toninatora
12-12-2011, 18:16
Хора може искам помощ.Не ме бива с момичетата.На 15 сам и сам немал гадже нито сам се целувал.Нямал сам гадже защото не сам искал някакси странно се чувствам с момиче ;д.Вече не е така, но нямам никакъв опит.Никога не сам свалял момиче.Винаги те ме сваляха, но аз не се поддавах(за да мога да бъда в компанията на мъжете :да се напиваме ......)Но сега 1 момиче мисля че ме харесва,а и аз я харесвам.Пишем си СМС-си и си говорим но когато и поискам SKYPE тя не го дава(нз дали се прави на недостъпна или не ). Искам да я поканя на среща но незнам как. ;д
Бях в Амстердам в петък и и донесъх подарък.Тя много се зарадва и нали говорихме си и т.н. Моите приятели се скъсват да ходят по гаджета а аз сам немал и 1. ;д Те ми викат че сам бил малък первезник(много обичам да гледам голи момичета,или да гледам под полите и т.н.). В даскало сам душата на компанията може да се каже.Забавен тип сам.Иам чувство за хумор.Малко сам с наднормено тегло но само малко ;д .Чел сам много форуми,знам всичко за секса и още кво ли не .НЗ ко да праа с тва момиче моля помогнете SOS ;d
Бях в Амстердам в петък и и донесъх подарък.Тя много се зарадва и нали говорихме си и т.н. Моите приятели се скъсват да ходят по гаджета а аз сам немал и 1. ;д Те ми викат че сам бил малък первезник(много обичам да гледам голи момичета,или да гледам под полите и т.н.). В даскало сам душата на компанията може да се каже.Забавен тип сам.Иам чувство за хумор.Малко сам с наднормено тегло но само малко ;д .Чел сам много форуми,знам всичко за секса и още кво ли не .НЗ ко да праа с тва момиче моля помогнете SOS ;d