View Full Version : Имам нужда от съвет :(
boOnbonche
01-05-2012, 07:47
Здравейте!
Моят проблем е следния - срам :( харесвам едно момче от доста време той също ме харесва виждали сме се .. той иска да започнем да се виждаме по-често аз също искам но много ама много ме е срам ... помогнете ми...
И от какво точно те е срам?
DisappointedDreamer
01-05-2012, 07:49
Престраши се веднъж да излезеш с него. Веднъж излезеш ли с него, после ще се питаш защо те е било срам. Ако ще ти е по-лесно викни някоя приятелка с нейния приятел, докато свикнеш, но ти препоръчвам да сте само двамката.
Успех.
LeprikonA
01-05-2012, 08:08
щом той иска защо да те е срам, явно му е приятно покрай теб :). давай смело.
ledenakrasota
01-05-2012, 08:13
щом той иска защо да те е срам, явно му е приятно покрай теб :). давай смело.
+1
Просто се облечи и излез. Срамa го вземи със себе си, ако толкова много ще ти липсва. :D
FuCKkK13
01-05-2012, 08:32
и аз съм много срамежлива,но понякога идва един такъв момент в който ти писва,защото осъзнаваш заради единия срам колко си изпуснал и го преодоляваш - недей да чакаш тоя момент в който ще си разбрала какво си изпуснала .. просто събери кураж,ако ще ти е по-добре с прическа,грим и т.н. го направи просто,зад а се чувстваш по-уверена в себе си .. излизаш,усмивката на лицето и да не ти пука ;)
TheTanichka99
01-05-2012, 12:44
Хейййй ! Никога не трябва да те е срам от момчетата!Нито да плачеш за тях,но това е друг въпрос :) Вземи му номера,скайпа ... :) и в никакъв случай недей да му казваш по телефона или по скайп ;) БЪДИ СМЕЛА! кажи му,че изпитваш някакви по-силни чувства ... а и той като те харесва....не разбирам какъв е проблема ! Аз мразя срама ; )) ! А и от какво толкова те е срам...?Той ще си признае ... ии оттам натаък - КЪСМЕТ! :)
djipsito
01-05-2012, 17:28
На мен ми става сладко някой като се срамува. Едно такова ми иде да го разцелувам ахахах
mississippi
01-06-2012, 17:27
аз винаги си казвам в такива случаи "и какво толкова може да стане в най-лошия сценарии?" - ами нищо, няма да свърши света, така, че не се впрягай толкова