View Full Version : AVON
DeaD_SouL
11-25-2011, 20:08
Здравейте :) Май скоро не е пускана такава тема :) Отдавна съм представител, но ме интересува вашето мнение за продуктите на Ейвън.. Харесват ли ви, имате ли оплаквания.. от кой продукт и така :)
RainBerry
11-25-2011, 20:14
Бях представителка - не, не и не, мисля че съм ясна с мнението си относно продуктите им. :)
Често цените далеч не отговарят на качеството.
Но имам доста неща, които им ползвам.
PullMeCloser
11-25-2011, 20:19
Никога не бях ползвала нищо на Ейвън, защото ми зиглеждат отвратителни и некачествени. Но от чисто любопитсвто, преди 1 седмица точно си взех едно кремче за ръце. Някакво намалено май беше, нещо от рода на 3лв за 100мл. Еми ужасен е крема. Първо стои супер мазно на ръцете, после изведнъж си стават много сухи, както за зимата от студа. Изобщо не ми харесва, но то и цената му е толкова. Не очаквах много, за това не съм разочарована. 8-) Ще го хвърля сигурно. Повече не бих си поръчала. :)
lude7ina
11-25-2011, 20:55
Продуктите им са в списъците с вредна козметика.
Ми една приятелка е представителка и не знам, но като разглеждам каталога, просто всеки път се чувствам длъжна да си поръчам нещо... 8-) Не заради приятелката ми, а просто ей така на подсъзнателна ниво нещо...Ползвам им лосионите за тяло, червила/гланцове, някои парфюмчета и това е общо взето. Най-любимото ми червило, което ползвам, ми е от Avon. Иначе далеч не са кой знае колко качествени продуктите им, с малки изклюючения.
rosencetooo
11-26-2011, 04:56
Не ми харесват продуктите им , единствено от спиралата Super Shock съм останала доволна.. , бих си я поръчала пак някога...:)
Да имам само едно оплакване - не струват!! :lol:
Пробвала съм почти всичко от тях ии не останах доволна ..
nepowtorima
11-26-2011, 06:19
Имам доста неща от AVON, но повече от половин година нищо не съм си поръчвала. На каталога изглеждат хубави, но като си ги поръчаш.. направо без думи. Имам парфюми от които съм що годе доволна ама и те са едни трайни.. а спирала, молив, кремове и ФДТ.. е ужасни са!
Доста неща съм ползвала и не мисля че са качествени.Единствените неща,от които съм доволна са
http://prikachi.com/images/111/4079111D.jpg http://prikachi.com/images/112/4079112N.jpg
nepowtorima
11-26-2011, 06:42
http://prikachi.com/images/111/4079111D.jpg
Точно от този молив аз също бях доволна!!
mimsSss96
11-26-2011, 06:51
Бях представителка преди време и се отказах, защото продуктите им са ужасни. Сега преминах на Орифлейм, които са доста по-качествени и имат доста продукти, които са 100% натурални
Darinella
11-26-2011, 07:14
Има някои неща, които ми харесват и ги ползвам, но като цяло продуктите им са много вредни. Парфюмите и гланцовете не са трайни.
sapphire5
11-26-2011, 08:18
http://prikachi.com/images/112/4079112N.jpg
От този горе/долу съм доволна. Иначе има някои неща, които са хубави и качествени...
MegiBoOm
11-26-2011, 08:20
http://prikachi.com/images/111/4079111D.jpg
Точно от този молив аз също бях доволна!!
МНОГО Е ХУБАВ.
Пигментиран,не се размазва, издържа ми цял ден !
bubkaa93
11-26-2011, 08:33
От години не съм поръчвала от Avon,защото продуктите не струваха в момента майка ми от време на време поръчва само душ гел 8-)
Нямам оплаквания от продуктите им. Преди бях представител, вече не съм, защото много трудно се намират клиенти - има прекалено много представители. На Planet spa продуктите са много хубави. парфюм Percieve при мен е много траен, балсамчетата за устни с вкус и блясък (Color trend) много ми допадат.
mariqanastasova
11-26-2011, 10:34
Не съм представителка на Ейвън и никога няма да бъда...говорят се много лоши неща за тях :) :) :)
musicbaby
11-26-2011, 10:51
аз съм доволна
mixii017
11-26-2011, 11:31
Аз лично не знам какво са поръчвали недоволните, но съм много доволна.
arsenalllbaby
11-26-2011, 12:34
Поръчах едни сенки - УЖАСНИ са.
Поръчах една спирала - не ми хареса..
Поръчах един гланц - гаден е.
Поръчах си от светлата им пудра - нищо особено..
Нямам намерение да поръчвам нещо отново. : ))))
FuCKkK13
11-26-2011, 12:43
относно продуктите на Ейвън съм нито доволна,нито недоволна.. имам 2 неща за лице.. едното е отмиващо и го ползвам само като си мия косата (2 пъти в седмицата) и ми е общо взето все тая дали го ползвам.. имам едно като гел за пъпките от него съм доволна.. от спрейчетата и лосионите за тяло с плодовете съм доволна,но съм УЖАСЕНА от продуктите им за коса.. пълен боклук са.. фдт. техни не съм ползвала,нито спирали така че не мога да изкажа мнение.. ами г/д. това е..
