.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Тя иска анален (puke) гадост

Приятелката ми каза че иска да пробва в задника да я оправям а на мене ми е супер гнусно, аз ако обичах анал щях момчета да харесвам бахти. Кажете нещо да направя да я разубедя защото от това ми се повръща направо.Надявам се като И го вкарам да я заболи та да се откаже защото определено не бих изпитвал удоволствие от това... Дайте няква идея как да направя примерно да я заболи че да не иска никога повече или.. .ддз тва е отват... и бтв, Има ли тука момичета които обичат анално или просто мойта е извъртена

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ти уста нямаш ли да говориш с нея?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Защо е нужно да причиняваш физическа болка на приятелката ти? Не е ли по лесно да поговориш с нея и да и каже, че не искаш да го правите отзад поради еди си какви си причини.

Не гнусно е ,а и имам някакъв вътрешен страх че ако И хареса (демек не и причиня болка) ще ми изневери за някойна който му харесва да я такоа отзад

тези велики заключения за изневярата ме навеждат на мисълта, че си на мъдрата 15 годишна възраст,а?
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на fenasf
    Ти си луд. Какво ли не бих дал мойта да си даде дупето, а ти даже отказваш като ти се предлага :X
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

17g. всъщност ... И закво ти дупето що не си педал като те кефи толкоа много дупе супер зле ....

Точно това е че ми прави свирки въпреки че не И харесва и аз немога да откажа на това , и търся начин да направя така че да не И хареса за да не иска повече , това ми е въпроса

anonymous708973
    Guest
    Начи, ако човекът до мен умишлено ми причинява болка... в кучи гъз ще го навра.
    ГОВОРИ с нея. Устата не е само за ядене и говорене. Кажи й, че не ти харесва като идея, а за себе си си помисли защо това те отвращава толкова. Ако тя се погрижи достатъчно добре за хигиената си преди това, няма да има никакъв проблем.

Не е извратена, има много момичета, които си падат по това.

не че е чак толкова извъртено просто не ме привлича никак... както казах ако харесвам анал щях да харесвам момчета а не момичета

Гледай сега, тя прави с устата си нещо което по твоите думи не й харесва, а ти не искаш да направиш същото нещо с оная си работа която най-вероятно ще е с презерватив и даже няма да има пряк досег с цялата ситуация. Еми имаш 2 варианта или се отказваш от свирките и тя от анала или не се отказваш от свирките и го вкарваш, пък ако имаш късмет няма да й хареса (това не значи да й причиниш болка умишлено) и всички ще са щастливи (ти май най-много)

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Всеки човек си има различни предпочитания... И на мен ми е гнусно това... Имам и много приятели, момчета и момичета, които също не го харесват... Имам приятели които не харесват и оралния, а са момчета.

Ти я караш да ти прави нещо, което тя не харесва... Но не искаш да направиш същото и за нея... Тя как не те е захапала докато ти е правила свирка, че да се откажеш от тях... Не и причинявай болка ами или говори с нея и и обясни или се стегни и си го заври там където иска момичето..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението

Ти я караш да ти прави нещо, което тя не харесва... Но не искаш да направиш същото и за нея... Тя как не те е захапала докато ти е правила свирка, че да се откажеш от тях... Не и причинявай болка ами или говори с нея и и обясни или се стегни и си го заври там където иска момичето..
    Абсолютно точно !!!

Колкото до това дали аналния секс е гейско или не...еми НЕ, не е гейско. Човек може да 100% хетеросексуален мъж и да прави анален секс. Аналният секс се харесва на мъжете, защото дупето е по-тясно и удоволствието за тях е по-голямо.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението

Съгласна съм И щом ти е толкова противно, просто й кажи, че това не ти допада и не искаш да го правите и толкова, би трябвало да те разбере.

Поговори с нея. Ние няма как да ти помогнем много... нормално е да й харесва аналния секс, аз не виждам какво толкова има. Не е извратена, не бой се, просто всеки има различни вкусове.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

След като тя е съгласна да ти прави свирки не мислиш ли, че и ти и дължиш нещоо! Все едно тя да ти захапе оная работа защото не и е приятнбо да ту прави свирки!!!! Замисли се!

Ще проам анално докато е в цикал и нямам избор майче..

Аз умирам моята да ми пусне анално,а ти ми мънкаш...я се стегни малко,изпускаш страшна възможност!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Супер фен Аватара на djipsito
    Така се дърпаш, все едно твоя задник ще боцнат, бахти...

Не знам кое му е гейското на тва, правиш секс с МОМИЧЕ, а не с момче... ТИ ще си активния, а не пасивния.. Божичко.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Първо, това да си мъж и да искаш да правиш анален секс с приятелката ти, НЕ ТЕ прави гей. Не знам кой ти е набил тия филми. Второ-ти няма да си навираш езика в задника й, а оная ти работа, върху която ще има презерватив (поне се надявам акъла ти да е достатъчно, че да сложиш кондом). Трето-ако аз съм на мястото на мацката и некъв мухльо се чуди как да ми причини болка, само и само да е на неговото-няма да стане. Има жени, които обичат аналния, защото болката им доставя удоволствие. Използвай си устичката, за да говориш с мацката. Кажи й, че ще го направиш, за да се почувства готино тя, но не си сигурен, че ще ти хареса. И да-щом тя ти прави свикри (за Бога, със същата тази уста тя се храни, а после те целува, и не я е гнус), въпреки, че не й е приятно, или се прежали, или се примири, че рано или късно, незадоволеното ти девойче ще намери пич, който няма да я кара да му духа, но ще я оправя в дупето...и тя ще лети от кеф.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

anonymous708973
    Guest
    Много точно ти го каза. Ако на мен ми откажат толкова категорично нещо, което дори не е пробвано, ще ми стане фикс идея и рано или късно бих намерила някой, който иска да го направи.

Мега фен
    Град
    <3
    Не си пожелавам да имам приятел като теб. пф х)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Korlash Виж мнението
    Приятелката ми каза че иска да пробва в задника да я оправям а на мене ми е супер гнусно, аз ако обичах анал щях момчета да харесвам бахти. Кажете нещо да направя да я разубедя защото от това ми се повръща направо.Надявам се като И го вкарам да я заболи та да се откаже защото определено не бих изпитвал удоволствие от това... Дайте няква идея как да направя примерно да я заболи че да не иска никога повече или.. .ддз тва е отват... и бтв, Има ли тука момичета които обичат анално или просто мойта е извъртена
    Братко... дай ми и на мен такава приятелка да иска навсякъде и всичко и направо друго няма да искам...
    Оправяй я отзад и това е ... Няма да съжаляваш...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Има хора,които биха дали всичко да пробват в задния двор ти се дърпаш :Д
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на reperw
    женати иска анален ,а ти се дърпаш ?? аз ще се метна от някаде вече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си