Влез

View Full Version : Тя иска анален (puke) гадост

Korlash
12-11-2011, 17:16
Приятелката ми каза че иска да пробва в задника да я оправям а на мене ми е супер гнусно, аз ако обичах анал щях момчета да харесвам бахти. Кажете нещо да направя да я разубедя защото от това ми се повръща направо.Надявам се като И го вкарам да я заболи та да се откаже защото определено не бих изпитвал удоволствие от това... Дайте няква идея как да направя примерно да я заболи че да не иска никога повече или.. .ддз тва е отват... и бтв, Има ли тука момичета които обичат анално или просто мойта е извъртена

Sh@d0w
12-11-2011, 17:19
Ти уста нямаш ли да говориш с нея?

DragonLady
12-11-2011, 17:43
Защо е нужно да причиняваш физическа болка на приятелката ти? Не е ли по лесно да поговориш с нея и да и каже, че не искаш да го правите отзад поради еди си какви си причини.

Korlash
12-11-2011, 17:55
Не гнусно е ,а и имам някакъв вътрешен страх че ако И хареса (демек не и причиня болка) ще ми изневери за някойна който му харесва да я такоа отзад

xPafx
12-11-2011, 18:05
тези велики заключения за изневярата ме навеждат на мисълта, че си на мъдрата 15 годишна възраст,а?

fenasf
12-11-2011, 18:06
Ти си луд. Какво ли не бих дал мойта да си даде дупето, а ти даже отказваш като ти се предлага :X

Korlash
12-11-2011, 18:16
17g. всъщност ... И закво ти дупето що не си педал като те кефи толкоа много дупе супер зле ....

Korlash
12-11-2011, 18:25
Точно това е че ми прави свирки въпреки че не И харесва и аз немога да откажа на това , и търся начин да направя така че да не И хареса за да не иска повече , това ми е въпроса

anonymous708973
12-11-2011, 18:33
Начи, ако човекът до мен умишлено ми причинява болка... в кучи гъз ще го навра.
ГОВОРИ с нея. Устата не е само за ядене и говорене. Кажи й, че не ти харесва като идея, а за себе си си помисли защо това те отвращава толкова. Ако тя се погрижи достатъчно добре за хигиената си преди това, няма да има никакъв проблем.

Не е извратена, има много момичета, които си падат по това.

Korlash
12-11-2011, 18:36
не че е чак толкова извъртено просто не ме привлича никак... както казах ако харесвам анал щях да харесвам момчета а не момичета

milano2010
12-11-2011, 19:10
Гледай сега, тя прави с устата си нещо което по твоите думи не й харесва, а ти не искаш да направиш същото нещо с оная си работа която най-вероятно ще е с презерватив и даже няма да има пряк досег с цялата ситуация. Еми имаш 2 варианта или се отказваш от свирките и тя от анала или не се отказваш от свирките и го вкарваш, пък ако имаш късмет няма да й хареса (това не значи да й причиниш болка умишлено) и всички ще са щастливи (ти май най-много)

dream1707
12-11-2011, 19:28
Всеки човек си има различни предпочитания... И на мен ми е гнусно това... Имам и много приятели, момчета и момичета, които също не го харесват... Имам приятели които не харесват и оралния, а са момчета.

Ти я караш да ти прави нещо, което тя не харесва... Но не искаш да направиш същото и за нея... Тя как не те е захапала докато ти е правила свирка, че да се откажеш от тях... Не и причинявай болка ами или говори с нея и и обясни или се стегни и си го заври там където иска момичето..

Rebirthing
12-11-2011, 19:37
Ти я караш да ти прави нещо, което тя не харесва... Но не искаш да направиш същото и за нея... Тя как не те е захапала докато ти е правила свирка, че да се откажеш от тях... Не и причинявай болка ами или говори с нея и и обясни или се стегни и си го заври там където иска момичето..

Абсолютно точно !!!

Колкото до това дали аналния секс е гейско или не...еми НЕ, не е гейско. Човек може да 100% хетеросексуален мъж и да прави анален секс. Аналният секс се харесва на мъжете, защото дупето е по-тясно и удоволствието за тях е по-голямо.

shmatarok
12-11-2011, 19:54

Съгласна съм :) И щом ти е толкова противно, просто й кажи, че това не ти допада и не искаш да го правите и толкова, би трябвало да те разбере.

marilyn
12-11-2011, 19:57
Поговори с нея. Ние няма как да ти помогнем много... нормално е да й харесва аналния секс, аз не виждам какво толкова има. Не е извратена, не бой се, просто всеки има различни вкусове. ;)

nikitka97
12-11-2011, 20:03
След като тя е съгласна да ти прави свирки не мислиш ли, че и ти и дължиш нещоо! Все едно тя да ти захапе оная работа защото не и е приятнбо да ту прави свирки!!!! Замисли се!

