View Full Version : Въпрос към мъжката аудитория ..
headstrong26
11-26-2011, 20:04
Имам един въпрос към вас момчета...Какво правите когато едно момиче ви харесва а вие нея не..Поради каквато и да е причина...Какво по точно си мислите,гледате ли да не нараните чуствата на това момиче или не ви интересува мн..? Бъдете честни..просто ми е любопитно ..После и момичетата можем да изразим мнение по вапроса какво правим ако ни харесват но ние не харесваме човека. :)
Хората обикновено осъзнават какво имаш предвид когато ги игнорираш
Muaythaifighter
11-26-2011, 20:16
Щом искаш честно , честно ще ти отговоря .Без да се хваля що годе момичетата имат интерес кам мен , а 90 % им казвам
REJECTED
Много просто,като видя , че някоя ме харесва и ме заговаря , просто и казвам , "НЕ" или я отрязвам с единична дума при отговор , като : "добре" и тн.
Alabalaportokala
11-26-2011, 20:24
Ако ме привлича сексуално съм в играта, ако не- сядам и обяснявам, че взаимоотношенията ни ще бъдат чисто приятелски. Simple...
headstrong26
11-26-2011, 20:31
Благодаря за искренноста! най-много харесвам в момчетата това че са точки,кратки и ясни без да увъртат..евала! момичетата би трябвало да вземем пример...
ScarletBite
11-26-2011, 20:34
Благодаря за искренноста! най-много харесвам в момчетата това че са точки,кратки и ясни без да увъртат..евала! момичетата би трябвало да вземем пример...
съгласна съм с теб.
обаче пробвай да вземеш пример и да си точна, кратка и ясна без да увърташ. трудно, нали? :)
различни природи. то затова и се привличаме.
headstrong26
11-26-2011, 20:40
да..трудничко е но все пак... да бъдем по-обективни като цяло,не специално в чуствата
Rolisten
11-26-2011, 21:53
Хората обикновено осъзнават какво имаш предвид когато ги игнорираш това
Изразяване на пасивно-неутрално поведение.
ivelinaivanova93
11-27-2011, 05:55
Няма нищо по хубаво от това да бъдеш честен :) ако много се забелязва,че някой те харесва и ти намеква някакви неща му го кази директно..Може да му стане кофти на човека ама голяма работа :)
GOODNESS
11-27-2011, 07:06
Аз ще и кажа, че сърцето ми не изпитва нищо..
няма смисъл да си с някой, който не обичаш.
Може да му стане кофти на човека ама голяма работа :)
То е нищо работа, а? Дай да нараняваме всички.
Нормално да му стане тъпо на човек, но ще й обясня всичко в прав текст с мили думи, жестове и усмивки.
ivelinaivanova93
11-27-2011, 07:19
не съм казала дай да нараняваме :) говори направо ... винаги има нарени ама няма как просто
loveca777
11-27-2011, 08:07
Криете се момчета! :lol:
Бих й отделил достатъчно време, за да разбере, че не съм човекът, с когото тя би искала да бъде.
Ако се познаваме отскоро, бих й се описал, бих й разказал за себе си, но не бих я отрязл като кисела краставичка. :lol: А ако се познаваме от дълго време, бих се опитал да я задържа в приятелскоото си обкръжение, без отказът ми да наранява самочувствието или чувствата й. Цар съм в разбирателството, така че винаги бих подходил кавалерски.
Това е от мен :)
shadowcrew
11-27-2011, 13:12
Първо гледам какво иска момичето. Ако търси нещо сериозно,а аз нямам желание деликатно й обяснявам за да разбере как стоят нещата.Тя не е виновна,че ти не я харесваш.
Мене попринцип като ме харесат дори и аз да не ги харесвам все се е получавало в последствие така че ставаме гаджета , дори и в началото да несъм искал да имам нищо общо с тях :)
Audiophile
11-27-2011, 19:08
Просто не давам на девойката напразни надежди и се държа по-хладно. Това не означава, че я обиждам, просто не отговарям на намеците, избягвам да си общуваме.
Щом искаш честно , честно ще ти отговоря .Без да се хваля що годе момичетата имат интерес кам мен , а 90 % им казвам
REJECTED
Много просто,като видя , че някоя ме харесва и ме заговаря , просто и казвам , "НЕ" или я отрязвам с единична дума при отговор , като : "добре" и тн.
дебил
..момиче съм, ама предпочитам да ми кажат примерно ''предпочитам да сме само приятели'' отколкото да спрат да ми говорят, да говорят с недомлъвки и подобни глупости от рода.. (като дебилът по-горе също не е удачен вариант)
LadyDaisy
11-28-2011, 10:56
Случвало ми се е, човека към който имам интерес изведнъж да спре да се държи нормално, а да ми мълчи и да не си вдига телефона примерно - пробвах веднъж-два пъти да му звънна и ми стана ясно. Нямам нужда от обяснение, те нещата си личат и без да се говори много, много...
kinkygirl
12-03-2011, 21:45
Съгласна съм с LadyDaisy :) всичко си личи!
Винаги директно, в очите (:
valdesbg
12-04-2011, 11:27
Ако не ме привлича се държа както с всеки друг, и както с всеки друг. Чувства-мувства и подобни оправдания не важат при мен - да се усеща на време и да се омита ако не и харесва.
Старая се да не я отрязвам супер директно, ако примерно тя ме заговори първа, но същевременно се старая да говоря по - пасивно, без усмивки или промяна в интонацията, защото доста момичета прекалено лесно се вкарват във филма, че ги харесваш ако просто си мил с тях. Но т'ва е с много тежките случаи, дето нито физически, нито психически събуждат някакъв интерес в мен.