PDA

View Full Version : Девствена ципа..

smile12345
11-28-2011, 15:19
Та въпроса ми е следния:Може ли докато момчето вкарва пениса си в девствено момиче и стигне до девствената ципа да я усети по някакъв начин?И също така ми е интересно дали може да има някакви затруднения с разкъсването ако вече е проникнал.. :)

granger
11-28-2011, 16:14
Боже, ела ме вземи...
Девствената ципа е на входа на влагалището. От възпитание няма да ти задам един въпрос, свързан с умственото ти развитие. Може да разбере дали си девствена, възможно е да има болка и кръв. С две думи: не се прави на готина и му кажи че ти е за първи път.
Мне никакви затруднения няма да има ... все едно цял живот там е бил ,така лесно ще влезе!
Жалко е ,че все още толкова необразовани ДЕЦА,тръгват да правят секс. Да- ще боли , дали той ще усети не се знае,може би .Момче ли си ,момиче ли си не знам,но определено се замисли , дали си готов/а за нещо ,за което дори и елементарни познания нямаш!

smile12345
11-28-2011, 17:21
ама аз не питам за нещо специално и няма скоро да тръгвам да правя секс като мои познати,които почват на по 11-12...просто питам от любопитство и съм достатъчно образована по темата ..и със сиг ще му кажа никога не бих излъгала за такова нещо..просто ми стана интересно какво чувстват момчетата докато го правят с някоя девствена,защото все става въпрос за момичетата...[=

shadowcrew
12-01-2011, 18:34
Дали ще усети - не,но 99% е сигурно,че ще разбере за първият път.

vibes4o
12-03-2011, 13:27
Най-добре му кажи, че си цепеняче :D

ShtrudeL
12-03-2011, 14:26
Всъщност... Както всички знаем на таЗ прословута девствена ципа има отворчета, през които да минава менструалната кръв, НО... има вероятност да има едно по-голямо, което да се... разширява при проникване и по-скоро да е трудничко за "късане" (лол) и болезнено, при което ако тва не се случи по естествен начин, може да се отиде да се махне 'оперативно' (някаква си процедура)
тегавичко ...дам. ;>

mrankoniiii
12-21-2011, 18:53
Боже, ела ме вземи..

DragonLady
12-21-2011, 19:16
Боже, ела ме вземи..

И мене и мене ....
Хем твърдиш, че имаш сексуално култура, хем питаш подобно нелепи въпроси .... До къде я докара Българиьо ....

conyay
12-21-2011, 19:21
много е трудно ако ти е за първи път за отвориш момичето щот направо ... :Х ( трудно е да се вкара )

qkowow
12-21-2011, 19:31
леле Господи грумни ме :D Какви познания имаш миличка не знам, но на такъв въпрос не мога да кажа, че имаш големи познания !!

Fiction7577
12-22-2011, 17:13
Боже господи.... била си образована?? Не не......не мога повече.....

pifiella
12-22-2011, 19:49
Към МОН:
Уважаемо Министерство на образованието,
защо не въведете едни часове по сексуална култура за тия малоумници,ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ДА ЧЕТА, теми лишени от всякакъв смисъл и показващи неграмотността, от сексуална гледна точка, на подрастващите! С един урок, в биологията за 8 клас, явно не се получава нищо! Вземете махнете някои от безсмислените часове и въведете гореспоменатите,защото то е хубаво да се множи народа,ама представете си какви интелекти ще се пръкнат от хора,дето не си знаят анатомията!

Everytime
12-22-2011, 20:22
Ако си мислиш,че някой от МОН чете раздел "СЕКС" в тийнпроблем.. :D :D

Bukuuu
12-22-2011, 23:56
Е, какво нападате всички? Нали за това си е пуснала темата.. за да се образова. Вие като по-опитни и образовани просто й обяснете без да нападате.
Съжалявам за off topic-a.

GShock
12-24-2011, 20:33
То да те товарят по форумите си е традиция при нас...

toad
12-24-2011, 23:12
Всъщност... Както всички знаем на таЗ прословута девствена ципа има отворчета, през които да минава менструалната кръв, НО... има вероятност да има едно по-голямо, което да се... разширява при проникване и по-скоро да е трудничко за "късане" (лол) и болезнено, при което ако тва не се случи по естествен начин, може да се отиде да се махне 'оперативно' (някаква си процедура)
тегавичко ...дам. ;>

Хайде не го плаши момичето . От такива приказки още повече ще се наплаши .

MissHouse
12-30-2011, 00:44
И мене и мене ....
Хем твърдиш, че имаш сексуално култура, хем питаш подобно нелепи въпроси .... До къде я докара Българиьо ....

боже мой до къде ли ????? ''БЪЛГАРИЙО'' се пише |((((

ShtrudeL беше единствената с адекватен коментар по темата !!! вие като големи специалисти вместо да и обясните тръгвате да я солите ? толкова ли е лошо, че пита момичето стига сте я нападали, никой не се е родил научен за това хората пускат теми за да научат каквото не знаят тцтцтцт ...

anonymous708973
12-30-2011, 07:56
И мене и мене ....

