View Full Version : Искам гадже ... :D:D
wannago0
01-06-2012, 15:47
Смятам да споделя нещо прекалено лично с вас. Тъй момиче съм, на 16 /казвам, щото ако не обясня тука ще има коментари да ме питат на колко съм, какъв пол а у/ .. и никога съм нямала гадже и не съм се целувала. Не съм някакъв аутсайдър, който с никой не говори. Нее, имам много приятели, и съм имала много поводи да мога да си хвана гадже, ама .. не се е получавало... Осъзнавала съм с годините, че ме е страх, но подяволите от какво може да ме страх?!? Не мога да си обясня. И така.. сега харесвам едно момче, една година по-голям от мене.Изглежда ми е, че е лошо момче, смисъл лошо не към дадено момиче, а към дадено общество. В едно училище учим, никога преди не съм го виждала, но беше ми писал във фейсбук /оуу тоя фейсбук... ако не беше той :D:D/ Писали сме си два-три пъти. Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише. Нито снощи, като влезна нито пък днеска. /надявам се да не се вкарвам в някакъв филм, който трудно ще излезна./ Мисля ся в понеделник да се оглеждам за него в училище и ако случайно да го видя / процента, който мога да го видя в понеделник е около 75%/ .. да го заговоря.. Та въпросите ми са : уместно ли е всичко това?!? Да не съм се целувала на 16-годишна възраст и да съм нямала приятел?!? И другият въпрос какво да правя с въпросното момче?!
" И другият въпрос какво да правя с въпросното момче?!"
Секс ?
have_fun
01-06-2012, 16:02
Според мен си е нормално да не си имала гадже... Така като гледам - явно знаеш какво да правиш. Заговори го - пък ако стане - стане. Ако не стане - не е дошъл края на света ;)
thegreenzombie
01-06-2012, 16:05
искам дъвка...
"уместно ли е всичко това?!?" кое по-точно.. това, че от 2-3 чата си мислиш, че работата е сериозна ли? ами не, не е 'уместно'
"Да не съм се целувала на 16-годишна възраст и да съм нямала приятел?!?" не смятам, че има някакво значение на каква възраст си за тези неща.. нда
"какво да правя с въпросното момче?" можеш да го риташ, да го буташ по стълбите, да му крадеш джобните, да го хапеш, да му даваш той да те хапе, да му обръснеш главата, докато спи... варианти много 8-)
ADMIRALKA14
01-06-2012, 16:23
искам дъвка...
"уместно ли е всичко това?!?" кое по-точно.. това, че от 2-3 чата си мислиш, че работата е сериозна ли? ами не, не е 'уместно'
"Да не съм се целувала на 16-годишна възраст и да съм нямала приятел?!?" не смятам, че има някакво значение на каква възраст си за тези неща.. нда
"какво да правя с въпросното момче?" можеш да го риташ, да го буташ по стълбите, да му крадеш джобните, да го хапеш, да му даваш той да те хапе, да му обръснеш главата, докато спи... варианти много 8-)
:razz: :razz: :razz:
по темата: Ако в понеделник го видиш на даскало спри го, заговори го, предложи му да се видите през някое от междучасията ала-бала..
mississippi
01-06-2012, 16:49
винаги можеш да го помолиш за някакъв съвет за да го заговориш, ако не знаеш какво да му кажеш
ICanSeeTheFireBurning
01-06-2012, 17:49
" И другият въпрос какво да правя с въпросното момче?!"
Секс ?
Нали не мислиш, че тя знае т'ва как се прави? :D
Иначе по темата - на тоя ненормален свят, всичко е нормално и уместно. А в твоя случай нищо нередно не виждам - има и хора на 20, дет' никога не са се целували и не са имали ник'ви връзки, че и на повече от 20 даже. Тоя твоя фейсбуковия едва ли е кой знае колко сериозен, ама ако ти го заговориш и покажеш интерес, може и да стане по-сериозен и да се получат нещата между вас. Ако пък не - здраве да е. Иначе за останалото не се тревожи - всеки си има първа връзка, първа целувка и прочее и не е толкова страшно. Ще ти се случи и на теб. :) Успех с момчето!
xNirvanAx
01-06-2012, 18:14
Много искаш :-D
filmimilmi
01-06-2012, 18:14
Хубава ли си и колко тежиш?
Не е нормално, сигурно няма да можете да имате пълноценна връзка. Гадже трябва да си имала на 10 и да си се целувала по-рано от тогава, не може иначе :(
wannago0
01-06-2012, 18:53
Благодаря на всички, някои не толкова приятни и други приятни съвети, тенкс. Хубава ли съм?!? Не мога да се определя като грозна.. колко тежа?! има ли значение... висока съм 1.70, тежа 64кг. не съм от най-слабите, но не се мисля за дебела. :) Окей, мерси на всички. Ще видим какво ще правим в понеделник ;дд
sine0chhkaa
01-06-2012, 18:57
:razz: :razz: :razz:
по темата: Ако в понеделник го видиш на даскало спри го, заговори го, предложи му да се видите през някое от междучасията ала-бала..
Да изпушат по една цигара хаххаха :DD
Кой те пусна на компютър!? Толкова си неграмотна и се изказваш толкова тъпо и безсмислено, че ми се прииска да си заровя главата в пясъка като щраус! Ако въпросното момче не ти пише, сигурно е защото не вдЕва и думичка от това, което казваш! Мили боже как може да пишеш толкова неграмотно?
