View Full Version : Коледни подаръци
roadrunner
12-20-2011, 18:27
Гаджето ми иска прекалено скъп подарък за Коледа, който вече си е харесал.
1. Как да му обясня, че нямам възможността за този подарък ? Малко ме е срам, защото винаги ми е правел скъпи и хубави подаръци, а напоследък доста разорих нашите и ми е малко неудобно.. А нали се сещате, че със стипендията от 20 лв не мога да му взема и половината подарък :( Много ми е гадно, не искам да го разочаровам :(
2. Какво ще подарите на половинките си и до каква сума?
anonymous708973
12-20-2011, 18:32
Какво си е харесал и колко струва?
qkakukla2
12-20-2011, 18:33
Той ли ти каза какъв подарък иска или ти по свое желание го попита ??
roadrunner
12-20-2011, 18:41
Е, попитах го колкото да ме насочи, защото винаги се затруднявам с избора и предпочитамд ами каже нещо контретно..
SmilezZz
12-20-2011, 18:49
А какво толкова иска , ако не е тайна ?
Просто сядаш и му казваш самата истината. Няма да ти се разсърди , при условие , че не сте заедно - само , защото си купувате скъпи подаръци и разни глупости.
sladur4etyYy
12-20-2011, 21:36
аз съм на принципа или нещо наистина хубаво, или нищо, и харесвам и към мен да се подхожда така. но щом наистина нямаш възможност и не можеш да поискаш и от вашите, не виждам друго решение, освен да му кажеш. едва ли ходи с теб, за да получи точно тоя коледен подарък. :д
sladur4etyYy не мисля,че нещо наистина хубаво,винаги би трябвало да е скъпо.. аз пък бих казала,че много повече бих се зарадвала на някой нематериален подарък,отколкото на нещо много скъпо ;)
мисля, че нещо от сърце ще трогне всеки човек .. не е нужно да му взимаш точно този подарък, ако поговориш с него би трябвало да разбере положението ти..
Здравейте на всички .. имам малко проблемчее.. тъй като приятеля ми има рожден ден на Коледа ии незнам какво да му подаря.. дадоха ми няколко идеи , но мисля че няма да мога да ги осъществяя затоваа HELP MEE !!! Много ще съм ви благодарна :)
anonymous708973
12-22-2011, 13:11
И си се сетила днес?
Ами не ама събирах съвети от съученици и така :)
След като нямаш възможност му го кажи .. не вярвам за такова нещо да стане проблем ..
anonymous708973
12-23-2011, 13:56
Отново: Сетила си се днес, че идва Коледа и имаш приятел ли?
DarkTemplar
12-23-2011, 21:46
sexinka, подари му незабравим секс (някоя палава изненада а у, ти си знаеш кво му се иска). Предимства - определено ще го помни доста дълго, ще ти излезе безплатно, на теб също ще ти е хубаво. Като гледам ника ти, няма да ти е особено сложно за изпълнение. ;)
xax mersi vse pak .. no veche izmislih daje i kupih podaruka :)