View Full Version : Плачат ли мъжете?
slanchiceee
12-20-2011, 08:05
Винаги съм си задавала този въпрос, на който почти всеки би отговорил различно. На скоро приятелят ми, който отричаше, че плаче, пророни няколко сълзи точно когато ми обясняваше колко ме обича и колко съм му липсвала. Разделени сме, смисъл такъв поддържаме "любов от разстояние". Та интересно ми е, защо плачат мъжете и за какво. Ако някой може да сподели нещо дори и за моя случай, защото малко не си го обяснявам. Повече мъжки мнения по-добре. :)
на филмии много ....... Ама извън тях ми е трудно и по някой път ми се събира в повече и го изкарвам във викане блъскане .. такива работи ..
Madara1233
12-20-2011, 08:21
Ако някой ме ядоса страшно много си го изкарвам на рев и разруха :D
antineutral
12-20-2011, 09:17
Разбира се, човешко е на първо място :) Примери има предостатъчно, при това хубави. Мъжът се познава не по сълзите, а по това за какво ги пролива :)
Плачат, но не всички.
По мой наблюдения мъжете почнаха да плачат повече от жените.. или е вярно или аз съм виждал само такива.
Positive_SouL
12-20-2011, 10:00
Плачат, но много много рядко. Трябва да е много силно това чувство та да ги разплаче. Аз лично на сила не мога да се разплача. Но може да има мъже които могат.
Дори да не са го правили преди, скоро ще ревнат от толкова теми с абсолютно същото заглавие.
anonymous708973
12-20-2011, 12:36
Не, те са роботи и не плачат.
Случва се, нормално е. Веднъж е ставало, беше ми доста странно в първия момент, но ситуацията беше трогваща.
Нещо спрях да вярвам на мъжките сълзи след няколко "изиграни" инцидента ..
Artemisia_Absinthium
12-20-2011, 16:37
Дори да не са го правили преди, скоро ще ревнат от толкова теми с абсолютно същото заглавие.
xD абсолютно
LeprikonA
12-20-2011, 16:43
на бас, че не можеш да ми дадеш една СМИСЛЕНА причина да не го правят. те СА хора, на всеки понякога просто отвътре му избива по някакъв начин. много зависи и колко емоционален е човек.
Точно.... Не знам защо някои продължават да си мислят, че мъжете не страдат/плачат. Нали са човешки същества, 'начи...сама си отговори на въпроса ;)
slanchiceee
12-20-2011, 19:47
Съгласна съм, аз също мисля, че мъжете плачат, просто исках да ви питам за конкретния пример според вас как е. Благодаря за мненията, ако някой може да отговори на въпроса, дали неговите сълзи биха били измамни,т.е за да прикрият нещо или сама влизам в тези филми :(
Плачат,разбира се,да не са камъни.Когато се разчувстват и те плачат.
djipsito
12-20-2011, 20:22
Изгледай някой клип с Тити Папазов.
wakethedead
12-20-2011, 21:59
Плачат естествено.Плакал съм за страшно много неща
ccdesigns
12-20-2011, 22:12
Плачат, но не всички.
По мой наблюдения мъжете почнаха да плачат повече от жените.. или е вярно или аз съм виждал само такива.
Дори да е така, какво лошо има?
И кво, като сме мъже, и ние имаме чувства, проблеми, ЖИВОТ. Не винаги можем да си го изкараме само с "викане и бой". Макар и рядко, се случва всеки мъж да плаче.
Biskfitka
12-20-2011, 22:54
Плачат.Виждала съм момче да плаче и беше толкова милооооооооооооооо (h)
Ем нормално е да плачат според мен, и аз съм плакал. Плачът е нормално действие.
Alabalaportokala
12-21-2011, 01:23
Иб*х ма'аму жените станаха повече мъже от самите мъже. РевлЮвци
Дори да е така, какво лошо има?
И кво, като сме мъже, и ние имаме чувства, проблеми, ЖИВОТ. Не винаги можем да си го изкараме само с "викане и бой". Макар и рядко, се случва всеки мъж да плаче.