Korlash
12-11-2011, 20:15
Ще проам анално докато е в цикал и нямам избор майче..

Sc0RcH
12-11-2011, 20:24
Аз умирам моята да ми пусне анално,а ти ми мънкаш...я се стегни малко,изпускаш страшна възможност!

djipsito
12-11-2011, 20:40
Така се дърпаш, все едно твоя задник ще боцнат, бахти...

Не знам кое му е гейското на тва, правиш секс с МОМИЧЕ, а не с момче... ТИ ще си активния, а не пасивния.. Божичко.

Shturrrche88
12-12-2011, 14:13
Първо, това да си мъж и да искаш да правиш анален секс с приятелката ти, НЕ ТЕ прави гей. Не знам кой ти е набил тия филми. Второ-ти няма да си навираш езика в задника й, а оная ти работа, върху която ще има презерватив (поне се надявам акъла ти да е достатъчно, че да сложиш кондом). Трето-ако аз съм на мястото на мацката и некъв мухльо се чуди как да ми причини болка, само и само да е на неговото-няма да стане. Има жени, които обичат аналния, защото болката им доставя удоволствие. Използвай си устичката, за да говориш с мацката. Кажи й, че ще го направиш, за да се почувства готино тя, но не си сигурен, че ще ти хареса. И да-щом тя ти прави свикри (за Бога, със същата тази уста тя се храни, а после те целува, и не я е гнус), въпреки, че не й е приятно, или се прежали, или се примири, че рано или късно, незадоволеното ти девойче ще намери пич, който няма да я кара да му духа, но ще я оправя в дупето...и тя ще лети от кеф.

anonymous708973
12-12-2011, 14:30
Много точно ти го каза. Ако на мен ми откажат толкова категорично нещо, което дори не е пробвано, ще ми стане фикс идея и рано или късно бих намерила някой, който иска да го направи.

ShtrudeL
12-12-2011, 15:45
Не си пожелавам да имам приятел като теб. пф х)

juveteam
12-12-2011, 16:22
Приятелката ми каза че иска да пробва в задника да я оправям а на мене ми е супер гнусно, аз ако обичах анал щях момчета да харесвам бахти. Кажете нещо да направя да я разубедя защото от това ми се повръща направо.Надявам се като И го вкарам да я заболи та да се откаже защото определено не бих изпитвал удоволствие от това... Дайте няква идея как да направя примерно да я заболи че да не иска никога повече или.. .ддз тва е отват... и бтв, Има ли тука момичета които обичат анално или просто мойта е извъртена

Братко... дай ми и на мен такава приятелка да иска навсякъде и всичко и направо друго няма да искам...
Оправяй я отзад и това е ... :) Няма да съжаляваш... :)

AnzaRe
12-12-2011, 17:27
Има хора,които биха дали всичко да пробват в задния двор ти се дърпаш :Д

reperw
12-12-2011, 21:02
женати иска анален ,а ти се дърпаш ?? аз ще се метна от някаде вече...

fenasf
12-13-2011, 16:27
Хубаво беше да чуем отговор и от едно момиче с наднормено тегло.

уби ме бате :D:D

straus
12-13-2011, 17:27
Ще се прежаля за каузата ти, авторе...

ThroughStruggle
12-13-2011, 19:22
Ти си един от малкото хора от мъжки пол, които са реагирали с "иууу" при споменаването на анален.
Ако тя се погрижи за хигиената си, което си е завързана процедура в случая, не мисля, че ще останеш разочарован. А ако толкова не ти харесва, просто й го кажи. Обсъдете го, за какво ги имате тия усти.

Rabiosa0
12-13-2011, 19:59
Мда,гнусно си е.
Като не искаш, тя не може да те кара насила.Не си заслужава да правиш компромиси за това.
btw хубаво е,че все още има момчета като теб,които осъзнават колко гадно и нехигиенично е това всъщност.

c0ci
12-13-2011, 20:34
Ти трябва да си поредния съдист с антианални предубеждения на великата възраст между 13-15 години:)

emviii
12-14-2011, 17:12
тези велики заключения за изневярата ме навеждат на мисълта, че си на мъдрата 15 годишна възраст,а?

