PDA

View Full Version : Проблем с ерекцията след слагане на презерватива...

justforreg
11-25-2011, 22:42
Имам приятелка от почти 2 години и досега веднъж само съм имал проблем с ерекцията защото не бях в настроение за нищо но напоследък всеки път щом сложа презерватива и губя ерекция. Принципно лесно се възбуждам и през цялото време докато се целуваме и всичко останало имам еркеция но 5 секунди след като го сложа и край... След като го махна няколко минути след това имам отново...

Моля само сериозни отговори.

terry2
11-25-2011, 22:49
ми пробвай с друг тип презервативи, макар че обикновено тоя проблем е на психическа основа.. ако например си подложен на стрес и напрежение или нещо друго, което те тревожи.с приятеля ми имахме такъв кратък период, докато имаше изпити (може при теб случаят да е друг)

justforreg
11-25-2011, 23:14
Непрекъснато си втълпявам разни работи и го мисля и става по-лошо. За стреса да не говоря, не съм бил спокоен с месеци и все правя нещо и имам работа и задължения и непрекъснато изоставам с всичко. Живото ми си преобърна поради доста лоши работи, които се случиха и просто и това вече ми идва в повече и нямам представа как да се отърся от него. Надявам се все пак да си права и проблема да не е физически и да се оправя. :/

terry2
11-25-2011, 23:18
проблема не е физически, бъди сигурен. по-скоро е отражение на вътрешното ти безпокойство.. по-добре се вземи в ръце и се опитай да успокоиш малко топката, че мацката те чака (: аз поне така виждам нещата.
айде успех!

peace2dafame
11-26-2011, 06:27
И аз съм със същия проблем! Иначе - никакви проблеми с ерекцията или времетраенето преди еякулация. Но сложа ли umbrella - край! За 1 минута и ме гледа в краката! Не разбирам защо е така, но откакто се помня винаги се случва!

DragonLady
11-26-2011, 12:35
Може да ти стиска презерватива и от това да се получава. Или всичко да е отражение на тези лоши неща, които са ти се случили напоследък.

justforreg
11-26-2011, 13:23
Мисля да отида на уролог в понеделник ако не друго да се успокоя. peace2dafame и какво правиш, при мен проблема се изявява секунди след това... Но проблема май наистина е на психическа основа и незнам дали мога да се преборя с това. :/ Просто имам чувството в момента в който слагам презерватива мисля за всичко друго но не и за секс. Просто искам да разбера дали някой е имал такъв момент и какво е станало.

justforreg
11-28-2011, 14:18
И лекаря каза, че е само в главата ми проблема. :)