Да съм казал нещо против та отскачаш? :)
Всеки път докато обяснява на някое момиче колко го харесва и обича да му реве на главата , нали. Ако е мъж ще си позволи да плаче за нещо много сериозно (загуба в семейството например) и то би плакал така че да не го видят, а дори и да го видят поне ще се знае защо е така... Но при всяко "любовно" обяснение да плаче за някаква си пикла, която рядко да видиш нормална и на място.. то момичетата рядко плачат докато се обясняват пък.. повече сме склонни да страдаме вътрешно и да го прикриваме. :) "Когато плачеш ти минава" напротив.. само те болят очите и главата.
И аз съм плакал, но само един път и то за наистина тежка и лична причина.
SmilezZz
12-21-2011, 06:27
Плачат , разбира се. Хора са , имат чувства. Що за въпрос ?
Вярно е , че плачат много рядко, но се случва.
Плачат. Имам един приятел, който е от друг град и разстоянието е голяма пречка. Виждаме се рядко. Всеки път, когато се разделяме аз плача, той също плаче. Нормално е, даже е много мила гледка.
Positive_SouL
12-21-2011, 10:11
Изгледай някой клип с Тити Папазов.
Да виж пича не спира да реве :D С това глобално затопляне поне знаем че той няма да позволи океаните да пресъхнат :D
sladkalady
12-21-2011, 10:47
По-голямата част от мъжете плачат,но не си признават,защото мислят ,че е проява на слабост.Много грешат с този техен начин на мислене...Няма нищо срамно и лошо в това ,стига да не се прекалява и да не плаче за всяко нещо :)
don_diego
12-21-2011, 11:38
http://vbox7.com/play:97825df2 :D
mrankoniiii
12-21-2011, 17:26
Като зарбих сърцето на едно момче , ми казаха че е ревал като малко бебе
NambyPamby
12-21-2011, 17:34
Но при всяко "любовно" обяснение да плаче за някаква си пикла, която рядко да видиш нормална и на място..
Е, то тва и при момичетата е дразнещо, филмарщина пълна.
Плачат, да, колкото и рядко да е. От безсилие най-често.
Единственият МЪЖ,който съм виждала да плаче и то не 1 път е сегашният ми приятел.
Иначе доста често ми се е случвало да виждам 15-16 годишни момченца как циврят..
sasha_90
12-21-2011, 18:09
Плачат,заради това,което и ние.С тази разлика,че сълзи при тях по-рядко се ронят.Заради по-силният ими характер или защото крият по-лесно чувствата си,не знам.
kobrichka
12-21-2011, 20:32
Лично според мен мъжете също плачат, но много по-рядко и не пред хора. Един мъж няма да се разплаче за нещо маловажно (говоря за мъжете, които ме заобикалят). Според мен мъжа трябва да е мъж, лично аз не възприемам мъже които плачат за какво ли не.
DieselBlood
12-21-2011, 21:10
Плачем,да.Не сме такива безчувствени копелета,за каквито ни мислите.
DragonLady
12-21-2011, 21:28
Плачат. Всеки човек плаче независимо мъж ли е жена ли е. Това, че мъжете не го показват, дори и на половинките си е друга тема.
Stan4o123
12-21-2011, 21:37
Чак да плача,не,но сълзи пускам от време на време,последният път беше като прочетох тва за прасето в дискотеката...но то по-скоро от съжаление...
Разбира се, човешко е, макар и в днешно време някои да преувеличават с всичкото това хленчене и страдание.
Лично на мен не ми понасят такива гледки. Ако видя мъж да плаче, нищо чудно и аз да се натъжя колкото него. Естествено, тук говорим за истински мъже. Ако някой съвременен плейбой тръгна да ми реве, заради мен, по - скоро бих му се изсмяла в лицето, мислейки си, че просто се ебава.
extreme16
12-22-2011, 06:59
Едни и същи коментари... банално е :ДД А мъж да плаче докато се обяснява на някое момиче е толкова смешно :хх За какво ми е такъв лигльо....
Толкова ми се реве от глупости вече, че не знам как не съм наводнил стаята :D:D
wankata7
12-23-2011, 22:59
За какво ли ? Ами аз се сещам за една сериозна причина вас жените !
Плачат. Всеки човек плаче независимо мъж ли е жена ли е. Това, че мъжете не го показват, дори и на половинките си е друга тема.
Естествено . И е нормално да не го показват , защото в действителност наистина е проява на слабост . Колко момичета на практика харесват разчуствени момчета ?
vankovvv
12-24-2011, 15:00
Плачат,разбира се,да не са камъни.
http://prikachi.com/images/637/4182637P.jpg