакъв начин исках да използвам чувствата му към мен, за да го променя. Да направя нещо добро за него.
така.
цяло лято не се видяхме. аз му писах, звънях, търсих го. той ми каза, че това било единственият начин да ме забрави и т.н. че когато не ме виждал му олеквало.
вече се виждаме. той уж ме харесваше. аз осъзнах, че той означава много за мен и искам да съм с него. като цяло това е било отначало, просто съм го подтискала и дори и аз не знам защо. започнахме да говорим за това, но ни прекъснаха. Ок. Разбрахме се да говорим за това след 2-3 дни. И днес денят, в които трябваше да говорим, чакам го аз ии идват две момиченца. Буквално момиченца. Чакат го, той ги вижда, казва ми едно здрасти и тръгва с тях. А те през цялото време говореха как едната била много хлътнала по него и тн.
Нормално ли е за 3 месеца да си отиде любовта?
даже двва.
SisiStrange
11-24-2011, 17:44
Вероятно не те е харесвал чак толкова. Поне аз друго обяснение не намирам.
elysunny
11-24-2011, 17:45
Той многократно доказа обратното.
SisiStrange
11-24-2011, 17:48
Той многократно доказа обратното.
На мен това с отделянето от теб, за да можел да те забрави при положение, че има шанс да бъде с теб просто, ако пусне бутилката, ми се види доста съмнително. Това ми звучи като заявление: "За мен да се напивам е по-важно от това да съм с теб." Не мисля, че ти трябва човек с такова отношение дори като цяло да не е лош човек.
elysunny
11-24-2011, 17:52
ами той го постави като, че му поставям ултиматум. малко се скарахме и не си говорихме известно време.тогава и аз наговорих едни неща как не искам да съм с него. може би затова/
CBETO3APA
11-24-2011, 17:57
И според мен не те е харесвал толкова много, иначе поне щеше да отговаря на обажданията и смс-те ти :)
mimzchet0
11-24-2011, 18:34
И двамата в момента грешите(СПОРЕД МЕН)!!!!!! ... Единия с това,че поставя някакви ултиматуми,както човека се е изразил,другия,че се прави на интересен.. абе ваща история не сапунка,ами незнам какво... Та по темата да кажа,че може би си изгубила своя шанс...то винаги така става....някой ти тича след гъза,ти се праиш на важен,после обаче идва момент,в който ти тичкаш след д*то на някого .. :) Общо взето според мен,търси си нова авантюра .. ;Р
ScarletBite
11-24-2011, 19:02
според мен си прекалила с това да се правиш на интересна. всеки човек си има някакво достойнство, не може той с месеци да ти доказва колко държи на теб, а ти да се мъчиш да го промениш (уж за негово добро) и всякакви такива.
изпуснала си влака.
ако имаш чувства към него, му кажи направо, защото ако протакаш още малко дори, рискуваш той 'ептен да продължи напред без теб.
Нещата си остават там ,и тогава .Защо ,хората започваме да се бием в главите ,чак когато вече всичко е дошло до край.Мъжете не обичат ,точно гордостта им да бъде накърнявана,а най-малкото да караш човек да се променя,използвайки чувствата му ? ! о.о
Осъзнала си грешката си,той е продължил напред.Време и ти да го направиш.Понякога чувствата могат да се притъпяват,за 2-та месеца е успял да го постигне.Може би ,при теб се е получило като "след дъжд,качулка".Но ,всеки прави грешки.Не рови,там където вече има дупка .
Успех.
нормално? за някой любовта си отива от днес за утре ти питаш за 3 месеца дали е възможно... :o явно е, колкото и тъпо да е... :-o
Ти какво очакваш? Какво искаш, да е още влюбен в теб, да те иска? Чувство за притежание? Или си решила вече, че го обичаш? Какво искаш?
Нормално е като не си му отвърнала да са му умряли чувствата. Не стига, че не го щеш, ами и да го променяш искаш? Нещо богиня ли си, планини ли ше местиш, Силата ли е с теб, какво? Сиктира и тва е. Напълно нормален развой на събитията. Отговори ми на горните въпроси и щи кажа кво да правиш.
VaMpiRKaTaaa
11-25-2011, 04:02
Факта,че ти е казал здрасти и е тръгнал с двете пикли,и те е подминал не ти ли говори достатъчно?
Не бъди с човек , за когато има по-важни неща от теб (алкохола) . Не съжалявай за нищо , нищо добро нямаше да излезе от ваща връзка.
nepowtorima
11-25-2011, 05:56
Късно си осъзнала грешката си. Може би ще е по-добре да прекратите отношенията си завинаги..
LadyDaisy
11-25-2011, 06:08
Има една малка разлика между реалния живот и сапунките. В реалния живот, за разлика от сапунените сериали, много рядко се случва човек да се оставя до безкрай да бъде тъпкан, заради уж любовта! Щом не си го искала - той се е отказал и е насочил чувствата си в друга посока... Сори, ама в сапунките може и да си свикнала да гледаш как някой се бори с години за някаква любов, обаче реалния живот доказва, че има прекалено много риба в морето, за да си губи времето човек с развалена мида :)
Айде остани си със здраве и следващия път си намери някой, който да харесваш какъвто се - с недостатъците и плюсовете му, иначе не харесваш човека, това което би искала да бъде....
Според мен това, че "не си си разкрила чувствата" ..един вид си го отблъснала го е отдръпнало. Той ти е доказал, колко много значиш за него, ти не си реагирала => той се оттегля и се опитва да те забрави. Дали с пиене или с други момичета или и с двете едновременно си е негова работа.
SisiStrange
11-25-2011, 08:05
Големи сте филмари, сериозно. Тя не му е поставила някой малоумен ултиматум в стил: "Ожени се за мен, за да правим секс", "Избери: или мен. или приятелите ти." и тн. Нито се опитва да го променя из основи, да преконструира характера и навиците му и тн. Иска да го накара да спре да се налива с алкохол. Нормално е това. Едва ли някое моми4е би било щастливо със залитащ, смърдящ на ракия мъж. Казала го е за негово добро и аз одобрявам на 100%. Друго щяхте да напишете, ако се беше хванала с него въпреки вси4ко и пускаше тема: "Гаджето ми е алкохолик."
elysunny
11-25-2011, 08:09
вече няма значение. сложихме край и и двамата продъжихме напред, надявам се
Вариантите тук са два:
1) Или наистина те е обичал, и когато ти си се опитала да му поставила ултиматум с цел да го промениш, той нарочно е обърнал всичко на 180 градуса. Опитвал се е да те забрави, ти си настоявала. Накрая той се е решил да ти покаже нагледно, че се опитва да те забрави като се е появил и е тръгнал с двете момиченца. Така ти е показал, че иска да се откъсне от теб час по-скоро.
2) Или всичко е било само някаква игра на чувства, което е много по-вероятния вариант... Едно увлечение, което е било краткотрайно, докато не си е намерил друго момиче, което е привлякло вниманието му.
В резултат - и в двата случая не си струва да се занимаваш.