+1
Момче, ти нали знаеш ,че гнусното ти идва от идеята за това ,което се намира там. Ако мацката има добра хигиена може би и си направи промивка не мисля, че е проблем. Ако толкова не искаш и обясни с правилните доводи и да се надяваме, че тя не е на твоя акъл и ще разбере.

Thrombocyte
12-14-2011, 17:17
Ще откриете топлата вода...може би.

germanoss
01-13-2012, 15:30
Първо не знам как може да те е гнус от приятелката ти ?! Второ, че много момчета ги привлича това, включително и мен, без да са обратни ?! Трето, просто говори с нея за това като ти е толкова гнусно, олигофрен ли си, хахаха, много трудно...

bloodyF
01-14-2012, 11:23
мъжете пари дават за това, ти не искаш..
вече не мога да ви разбера мъжките, определено ...

qwertz
01-14-2012, 14:09
мъжете пари дават за това, ти не искаш..
вече не мога да ви разбера мъжките, определено ...
Сякаш жените знаят какво искат... това, че сигурно 10 на 100 биха мислили като него не значи, че може да слагаш останалите под същия знаменател.

toniiiiiiiii
01-14-2012, 16:02
Удари е през кръста когато си и го вкарал да се просере да видиш дали ще иска повече

supersonic0
01-14-2012, 16:07
На мен ако ми се отвори такава възможност едва ли бих се колебал или пък оплаквал :D

npp
01-14-2012, 16:25
то по принцип в ануса няма полова нервна система, така че, не бързайте толкова, плюс това може да се окаже болезнено и дори травматологично

L0li_
01-14-2012, 18:39
еми говори си с нея бе ... макар че преди да си пробвал не можеш да кажеш, че не те кефи

zurlla
01-14-2012, 20:23
Твоята приятелка е ЗЛАТО!!!

Luidgie
01-14-2012, 20:59
Много си прост! Говори бе изрод смотан! Бахти пиклата, не може да си каже - мръсотии иска да прави. Негодник!

Audiophile
01-15-2012, 00:26
Да ти имам проблема..

Радвай се, че момичето ти е дашно, даже прави и компромис за оралната любов. След време ще търсиш такава в сексуално отношение, ама ти ще имаш нещо в задния двор тогава.
Не се чуди, ако ти изневери, е заради такива простотии стават изневерите - когато нещо липсва в една връзка, започва да се търси при други партньори. Не виждам кво ти пречи да сложиш презерватива и да изпълниш желанието на девойката, гнусно било.. тя да е с добра лична хигиена, пък да видим дали така ще викаш. Аман от такива, които не са опитали, ама вече с резервите и прочие. Стегни се!

Oy7ofCon7roL
01-15-2012, 04:03
И аз се гнусях от идеята да чукам някоя мацка в газъ............когато бях седми - осми клас

toniiiiiiiii
01-15-2012, 08:34
Само да те светна че мене няма кой да ме ... отзад

LDto
01-15-2012, 19:29
А ти от къде си сигурен,че няма да ти хареса да я оправяш в задника?Ти си като онези "морални" форумни дами дето все се правят на ощипани госпожички и мненията им се основават на това и онова,което уж били чули от приятелка на нейна съученичка,която казала еди кво си за аналния секс!Вие мъжете сте по-страшни от нас - като ви дават отзад не искате ,а като не ви дават се цупите!После ние не сме знаели какво искаме!
А иначе ще е най-тъпото ако направиш така,че за да я заболи и да си създаде грешна представа за аналния!Аз ако съм на нея и разбера какво мислиш да правиш съм ти била шута на момента!
Въпреки,че малко се ядосах като прочетох,не съм убедена,че темата е реална!

винаги знаеш какво да кажеш ... браво ... Относно това за дупето... Хубаво на 17 г си,но защо си мислиш,че е противно... и че е педалско... 100-тици мъже биха дали всичко приятелките им да им позволят,а ти не искаш...Дори не си говорил с нея,а вече твърдиш,че ще ти изневери.Тя ако те обича няма да отиде при друг,че да изпита удоволствието.... Смири се с този факт и седни и поговори с нея...

