- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към мъжката аудитория ..
Имам един въпрос към вас момчета...Какво правите когато едно момиче ви харесва а вие нея не..Поради каквато и да е причина...Какво по точно си мислите,гледате ли да не нараните чуствата на това момиче или не ви интересува мн..? Бъдете честни..просто ми е любопитно ..После и момичетата можем да изразим мнение по вапроса какво правим ако ни харесват но ние не харесваме човека.![]()
Хората обикновено осъзнават какво имаш предвид когато ги игнорираш
Щом искаш честно , честно ще ти отговоря .Без да се хваля що годе момичетата имат интерес кам мен , а 90 % им казвам
REJECTED
Много просто,като видя , че някоя ме харесва и ме заговаря , просто и казвам , "НЕ" или я отрязвам с единична дума при отговор , като : "добре" и тн.
Ако ме привлича сексуално съм в играта, ако не- сядам и обяснявам, че взаимоотношенията ни ще бъдат чисто приятелски. Simple...
Благодаря за искренноста! най-много харесвам в момчетата това че са точки,кратки и ясни без да увъртат..евала! момичетата би трябвало да вземем пример...
съгласна съм с теб.Първоначално написано от headstrong26
обаче пробвай да вземеш пример и да си точна, кратка и ясна без да увърташ. трудно, нали?![]()
различни природи. то затова и се привличаме.
all day... all night... what the fuck?!
да..трудничко е но все пак... да бъдем по-обективни като цяло,не специално в чуствата
товаПървоначално написано от Auriss
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Изразяване на пасивно-неутрално поведение.
Няма нищо по хубаво от това да бъдеш честенако много се забелязва,че някой те харесва и ти намеква някакви неща му го кази директно..Може да му стане кофти на човека ама голяма работа
![]()
Аз ще и кажа, че сърцето ми не изпитва нищо..
няма смисъл да си с някой, който не обичаш.
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
То е нищо работа, а? Дай да нараняваме всички.Първоначално написано от ivelinaivanova93
Нормално да му стане тъпо на човек, но ще й обясня всичко в прав текст с мили думи, жестове и усмивки.
не съм казала дай да наранявамеговори направо ... винаги има нарени ама няма как просто
Криете се момчета!![]()
Бих й отделил достатъчно време, за да разбере, че не съм човекът, с когото тя би искала да бъде.
Ако се познаваме отскоро, бих й се описал, бих й разказал за себе си, но не бих я отрязл като кисела краставичка.А ако се познаваме от дълго време, бих се опитал да я задържа в приятелскоото си обкръжение, без отказът ми да наранява самочувствието или чувствата й. Цар съм в разбирателството, така че винаги бих подходил кавалерски.
Това е от мен![]()
Live now, this is your time!
Първо гледам какво иска момичето. Ако търси нещо сериозно,а аз нямам желание деликатно й обяснявам за да разбере как стоят нещата.Тя не е виновна,че ти не я харесваш.
Мене попринцип като ме харесат дори и аз да не ги харесвам все се е получавало в последствие така че ставаме гаджета , дори и в началото да несъм искал да имам нищо общо с тях![]()
Просто не давам на девойката напразни надежди и се държа по-хладно. Това не означава, че я обиждам, просто не отговарям на намеците, избягвам да си общуваме.
Първоначално написано от Muaythaifighter
дебил
..момиче съм, ама предпочитам да ми кажат примерно ''предпочитам да сме само приятели'' отколкото да спрат да ми говорят, да говорят с недомлъвки и подобни глупости от рода.. (като дебилът по-горе също не е удачен вариант)
Случвало ми се е, човека към който имам интерес изведнъж да спре да се държи нормално, а да ми мълчи и да не си вдига телефона примерно - пробвах веднъж-два пъти да му звънна и ми стана ясно. Нямам нужда от обяснение, те нещата си личат и без да се говори много, много...
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Съгласна съм с LadyDaisyвсичко си личи!
Ако не ме привлича се държа както с всеки друг, и както с всеки друг. Чувства-мувства и подобни оправдания не важат при мен - да се усеща на време и да се омита ако не и харесва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Старая се да не я отрязвам супер директно, ако примерно тя ме заговори първа, но същевременно се старая да говоря по - пасивно, без усмивки или промяна в интонацията, защото доста момичета прекалено лесно се вкарват във филма, че ги харесваш ако просто си мил с тях. Но т'ва е с много тежките случаи, дето нито физически, нито психически събуждат някакъв интерес в мен.