PDA

View Full Version : Искате ли да изкарвате пари?

playfootball6
11-27-2011, 16:10
Мислите ли в момента за работа или как ще изкарвате пари? Напоследък все повече се замислям за това. Сега нямам нужда, родителите ми подсигуряват всичко необходимо, но мисля за времето, когато ще трябва да се изхранвам сам. Желанието ми е да работя нещо, което ми доставя удоволствие, влече ме, не е на едно място, и не е пред компютър през цялото време. Но искам и работата ми да е добре платена (то кой не иска). Ще ми се да работя за себе си, да съм независим. Дори и сега си мисля какво мога да правя през свободното си време, което може да ми носи доходи. Пак казвам-не че нямам пари, а просто да си печеля свои собствени ще ми носи голямо удовлетворение.

Вас налягат ли си подобни размисли?

Soraq
11-27-2011, 16:21
Не. 8-)

AmNesiA
11-27-2011, 16:28
Аз мисля това лято да работя нещо, но не искам да съм сервитьорка или пък шивачка, но само това предлагат тук, така че не знам. :?

mynichkaTanq
11-27-2011, 16:30
преди да, но сега не, защото съм се отдала на ученето :) 8-)

Pamaa
11-27-2011, 16:35
Определено искам да изкарвам пари, които да си ги харча само и единствено за мен ( дрешки, обувки, забавления.. ), за жалост все ище съм малка.

brutaLxxbunny
11-27-2011, 16:54
Искам,но нямам възможност.Под 18 си е почти невъзможно.

ImmortalSportFreak
11-27-2011, 17:06
Ами аз лятото ходя при майка ми в чужбина и й помагам в работата.Тя после ми дава парички или ми купува нещо. :)

mynichkaTanq
11-27-2011, 18:12
Ами аз лятото ходя при майка ми в чужбина и й помагам в работата.Тя после ми дава парички или ми купува нещо. :)

оо значи си късметлия/ка

SmilezZz
11-27-2011, 18:37
Да , иска ми се да работя и да си имам пари. Вярно е , че родителите ми ми подсигуряват всичко , но просто не ми се иска да им създавам излишни разходи.

bloodyF
11-28-2011, 11:35
от следващото лято почвам
ще си намеря работа (ще съм на 17)
хем ще се уча на нещо, хем ще помагам с бюджета..

mynichkaTanq
11-28-2011, 14:47
Да , иска ми се да работя и да си имам пари. Вярно е , че родителите ми ми подсигуряват всичко , но просто не ми се иска да им създавам излишни разходи.

RunningBlind
11-28-2011, 15:00
Като общак работих миналото лято за 1 седмица. Доста е тежко, а заплащането за такъв труд е малко ! Поне видях защо трябва да уча :D

cigarettekisses
12-03-2011, 12:26
Има време да мисля за това.:D

Audiophile
12-04-2011, 08:51
Естествено, че всеки, на който не му стигат парите от родителите, иска да изкара допълнително. Всеки си има различни нужди, иска различни неща, а много от тях са материални и за това трябва средства. Надявам се да работя следващото лято :)

Honest
12-04-2011, 17:01
Помагала съм в семейния бизнес до сега с мръсната, гадната, черна работа, като не са ми давали допълнителни пари. Парички в бонус ми дават само, когато наще имат в повече, а това са редки моменти. Изобщо не ми харесва бачкането. Знам защо е важно да уча.

kristiqnnchou
12-05-2011, 16:33
Има много начини, единия от тях е точно свързан с компютри вместо да седите в фейсбук, си направете 1 блог и пишете примерно за това което обичате да правите и сложете някакви гоогле адсенс реклами или пък си земете афилейт програми и промотирайте даден продукт. Много пари се изкарват ако се развиете добре и е хубав сайта ви или блогът и има печалба ще изкарвате 500 лева + на месец. Това е за непълнолетни но също става и за пълнолетни. Имам 1 приятел който е на 21 години и цял ден си клати краката и взима по 5-6к месечно :). Той има просто 5 сайта като секи от тях му носи примерно по 300 400 лева а отделно и прави сайтове за дадена цена :).

iiordanova
12-05-2011, 17:43
И аз искам нещо да работя,ама няма какво просто.
Занимавам се с козметика и съм консултант,печеля е силно казано,но поне си изкарвам за джобни пари. Това е единственото,което измислих да се занимавам.
Иска ми се след някоя година лятото да се занимавам с нещо,ама има време.

TykaSePisheNick
12-05-2011, 22:17
Пак казвам-не че нямам пари, а просто да си печеля свои собствени ще ми носи голямо удовлетворение.

Вас налягат ли си подобни размисли?

Всъщност да, обезпечен съм финансово от нашите, но това което си изкараш сам си е най-сладко.Пък и напоследък все повече осъзнавам стойността на парите и гледам да не съм им в тежест.Като искам допълнително пари отивам и си ги заработвам.

maxXy
12-06-2011, 04:42
Мисля, да но следват матури и уча за тях. Догодина вече ще е спешна работата, та се опитвам нещо от сега, ама ще заминаваме скоро и пак не е опция. Като се върнем от почивката - тогава.

zalenoooo
12-06-2011, 17:42
Някой да знае какво мога да работа на 14 години :D