Msecurity
01-15-2012, 19:43
Това може би е една от малкото теми в който изчетох всичко... ииии няма да коментирам коментарите като на Baby98 дето е едва на 14 а е толкова " на вътре" с нещатата... и така де по темата...
Братле... ние толкова много да се надяваме тайничко че ще ни пуснат и от отзад... а на теб готово ти го дават а ти бягаш... я се стегни малко... а и се жертваи и ти веднъж а не само мацката ти да се жертва заради тебе ... ;)

GabrielleShayk
01-16-2012, 12:40
....не знам какво да кажа...Аз доколкото съм запозната повечето момчета си умират за анален секс,така че пробвай,едва ли ще съжаляваш

raror
01-16-2012, 13:14
Мисля, че всички искаха ди та кажат, че ти си "дефектния", момичето просто иска плюсове към забавлението :) на теб ти се отваря парашута-ти падаш на земята.. :D

Ronnan
01-16-2012, 14:43
Хубаво на 17 г си,но защо си мислиш,че е противно... и че е педалско...

Когато нещо ти изглежда противно, то е противно и точка, въпрос на инстинкти. Когато ти се повръща от вида или миризмата на нещо, то е не е защото си взел съзнателното решение да е така или защото не обичаш момичето до себе си, а защото на ниво инстинкт ти се повръща. Даже обикновенно се случва точно обратното, правиш умишлено усилие да подтиснеш отвращението доколкото е възможно.

Интересно ми е защо когато някой привърженик на нестандартните неща ("СКАТ" и т.н.), пише във форума, всички го нападат.

Ами ако мацката беше поискала да се изсере върху корема му? Пак ли щеше да е нормално?
Представете си че за вашите деца СКАТ-а е същото което за вас е аналния секс. Ще ги разберете ли? Силно се съмнявам в това.

Защото ни е противно да си представят как разни хора си пикаят и серат взаимно в устите. В същото време обаче е напълно нормално да извадиш онзи си работа от задника, и от него да се носи приятна миризма на кисело зеле, или недай си боже дълбокия сондаж да е дал резултат и да има и находка.

Лично на мен, щом ми е противно да си представя че някои ми сере в устата, също толкова неприятно ще ми е да си представя че се изсира върху корема ми или че аз доброволно пъхам член в задника и, и стискам палци наум, да не го извадя кафяв отвътре. Най вероятно дори само от гледката и миризмата ще повърна, за това не го и правя и не мисля че някой има право да го иска от мен, дори и само за проба.

По тази логика преди да кажете твърдо не на "СКАТ"-а и "ПИСИНГ"-а, защо първо не пробвате? Може да ви хареса? Или ако не от първия път то от 10-тия няма как да не ви хареса?

Съжалявам за грубия език, ама когато става дума за ануси и лайна, няма как по културно да се изразя.

ronaldinio337
01-16-2012, 18:04
Ех ама че прости хора добре постави се на неино място ами тя като ти лиже кура и ти гълта спермата а на теб ти става хубаво да и свършиш в устата а на нея питаш ли я няма щом тя може да прави вс за теб така и ти ще се помъчиш да правиш нещо за нея.Макар че съм девствен и нямам приятелка ама че тъпи въпроси.... гнус те е било отиваи еби момчета и недеи гледа момичета

anonymous708973
01-16-2012, 18:46
...

Доста добри неща каза, евала.
И все пак... авторът е лайно, щом мисли, че единственият начин да откаже приятелката си от идеята е да й причини болка.

EffinSick
01-16-2012, 19:53
не че е чак толкова извъртено просто не ме привлича никак... както казах ако харесвам анал щях да харесвам момчета а не момичета
изврАтено Бе!!!!!!!
Пууу... 17 годишен бил...
А колкото до темата... мисля, че получи достатъчно отговори.

jj123
01-30-2012, 07:38
много странно.....не се сещам за някой,дето не го е искал

Mary_Jane_69
01-30-2012, 13:45
Е тва ме разби..... момче да не иска анален секс :O:O:O

NightGuardian
01-30-2012, 13:48
темата или е трол или автора е гей.

techkata
01-30-2012, 16:19
каде е тази приятелка, която ще иска анален и аз ще и откаже вие сте брутални ....
говори с нея, кажи и че неискаш в дъпето и готово .... ако тя се нацупи прати я при мен аз ще и помогна с проблема :)

Fermer
02-02-2012, 23:24
Доста тъпа тема :)
Като ти дават бодвай аналния секс е едно прекрасно изживяване ;) Мисля ,че няма нищо гнусно от това , като не искаш поговори с нея кажи и ,че те е гнус и не искаш да правиш анален секс засега ... друго решение няма

lili-ton
07-30-2016, 14:01
Моят мъж дава мило и драго да му пусна отзад.

