View Full Version : Как се справяте с ревността?
betty-dimitrova
01-03-2012, 15:12
Интересно ми е как се справяте... ядосвате се, но си мълчите, разговаряте с половинката си спокойно, когато сте сами си изкарвате нервите примерно с удряне, разговаряте с човека до вас, но викате и се карате или пък примерно не ревнувате...?
TheBeliever
01-03-2012, 15:24
Нямам причина да ревнувам, следователно няма с какво да се справям.
Shaolina
01-03-2012, 16:18
Редовно , се ядосвам но си мълча , само и само за да ми има доверие , за да не я нервя с моите простотии , тай като аз сам си зная , че от ревността няма смисъл , но въпреки това адски много ревнувам , патил съм си и знам ,че ревността обива една връзка , за това по-добре да не го показвам ...
SisiStrange
01-03-2012, 17:48
Ако за нещо се притеснявам, говоря съвсем спокойно с него и казвам какво не ми харесва. Обикновено реакцията му на пълно изумление, че ми е минало през главата и смехът му убиват всякакви тревоги. XD То и аз нямам никакви причини за ревност де.
Първоначално се ядосвам доста, после се отчайвам на себе си, че ревнувам, накрая казвам всичко на най - добрата си приятелка, вместо на него и така ми минава. Но зависи и кой ревнувам. Отношението ми към всичките ми изгори е (било) различно. Имам си едно мишленце, което го ревнувам от всичко и всички и винаги му надигам невероятните скандали заради това, че е прекарвал някакво време с колежки.
CSKA_FOREVER
01-04-2012, 16:31
Нямам причини за ревност !
shmatarok
01-04-2012, 16:39
Не ревнувам особено.. в смисъл, имала съм причини да го правя, но винаги съм имала доверие. Освен веднъж, когато специално ме провокираха иии си повишихме малко тон, но като цяло се размина без инциденти. :)
anonymous708973
01-04-2012, 16:52
Странно, но не го ревнувам. В редките случаи, когато ме е жегвало, съм нямала абсолютно никаква причина за това.
Ооо, казвам си му всичко направо- нямам как, иначе сигурно ще се побъркам.
djipsito
01-05-2012, 19:13
Много зависи от ситуацията и колко съм се подразнила. Ако е само малко си трая. Ако е малко повече подхвърлям на бъзик. Ако е нещо мн сериозно вече говоря нормално за нещата, които не ме кефят и така.. Трябва той да сгафи, не някоя си там.
Преди съм правила грешката да истерясвам и да вдигам скандали, ама осъзнах колко съм се излагала и как отблъсква тва нещо.. Абе контролирам се.
Имам му доверие. Не го ревнувам.
Разговори му е майката. Ако започна много да се унасям в ревността си се старая да оставя нещата както са и следвам израза "Ако е решил да изневери .. ходи го спри!" .. никой не може на сила да се задържи, така че са излишни скандалите и всичко останало!
аз ревнувам от всяко нещо.. ама си ми дават поводи, например като ми кажат по скайп " айде, аз ставам, че имам среща с една приятелка" ..вечерта следва скандал.. колкото и пъти съм се опитвала да си замълча не е ставало, и рано или късно му го казвам.. но пък ние не се караме като нормалните хора :-D :-D
mississippi
01-06-2012, 17:24
ревността разваля отношенията, затова моят съвет е да я прикриваш
betty-dimitrova
01-06-2012, 17:55
Аз пък съм на периоди кога как ревнувам... Пък и зависи какво е станало.. Обикновено ако е станало нещо някоя да му се сваля в повечето случаи се бъзикам, но и доста често стават леки спорове.
Bloody-girl
01-08-2012, 14:49
Много зависи от ситуацията и колко съм се подразнила. Ако е само малко си трая. Ако е малко повече подхвърлям на бъзик. Ако е нещо мн сериозно вече говоря нормално за нещата, които не ме кефят и така.. Трябва той да сгафи, не някоя си там.
Преди съм правила грешката да истерясвам и да вдигам скандали, ама осъзнах колко съм се излагала и как отблъсква тва нещо.. Абе контролирам се.
10 букви...
betty-dimitrova
01-08-2012, 15:34
А някой може ли да ми обясни какво значи това 10 букви. Съжалявам, че се отклонявам от темата ама... :д
anonymous708973
01-08-2012, 15:46
Не можеш да пуснеш пост, по-кратък от 10 бувки, тоест, не можеш да пуснеш и само цитат или "Да".
BlueFace
01-08-2012, 21:13
Имам и доверие, вярвам в искреността на чувствата й. Това ми е достатъчно : )