Влез

View Full Version : съвети ?!

toxiic
01-05-2012, 17:01
Здравейте искам да отслабна - най вече в бедрата.Ако може да ми предложите: кои храни да огранича и от кои да се откажа? , какви упражнения да правя / ако е възможно в домашни условия / ?
Височина - 1.70
Килограми - околко 50-55кг.
Години - 12

katii
01-05-2012, 17:17
Много си малка + това килограмите ти за тази височина (според мен) са идеални , въпреки че на всеки кг. му стоят различно :) Според мен ако започнеш да спортуваш нещо ще си решиш проблема ;)

TheBeliever
01-05-2012, 17:37
На твоите години не е препоръчително да спазваш диети ако не си затлъстяла, а ти не си. Както казаха по-горе спорт му е майката. Изчакай да се постопли и отивай да бягаш. Изтегли си тае бо, аеробика, танцувай.

valeina
01-05-2012, 17:46
Изчакай още малко ! Когато навлезеш в пубертет най-вероятно всичко ще се оправи. Ще се издължиш и ще отслабнеш. Ако не стане най-доброто решение е вега тест, който е 80 лв. Казват ти какво разграждаш и какво не. Така без да се мъчиш да не ядеш ще свалиш килограмите. Моята приятелка за 3 месеца е свалила 16кг. :))

toxiic
01-05-2012, 17:47
през зимата едва ли ;х .. но по принцип през лятото спортувам тенис,волейбол дори и футбол :D ..

katii
01-05-2012, 17:58
Ами прави си упражнения в къщи :)

mynichkaTanq
01-05-2012, 18:04
^какви упражнения според теб?

ka7yy
01-05-2012, 18:07
Ами аз имам същия проблем така да се каже... висока съм 1.70 и тежа 53 кг и съм на 13 :D и аз искам да отслабна в бедрата от много време и да знаеш трудно се справям...но има специални упражнения за дупе и бедра, които поне на мен ми помагат ам а за диети по скоро се ограничавай от тлъсто и от тесто аз така свалих 4 кг за месец и се надявам че изглеждам по-добре! :)

sun251
01-05-2012, 18:21
И аз имам същия проблем .. най-вече тези бедра ;х ! Може да правиш както казаха в един по-горен коментар тае бо .. много натоварващи упражнения са,но мисля,че ще видиш ефект .. също така ако искаш си изтегли Pump it up ..упражненията са много интересни ..можеш да ги намериш в замунда :) ,а и подкрепям това,че още си прекалено малка за диета!Пък и мерките ти са идеални : )

Duvessa
01-05-2012, 18:50
Не те съветвам да спазваш хранителни режими на тази възраст, ако объркаш нещо (не приемаш нужните за организма вещества, като изключиш дадени храни и не знаеш с какви да ги замениш, както и в какво количество) или не приемаш достатъчно храна (като калории/енергия), можеш да си навредиш, а организмът ти сега се развива. Много хора го подценяват този факт.

По-добре пробвай бягане, когато имаш възможност + упражнения (в интернет има страшно много, специално за бедра+обяснения).

П.С. А някой спомена Вега тест, които са едни излишни 75 лв, защото не е нищо 'ново'. Накратко: винаги преди ядене 400 мл гореща вода с лимонов сок в нея; закуска- сухар/кафе/чай, междинна закуска:плод, обяд:салата/някакви въглехидрати (120-150гр), междинна закуска:плод, вечеря:салата/месо/риба. +1 'разтоварващ ден в седмицата', а вече различните плодове/зеленчуци/меса и т.н. се определят според теста. При такъв хранителен режим няма как да не се отслабва, без голямо значение кои точно ще са храните. :)

FuCKkK13
01-06-2012, 07:51
и аз съм на мнение,че не трябва да спазваш диета.. 1во си доста малка 2ро килограмите ти са си супер за ръста и 3то е зима,което не е най-добрия сезон за диета ако организма ти не е свикнал - най много да се разболееш .. иначе спортувай.. щом не може навън изтегли си няколко неща от замунда (аз преди така си спортувах) и действай.. в темата за диетите има още на първата страница линкове към упражнения :)

ScarlettS
01-06-2012, 14:17
Аз съм със същите килограми и височина и си мисля, че съм прекалено слаба, ти искаш да отслабваш. Все пак на все му стоят различно, ако искаш дай снимка, но мен ме съмнява да имаш нужда от сваляне на килограми.

toxiic
01-06-2012, 16:44
И аз имам същия проблем .. най-вече тези бедра ;х ! Може да правиш както казаха в един по-горен коментар тае бо .. много натоварващи упражнения са,но мисля,че ще видиш ефект .. също така ако искаш си изтегли Pump it up ..упражненията са много интересни ..можеш да ги намериш в замунда :) ,а и подкрепям това,че още си прекалено малка за диета!Пък и мерките ти са идеални : ) миля да си го изтегля / http://www.zamunda.net/details.php?id=18417 / исках да попитам ти пробвала ли си го и за колко време колко долу горе си свалила ? :)

wiiwa
01-07-2012, 14:11
Не пази диети, просто не се наливай с газирано, шоколад .. можеш да скачаш на въже, да си изтеглиш тае бо или нещо друго, каквото и да е ще ти помогне (:

пAteNцЕ
01-08-2012, 12:36
газирано, мазно, тестено....мани тва и като стане по-топло навънка почни да тичаш сутрин ;)