Akhenaten
07-30-2016, 14:06
как обаче вдигна старата тема от 2012г.

това да не е някой самотен чичо, който се възбужда по този начин? Само R*b**** липсва тук.

Slavi_w90
07-30-2016, 14:39
Поне да бяхме разбрали дали му пуска там

sladura89
07-31-2016, 00:03

Ми не знам аз до сега анален не съм правил именно, защото и мене като тебе някакси не ме кефи идеята, а и не съм попадал на момичета дето да искат анален така, че не знам да ти кажа! Някой с повече опит може да сподели! :)

sladura89
07-31-2016, 00:07
много странно.....не се сещам за някой,дето не го е искал

Аз например! :)

sladura89
07-31-2016, 00:23
Когато нещо ти изглежда противно, то е противно и точка, въпрос на инстинкти. Когато ти се повръща от вида или миризмата на нещо, то е не е защото си взел съзнателното решение да е така или защото не обичаш момичето до себе си, а защото на ниво инстинкт ти се повръща. Даже обикновенно се случва точно обратното, правиш умишлено усилие да подтиснеш отвращението доколкото е възможно.

Интересно ми е защо когато някой привърженик на нестандартните неща ("СКАТ" и т.н.), пише във форума, всички го нападат.

Ами ако мацката беше поискала да се изсере върху корема му? Пак ли щеше да е нормално?
Представете си че за вашите деца СКАТ-а е същото което за вас е аналния секс. Ще ги разберете ли? Силно се съмнявам в това.

Защото ни е противно да си представят как разни хора си пикаят и серат взаимно в устите. В същото време обаче е напълно нормално да извадиш онзи си работа от задника, и от него да се носи приятна миризма на кисело зеле, или недай си боже дълбокия сондаж да е дал резултат и да има и находка.

Лично на мен, щом ми е противно да си представя че някои ми сере в устата, също толкова неприятно ще ми е да си представя че се изсира върху корема ми или че аз доброволно пъхам член в задника и, и стискам палци наум, да не го извадя кафяв отвътре. Най вероятно дори само от гледката и миризмата ще повърна, за това не го и правя и не мисля че някой има право да го иска от мен, дори и само за проба.

По тази логика преди да кажете твърдо не на "СКАТ"-а и "ПИСИНГ"-а, защо първо не пробвате? Може да ви хареса? Или ако не от първия път то от 10-тия няма как да не ви хареса?

Съжалявам за грубия език, ама когато става дума за ануси и лайна, няма как по културно да се изразя.

Много точно казано! Железен си! :)

dwanewane
07-31-2016, 08:38
хахах

doggy_ivanov
08-01-2016, 14:53

Виж сега да ти кажа,всички мацки са мръсници просто някой или не са го осъзнали или го крият за да са мръсници само пред един или го показват открито... В случая щом твоята мацка ти го е казала брат,ДЕЙСТВАЙ.. не и показвай липса на увереност.Нищо няма да ти стане,чукай щом те кани и не се замисляй.. След това ако не ти хареса и на нея не и хареса ще си кажете и ще решите дали да го правите за напред.. Но не показвай липса на увереност и действай !

Dwyd96
08-01-2016, 14:55
Къде са РабитУ и оня педераст соло да си дадaт експертното мнение :D

Supermassive____
08-01-2016, 15:22
Къде са РабитУ и оня педераст соло да си дадaт експертното мнение :D

Кой ги знай, сигурно в момента си дълбаят хралупите. :D

Rabalka
08-07-2016, 07:03
Кой ги знай, сигурно в момента си дълбаят хралупите. :D

Мноо си отворен бе.
И кво аналния е супер и оргазма е супер и мисля че темата е ебафка штото момче да не иска в газа хич не е за вярване

sladura89
08-09-2016, 20:49
Мноо си отворен бе.
И кво аналния е супер и оргазма е супер и мисля че темата е ебафка штото момче да не иска в газа хич не е за вярване

Колкото и да не ти се вярва има такива, които не искат! :)