Моля ти се... имаш се за интелигентно момиче, ама... Пише се "Българийо". След гласна е "й", след съгласна е "ь", като във "фьон" или "гьол", примерно.

granger
12-30-2011, 20:04
Добър урок по български... темата още ли не е заключена?! Обърнахте го на училще тук!

Girl_piece
01-12-2012, 14:36
оффф някои се правят на много отворени по темата вместо да вземете да обясните се правите на " кой съм аз " ...

Nqkoisi223
01-14-2012, 07:34
Надявам се все някой да ми даде правилен отговор... Интересува ме на каква дълбочина горе-долу е девствената ципа. Възможно ли е приятелката ми да ме лъже, че е девствена, тъй като един път се.. "забавлявахме", аз и бърках с пръст (средния). По едно време го вкарах почти целия и НИЩО не усетих. Нищо не ми препречи пръста, нито пък нея я заболя. Кажете - възможно ли е да ме лъже, че е девствена?

(Една вече ме беше лъгала, обаче с нея до никъде не стигахме, тъй като се задържахме много малко време)

Nqkoisi223
01-14-2012, 13:21
Ми измерих си пръста и е около 8 см. Предполагам, че ПОНЕ 6-7 см са влезли. Е как така на входа? То по тая логика девствените момичета въобще не трябва да ползват тампони, а аз знам, че ползват.

Иначе бях чел, че тая ципа е на дълбочина от 7-8 до 13 см (при всяко момиче различно).

DisappointedDreamer
01-14-2012, 13:26
Когато аз бях девствена, също можех да вкарвам средния си пръст до край. Приятелката ти е девствена, да, а ти си идиот.

Nqkoisi223
01-14-2012, 13:36
И тя понякога ми казва, че съм идиот.

Е виж момичето преди теб какво ми каза

DisappointedDreamer
01-14-2012, 13:40
*shrugs* Права е.

zurlla
01-14-2012, 20:54
Разбира се, че се усеща~!

Stella_SN
01-15-2012, 07:57
Боже, ела ме вземи...
Девствената ципа е на входа на влагалището. От възпитание няма да ти задам един въпрос, свързан с умственото ти развитие. Може да разбере дали си девствена, възможно е да има болка и кръв. С две думи: не се прави на готина и му кажи че ти е за първи път.

+1 ! ! ! ! !!!

MedSestrata
01-15-2012, 22:08
ама аз не питам за нещо специално и няма скоро да тръгвам да правя секс като мои познати,които почват на по 11-12...просто питам от любопитство и съм достатъчно образована по темата ..и със сиг ще му кажа никога не бих излъгала за такова нещо..просто ми стана интересно какво чувстват момчетата докато го правят с някоя девствена,защото все става въпрос за момичетата...[=

11,12, господи опази!!!!!!!!!!!!!!!!! шок и ужас!
видяхме колко си образована, че да питаш елементарни неща. Седни прочети нещо по темата да се ДОобразоваш!

MedSestrata
01-15-2012, 22:12
Ми измерих си пръста и е около 8 см. Предполагам, че ПОНЕ 6-7 см са влезли. Е как така на входа? То по тая логика девствените момичета въобще не трябва да ползват тампони, а аз знам, че ползват.

Иначе бях чел, че тая ципа е на дълбочина от 7-8 до 13 см (при всяко момиче различно).

........................ без думи......................
Виж мило дете, намира се на входа точно, не е задължително да е като бетонна стена, има различни "видове" , така че е възможно да се ползват тампони без да си правил секс, естествено от вида мини тампон! Сериозно сега, седни и прочети !

N3v3Rm0r3
01-16-2012, 11:14
Ами има различни видове девствени ципи (или химен,както искаш го наричай),ето малко информация и се образоваи по темата.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD Успех :)

granger
01-16-2012, 11:24
Когато аз бях девствена, също можех да вкарвам средния си пръст до край. Приятелката ти е девствена, да, а ти си идиот.
Аз сантиметър не можех,вие за пръсти ми говорите...не знам как ги правите тея работи без да сте се отворили :D

toniiiiiiiii
01-16-2012, 12:03
Няма ли кукли/играчки за вас че чак с секс и темподобни се занимавате.Къде изчезна детството на децата от пред блока стигнахме до леглото .... ужас.

nqkoqsiiiiiiiiiii
08-01-2013, 16:35

kak razbirash dali si devsten ili ne ?
Az sum go pravila samichka i ne znam devstvena li sum ili ne .

DisappointedDreamer
08-01-2013, 17:03
^Завиsи какво разбираш под девsтвен. За мен това е човек, който не е имал полов контакт досега с другия пол.

Ти си девствена.

