Влез

View Full Version : Странно чувство...

crazyfrog
12-10-2011, 19:26
С едно момче си писахме ( беше доста дълъг период от време ) ама като цяло знам че не ме харесва,пък проблема а че той знаеше че го харесвам от доста дълго време пък има шанс още да е на това мнение. Та един ден реших че трябва да излезем ... и като го попитах той по4на да овърта .. вика че бил втора смяна ... та така де аз разбрах че не иска. След известно време пак като си писахме и той ми предложи да се видим след уроците му по китара в 5.Ама тогава аз пък бях втора смяна до 7 така че нямаше да е възможност.И вчера пак като си писахме му споменах че съм на уроци до обяд .. (тва беше към края на чата вече) и той пита доколко съм на уроци,аз казах до към 1,а той '' ми аз до 1 имам китара и после ще минавам покрай Мгто та затуй питам,ок б '' И това ок б накрая ми са стори някво странно ... не ви ли звучи... не знам и аз как да го обясня... Какво мислите имам ли шанс? Да предложа ли някой друг път пак да се видим?

crazyfrog
12-10-2011, 19:57
:) имам нужда от мнения наистина

shmatarok
12-10-2011, 20:24
Епа предложи му, нищо не губиш. Макар че някак си ми се струва, че този не знае какво иска. ;)

crazyfrog
12-10-2011, 21:03
Мислиш така,защото веднъж не му се е излизало,а после той предлага ли? Не знам и аз.. може пък от чисто приятелско чувство да е... затова искам да чуя други мнения .. да може да се филмирам още повече :Д

shmatarok
12-10-2011, 21:23
Ми мисля така, щото първо ти пишеш: "ама като цяло знам че не ме харесва"
После пишеш: "реших че трябва да излезем ... и като го попитах той по4на да овърта"
И накрая затапваш с: "после ще минавам покрай Мгто та затуй питам,ок б"

8-) Затова мисля така.

crazyfrog
12-10-2011, 21:29
Ами както казах може да е от чисто приятелско чувство.. ама тва ок б накрая нещо ми е много подозрително ;д

GLaDOS
12-10-2011, 22:47
Леле , ебати анализа му удряш ?!
ок б - значи "добре ,чао " не влагай толкова смисъл в думичките ...
А колкото до това да ли те харесва ,просто се разберете да излезете ,когато и двамата сте свободни (ама без Увъртания ) .След като излезете ще си проличи .

crazyfrog
12-10-2011, 22:54
знам че това значи,но все пак не изглежда ли сякаш не иска да изглежда чак толкова заинтересован и все едно че бърза да спрем да си пишем
....

GLaDOS
12-10-2011, 23:29
Кой първи пише на другия ?
Може просто да се прави на путка .

crazyfrog
12-11-2011, 19:20
различно ...
аз по често май май ;д

djipsito
12-11-2011, 20:23
На мен пък ми изглежда, че бърза да те отсвири, но пък знае, че искаш да се видите и е питал до колко си, за да види дали ще съвпаднете с програмата и да се видите за малко, просто ей така и после да ти каже "Ай, ше тръгвам, че имам работа"..

Може пък и да не е така де. Ако се навие да излезете, виж как ще се държи по време и след срещата и виж дали ще е заинтересован да се видите пак..

Не си прави големи надежди, да не ти е кофти после..