Влез

View Full Version : Какво да правя

toninatora
12-12-2011, 18:16
Хора може искам помощ.Не ме бива с момичетата.На 15 сам и сам немал гадже нито сам се целувал.Нямал сам гадже защото не сам искал някакси странно се чувствам с момиче ;д.Вече не е така, но нямам никакъв опит.Никога не сам свалял момиче.Винаги те ме сваляха, но аз не се поддавах(за да мога да бъда в компанията на мъжете :да се напиваме ......)Но сега 1 момиче мисля че ме харесва,а и аз я харесвам.Пишем си СМС-си и си говорим но когато и поискам SKYPE тя не го дава(нз дали се прави на недостъпна или не ). Искам да я поканя на среща но незнам как. ;д
Бях в Амстердам в петък и и донесъх подарък.Тя много се зарадва и нали говорихме си и т.н. Моите приятели се скъсват да ходят по гаджета а аз сам немал и 1. ;д Те ми викат че сам бил малък первезник(много обичам да гледам голи момичета,или да гледам под полите и т.н.). В даскало сам душата на компанията може да се каже.Забавен тип сам.Иам чувство за хумор.Малко сам с наднормено тегло но само малко ;д .Чел сам много форуми,знам всичко за секса и още кво ли не .НЗ ко да праа с тва момиче моля помогнете SOS ;d

GLaDOS
12-12-2011, 19:11
Просто я покани да излезете . Питай я дали й се излиза и готово . Но не отлагай много .
Щом имаш чувство за хумор ,друго да не те притеснява . Важно е да умееш да я разсмиваш .

anonymous708973
12-12-2011, 19:19
Начи... много ме съмнява да знаеш всичко за секса.
Много по-важно е да имаш номера й вместо скайпа й.
Добре си направил с подаръка, трогващ жест е.
Кани я да излезете и бъди забавен.

Ashenvale
12-12-2011, 19:55
Мамин сладък ..

shmatarok
12-12-2011, 20:09
звънни й, излезте, гледай да я разсмиваш, ама без да се правиш на паляк ;) може да я поканиш и на кино примерно :)

valdesbg
12-12-2011, 21:15
Леко да се не осереш само :)

Нямаш ли дядо или чичо да ти шибне няколко шамара?

Noja
12-12-2011, 22:56
Леко да се не осереш само :)

Нямаш ли дядо или чичо да ти шибне няколко шамара?
Това мнение ме развесели. Иначе се пише НЯМАМ, само да знаеш не препоръчително да се напиваш на 15 и покани момичето да излезнете както ти казахаи пак според мен ще е по добре да е поканиш на живо, а не по телефона и както е казвано много пъти гледаи поне да се опиташ да е поканиш в момент в които смяташ, че е свободна и както са казвали много преди мен в този форум опитаи се да не посочваш директната покана на излизането и гледаи да е нещо по оргинално, аиде и успех.
Поздрави.

toninatora
12-13-2011, 04:30
имам 1 дядо ма той никога няма да ме разбере ако му кажа същото е и с чичото ;d

valdesbg
12-13-2011, 07:47
Добре е някой да те вкара в правия път, че вашите са ти отпуснали много края. Освен ако не си трол де.

Meoww
12-13-2011, 10:28
:lol: Цццц...

toninatora
12-13-2011, 17:55
Добре е някой да те вкара в правия път, че вашите са ти отпуснали много края. Освен ако не си трол де.

ок нема да пия повече разбрах го туй а са нататък ко? примерно днеска се прибирахме и тя видя едно момче и направи някакъв жест: или ме кара да ревнувам или просто не ме харесва нз ;д

valdesbg
12-13-2011, 18:12
Нищо не си разбрал авторе... Нищичко.

Ама не съм ти родител за да ти наливам основи на поведението в главата. Прави квото ти е кеф, аз спя спокойно и дълбоко :)

toninatora
12-13-2011, 18:21
ОК :D ще си седа тих :Д