Levski_ultras17
01-04-2012, 13:04
Моята история е следната. Започнах да излизам с едно момче от моя блок,първоначално бяхме приятели.С времето почнахме да се сближаваме.Той ми каза,че ме харесва много,но аз му казах,че на тоя етап мога да поддържам само приятелски отношения с него. Продължихме да се виждаме.Бяхме много близки,чувахме се ,пращахме си смси,когато се виждахме бяхме постоянно прегърнати (на мене ми беше много приятно). В един момент не се усетих как започвам да изпитвам нещо към него. В мене почна да напира едно такова чувство,аве бях хлътнала по него. Казах му,целунах го,той ми отвърна. Разбрахме се да тръгнем да опитаме да сме заедно като нещо повече от приятели. Преди да тръгнем той ми каза че не знае какво иска (дали да е сам,или с мене ),че не иска да ме разочарова и аз приех това условие.
Същевременно с това ,че излизах с него,той има бивша приятелка,с която се е разделил преди половин година и която още го обича. Те били ходили 3 години. Те се виждат и са приятели,но той казваше ,че повече никога няма да се върне при нея. Той ми каза,че ще говори с нея , че вече е с мен. На нова година бяха говорили и тя беше уведомена. Всичко беше наред,аз бях с него,тя си му беше "приятелка" просто.
След два той ми каза ,че има проблеми и че е разстроен за нещо. И на следващия ден той каза "съжалявам.аз още я обичам и скоро ще се съберем". Аз му отвърнах "Дам,разбирам те ,ти ме предупреди. Не искам да заставам между двама души ,които се обичат.Бъдете щастливи!"
Според вас правилно ли съм постъпила? Имам ли някъв шанс да се боря за него?
Същевременно с това ,че излизах с него,той има бивша приятелка,с която се е разделил преди половин година и която още го обича. Те били ходили 3 години. Те се виждат и са приятели,но той казваше ,че повече никога няма да се върне при нея. Той ми каза,че ще говори с нея , че вече е с мен. На нова година бяха говорили и тя беше уведомена. Всичко беше наред,аз бях с него,тя си му беше "приятелка" просто.
След два той ми каза ,че има проблеми и че е разстроен за нещо. И на следващия ден той каза "съжалявам.аз още я обичам и скоро ще се съберем". Аз му отвърнах "Дам,разбирам те ,ти ме предупреди. Не искам да заставам между двама души ,които се обичат.Бъдете щастливи!"
Според вас правилно ли съм постъпила? Имам ли някъв шанс да се боря за него?