FuCKkK13
11-26-2011, 12:46
забравих да кажа.. балсамите за устни ми харесват,но гланцовете не са кой знае колко трайни,а много често светло розов гланц на каталога на живо е изкрящо розаво :?
Colombia
11-26-2011, 13:05
DeaD_SouL пратих ти ЛС.
MissInd3p3nd3nt
11-26-2011, 15:15
Преди си поръчвах доста често,въпреки че не бях особено доволна(може би единствено от спрейовете за тяло съм доволна).Сега спрях и определено е за добро 8-)
DeaD_SouL
11-26-2011, 19:33
Само аз ли съм сбъркана и ми харесват почти всичките им неща :D Като представител си ползвам Planet Spa, спирали, сенки, гланцове. Имаше продукти, от които не бях доволна, но не ми и трябват като цяло. А качествени и трайни парфюми ест няма да струват 15 лв. Аз се развявам с Outspoken by Fergie и мога да заявя с гордост, че трае дни :D Сори за недовлните :)
DeaD_SouL
11-26-2011, 19:35
Преди да стана представител си бях направила + и - лист и си избрах ейвън пред останалите.
Благодаря на всички, които отделиха време да се включат в темата! Вашите мнения и опит ще бъдат взети под внимание! :*
sanq3333
11-26-2011, 20:36
На AVON съм доволна само от спиралата Super Shock... и един гланц ColorTrend... Сега използвам Орифлейм.. и мисля че ми действат по-добре...
И аз не съм доволна... продуктите им за коса са ужасни, а други които съм имала също... вече от година сигурно не съм си поръчвала нищо от Ейвън... не си струват парите.
Доволна от спрейчетата за тяло, парфюмните рол-ончета и един крем за лице с цинк.
Не съм доволна от шампоани, фдт, пудра, коректор ..
Това по горе са и единствените неща, които съм поръчвала + четки за грим, шал и часовник.
В момента използвам душ гел със силицилова киселина и съм в очакване да видя дали ще ме разочарова или ще има ефект защото имам някакви гадни малки пъпчици по рамото (ще се радвам някой да сподели опит с него).
Carita Bonita
12-23-2011, 20:31
Здравейте момичета...Координатор към Ейвън съм и набирам представители.Без такса за регистрация,безплатно обучение и стартови материали за работа.Какво по-хубаво от това да изкарате допълнителен доход по време на кафе с приятели и познати.Максимални възможности с минимални усилия!За повече информация:0899462678 Ангелова skype:blondibg
Спиралата "Супер Шок" е хубава и е една от малкото,които не ми дразнят на очите.
Душ геловете и спрейовете също са хубави и миризмата им е трайна.
Един приятел ползва само техните парфюми и смея да твърдя,че на живо миришат дори по-хубаво :)
Имам една маска за коса и една за лице,от които също съм доволна.
Има едни гланцове за плътни устни - ужасен е :? Нито цвета е същия,нито "гъделичкащото усещане" е приятно :?
Сега съм си поръчала мостри на няколко червила,защото по магазините така и не открих точно моя цвят червено.Ще видим дали те ще ми харесат,нооо всякаш малко ме съмнява :?
Като цяло има и хубави,и лоши продукти.То с коя ли марка не е така :)
XxInn0cencexX
12-25-2011, 14:27
Ми една приятелка е представителка и не знам, но като разглеждам каталога, просто всеки път се чувствам длъжна да си поръчам нещо... 8-) Не заради приятелката ми, а просто ей така на подсъзнателна ниво нещо...Ползвам им лосионите за тяло, червила/гланцове, някои парфюмчета и това е общо взето. Най-любимото ми червило, което ползвам, ми е от Avon. Иначе далеч не са кой знае колко качествени продуктите им, с малки изклюючения.
И аз така,чувствам се длъжна да си поръчам нещо :D .Иначе съм ползвала половината им продукти - от моливите,спиралите,ексфоли антите,парфюмите съм доволна.Лосионите,спрейове те за тяло,гланцовете,червилата, родуктите за коса - не съм доволна.
SunnyOwlbright
12-25-2011, 14:54
Доволна съм от спиралата Super Shock и рол-он-ите ;д
monini4ka
12-25-2011, 16:13
МНОГО Е ХУБАВ.
Пигментиран,не се размазва, издържа ми цял ден !
И аз съм доволна от него.
Имах една спирала Super Shock. И от нея бях доволна, но сега имам някаква друга пак на АVON, но не е хубава.
Лосионите за тяло имат вредни съставки (парабени) и вече не си взимам от тях.
Гланцовете стават.
Това е май общо взето, което съм пробвала.
princesk1
12-25-2011, 16:20
Не съм ползвала всичките им неща , но нещата,които съм си поръчвала са си били на ниво! :) Аз съм доволна :)