Това, което според мен искаш да кажеш е дали си се отворила или не. Няма как да ти отговоря на този въпрос.

existenz55
08-02-2013, 14:43
Само един път съм спал с девствено момиче. Усеща се само първите 3-4 прониквания (нещо като съпротивление, но не точно не знам как да го опиша). Момичето беше достатъчно предразположено и не я боля определено. Кръв почти нямаше (няколко капки на леглото и презерватива) и самата ципа беше на около 6см. (не съм вадил линийка да меря колко влиза преди да опре ножа до кокала). Иначе недей да бързаш с секса. Цял живот има пред теб да се забавляваш.

baby_baby
08-10-2013, 12:31
Дали ще усети - не,но 99% е сигурно,че ще разбере за първият път.

+1

kiricheva
02-15-2014, 20:02
имам чувството ,че всички в тая тема са комплексари и си пишат просто за да отбият времето ,вместо да се правите на големи и много разбиращи вземете ,че отговорете на въпроса както трябва ,а не с подигравки

Аз сантиметър не можех,вие за пръсти ми говорите...не знам как ги правите тея работи без да сте се отворили :D

ами аз съм вече на 20 години ,не съм имала полов акт и мога двата си пръста да побера, както пише в интернет (гугъл) за всяко момиче е строго индивидуално ,има и момичета при които химена е напълно затворен така,че менструалната кръв не може да изтече и се събира във влагалището и по тази причина се налага оперативна намеса

http://www.puls.bg/health/sex/news_10981.html айде ся като знаеш много и ти ,вземи и прочети нещо за разнообразие ...

HollyGolightly
02-15-2014, 21:05
имам чувството ,че всички в тая тема са комплексари и си пишат просто за да отбият времето ,вместо да се правите на големи и много разбиращи вземете ,че отговорете на въпроса както трябва ,а не с подигравки

ами аз съм вече на 20 години ,не съм имала полов акт и мога двата си пръста да побера, както пише в интернет (гугъл) за всяко момиче е строго индивидуално ,има и момичета при които химена е напълно затворен така,че менструалната кръв не може да изтече и се събира във влагалището и по тази причина се налага оперативна намеса

http://www.puls.bg/health/sex/news_10981.html айде ся като знаеш много и ти ,вземи и прочети нещо за разнообразие ...
И се регистрира само и само, за да напишеш това в тема от 2011 година?

Rabalka
02-16-2014, 06:00
Бе не знам той дали осеща но ти определено ште му го осетиш като почне да ти влиза

Dusty
02-16-2014, 09:56
Боже .. Много сте ми интересни някои .. Като ви питат нещо свързано със секса (защото скоро ще правят за първи път) - "Боже, как може толкова необразован човек, да тръгва да прави секс?!", а като някой в раздела пише тема от сорта на "Бременна ли съм?", вие: ".........., ама как може толкова необразовани да правите секс, попитайте първо и после давайте!".
Просто .. Сами си опонирате ..
ПП: Да, знам че темата е стара, но искам да си изкажа вижданията!

mishence99
10-17-2014, 20:40
Zdraveite. Iskam da popitam neshto i da mi kajete dali e vuzmojno ili ne.. S gadjeto mi bqhme na vun... i toi beshe malko perverzen i zapochna da me opipva dolu,.... izvednuj si i vkara prusta... ne sum sigurna dali beshe celq no ot vreme na vreme malko boleshe... nqmah kruv --> tochno za tova iskam da popitam dali e vuzmojno da mi e skusana devstvenata cipa... dori sega malko me ponabolqva dolu...

ivelina7654
12-12-2014, 19:22
Здравейте, И аз имам подобен проблем. Аз съм на 17, а гаджето ми е на 18. И на двамата ще ни е за първи път. Той не може да се справи с проникването ,защото не знае точно къде трябва да го сложи. Като решихме да пробваме днес пак, той налучкваше ципата,но усещах много силна болка през цялото време и накрая спряхме. Не я проби, но след това още ме болеше. Най-много се дразня, че гаджето ми ме пита дали не съм го правила вече... това ме наранява при условие, че съм му вярна. Моля Ви ...помогнете ми как да пробие ципата по-лесно :/ ..pomosht

liliie
12-13-2014, 07:12
Щом пита е за да се научи , ако знаеше нямаше да пита :) Поне пита и не е тръгнала да прави нещо без да знае как става

NissaN
12-13-2014, 08:42
Дали съм усетил ципата:Първо действах съвсем леко,но нещо не ставаше и като го намаах целия ,нема ципи нема ципове Все едно КАМАЗ със 100 да се блъсне челно в някоя малка кола и после й викам:Честито вече си обработена!

per-dead
12-13-2014, 09:48
Та въпроса ми е следния:Може ли докато момчето вкарва пениса си в девствено момиче и стигне до девствената ципа да я усети по някакъв начин?И също така ми е интересно дали може да има някакви затруднения с разкъсването ако вече е проникнал.. :)
^

...просто питам от любопитство и съм достатъчно образована по темата

Виждам.

anonymous908491
12-14-2014, 13:42
Когато аз бях девствена, също можех да вкарвам средния си пръст до край.

И по каква ппричина си го правила ?

roki25
12-23-2014, 11:28
Не е казано ,че трябва да има кръв.В моя случай нямаше ,но пък проникването беше трудно и доста я боля....