View Full Version : ЧНГ на всички!
ЧНГ на всички съфорумници! Нека новата 2012 година ни донесе много щастие, успехи, споделени мигове на любов, секс и прочие :D
by $h@d0w & SisiStrange
Честита Нова година и от мен! :) Дано всички имаме една по-добра година и най-важното - да сме живи и здрави и да имаме повече поводи за усмивки! :)
Ч.Н.Г. с пожелания за много повече щастливи любови през новата 2012 година! :)
LeprikonA
12-31-2011, 22:29
за много години, съфорумници! с пожелания за адски много любов и щастие, късмет и всичко, което ви идва на ум! ^^
anonymous708973
12-31-2011, 22:43
ЧНГ! Любов и секс, останалото само идва...
by umri & пантерата
За много години и много здраве!
Останаха ли трезвени или всичко е пръчки?
Честита Нова година и от мен !!^^^Да сте живи и здрави,много щастие ,успехи ви желая през тази година.По-малко наранени ,повече обичани.Нека поне тази година във форума да дойде нова ера,нека тъпните свършат :D!
Чудя се как има трезвени.. :D
nepowtorima
01-01-2012, 09:48
Честита нова година и от мен!! Нека всичко най-хубаво да ви се случва през годината.. И най-вече.. мислете позитивно за всичко, за да ви се случват хубави неща! *гушкии* :*
Concussion
01-01-2012, 10:23
Честита нова 2012 година! Нека бъде по-ползотворна и успешна за всички ни.
DragonLady
01-01-2012, 13:26
Честита нова година!!! Желая ви много здраве, щастие, любов, късмет и разбира се много секс ( ама с презерватив ей! да няма после теми " бременна ли съм " :D )
Enchanting
01-01-2012, 15:07
Честита Нова година 2012 ии от мен! :) Желая на всички ви много здраве, щастие и любов (h)
Нека късмета винаги да ни спохожда!
ShadyStyle
01-01-2012, 15:21
мерси СИСИ {}
Честита нова година на всички! Пожелавам много здраве и успехи на всички, както и много положителни емоции. Бъдете щастливи! :)