PDA

View Full Version : ""Приятели""

aMbushhEr
12-31-2011, 13:55
Здравейте хора ! :)
Искам да ви споделя мъката ми и ако успея да получа някой отговори ..
Значи на 17 години съм и горе-долу живота ми е шарен.
Аз съм преуспяващ в професията, но провал в живота!
Може да ви звучи смешно, но наистина вече работя, имам успехи и обещаващо се бъдеще в сферата, сам се издържам !
Проблема ми са "приятелите".
Смея да рекЪ, че съм заможен и покрай родителите ми и това по-скоро е нещастие отколкото превилегия.
По-големото ми опкръжение са пиявици и винаги гледат да се възползват от мен, но послено време съм затворил всякакви пътища за приятелите ми.Малцина допускам до себе си.
Дори и когато излизаме тук-там просто ми е тъпо с тях..склонен съм към интелигентни разговори, но не това намирам у тях..безинтересни са ми :/
Някой може ли да сподели някакъв подход към нови запознанства защото отдавна не съм имал такива и не знам..просто се намирам в задъдена улица и търся изход :О ?!

ve6ti4kata1994
01-05-2012, 19:33
Не знам до колко ще ти бъда полезна, но ти предлагам да излезех сам пък дори и на разходка, да започнеш да спортуваш, да се захванеш с нещо ново което ти доставя удоволствие и ще се запознаеш с нови хора :) Мисля, че дори в нета можеш да се запознаваш с нови хора, но е трудно да създадеш приятелство.

Shturrrche88
01-06-2012, 08:11
Първо да кажа-пише се обкръжение, второ-колеги нямаш ли? Най-вероятно те ще са хората, които се доближават до интересите ти и можеш да водиш интелектуални разговори с тях, както и да ти е интересно да излизате заедно. Приятелите не винаги са такива, защото имате еднакви интереси. С 90% от приятелите ми, интересите ни се разминават коренно. Ама ми е готино да излизам с тях и да си говорим глупости, или сериозни неща, необвързани с ничии интереси.
Освен всичко друго-ако се запознаваш с нови хора, не е нужно да им показваш, че си заможен. Няма лошо да са наясно, че сам се издържаш, защото работиш, но ако парадираш с финансовото си състояние, еми да-никой няма да те взима на сериозно, но пък шанса да те използват е голям.

have_fun
01-06-2012, 12:03
Съгласна съм и с двете мнения, но повече ми допада това, да се запишеш на някакъв спорт... хем ще е нещо ново, хем ще се запознаеш с различни хора...