Цитирам"
Изглежда ми е, че е лошо момче
смисъл лошо не към дадено момиче
но беше ми писал във фейсбук
Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише (Как да го еба сте си писали, а той не ти пише?!)
надявам се да не се вкарвам в някакъв филм, който трудно ще излезна./
оглеждам за него в училище и ако случайно да го видя
ААА НА 5 ЛИ СИ?! Признавай!
filmimilmi
01-06-2012, 19:54
Да, има значение и при това голямо. Не се опитвам да се заяждам, но сама искаше отговор защо. Излишните килограми отблъскват всеки. Няма значение, че си свикнала да бъдеш в своята кожа и мислиш, че нямаш такъв проблем. Естествено, че е по-добре да не се самоизтезаваш поради подобна причина, но истината е, че причината никога не е в останалите. Подложи се на диета и, ако е успешно ще започнеш да получаваш истински комплименти (такива за външността ти). Знам, че за да се чувстваш комфортно ти се струва, че е "зряло" да приемеш подобно мислене за плоско и отблъскващо, но хората са повърхностни. Може би до сега да са гледали на теб като на добър човек/приятел, но не са оглеждали задните ти части с възхищение, в което се крие проблема да не си имала и да си нямаш и до момента половинка като връстничките си.
zlatit0o
01-06-2012, 20:09
Предложи му да излезете на кафе...
xNirvanAx
01-06-2012, 20:14
Кой те пусна на компютър!? Толкова си неграмотна и се изказваш толкова тъпо и безсмислено, че ми се прииска да си заровя главата в пясъка като щраус! Ако въпросното момче не ти пише, сигурно е защото не вдЕва и думичка от това, което казваш! Мили боже как може да пишеш толкова неграмотно?
Цитирам"
Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише (Как да го еба сте си писали, а той не ти пише?!)
ААА НА 5 ЛИ СИ?! Признавай!
Ще се омъжиш ли за мен? :D
FuCKkK13
01-06-2012, 20:23
Цитирам"
ААА НА 5 ЛИ СИ?! Признавай! :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz:
ох не,това ме разби ;д особено - (Как да го еба сте си писали, а той не ти пише?!) :razz:
по темата: като го видиш ако ти дава игнор не се занимавай - тогава ще е от случките ''пишем си всеки ден ама на улицата не се познаваме'' .. щом изглеждаш добре и евентуално имате взаимни интереси (взаимно се харесвате) може да се получи,но не си давай празни надежди.. заговори го и виж как ще потръгне.. ако излезете виж дали ви минава добре времето докато сте заедно т.е. да няма случаи в които се чувстваш глупаво,не на място и т.н. и ако ви минава добре времето се взимайте ;д .. айде успех :)
ICanSeeTheFireBurning
01-06-2012, 21:17
Да, има значение и при това голямо. Не се опитвам да се заяждам, но сама искаше отговор защо. Излишните килограми отблъскват всеки. Няма значение, че си свикнала да бъдеш в своята кожа и мислиш, че нямаш такъв проблем. Естествено, че е по-добре да не се самоизтезаваш поради подобна причина, но истината е, че причината никога не е в останалите. Подложи се на диета и, ако е успешно ще започнеш да получаваш истински комплименти (такива за външността ти). Знам, че за да се чувстваш комфортно ти се струва, че е "зряло" да приемеш подобно мислене за плоско и отблъскващо, но хората са повърхностни. Може би до сега да са гледали на теб като на добър човек/приятел, но не са оглеждали задните ти части с възхищение, в което се крие проблема да не си имала и да си нямаш и до момента половинка като връстничките си.
Ти пък какво и дрънкаш глупости и я вкарваш в още филми? -.- Метър и 70 и 64 кила прави ТМИ 22,15, което значи, че момичето си е в нормата. Да, не е клечка за зъби, ама в никакъв случай не е дебела. Да, важен е външният вид и тялото, обаче в нейния случай това не е проблем - изглежда нормално, има нормално тяло, харесва се, макар че не е идеалната, к'ъв е проблемът? о.О ...
Само аз ли си мисля , че темата е фейк ? :D
Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише.
Авторката на темата ако иска квалитетен отговор да приведе темата си поне в разбираем за четене вид. Хем сме си писали, хем не дава игнор, хем не писал... честно казано, нищо не разбрах.
. Да, важен е външният вид и тялото, обаче в нейния случай това не е проблем - изглежда нормално, има нормално тяло, харесва се, макар че не е идеалната, к'ъв е проблемът? о.О ...
За външният вид може да поспорим. Ако обаче авторката даде снимка на нея и на момчето, което харесва, в последствие срещу 2,40 с ДДС ще може да разбере от форумното общество дали ще стане между тях нещо.
Срещу още 2,40 с ДДС може да се направи намеса в енергийното поле, благодарение на която процентите ще ударят тавана (сиреч 100%) и в Понеделник вече момчето само ще дойде и ще иска да станат гаджета... :D
sladur4etyYy
01-07-2012, 16:04
ако ти приемаш за ненормално да не си се целувала на 16, то и другите ще го приемат така. ако не го виждаш като проблем, другите няма и да забележат.
какво да правиш с момчето? отпусни се и се забавлявай! в никакъв случай не приемай нещата много насериозно. и не визирам само въпросното момче от темата, говоря по принцип. смело напред, няма нищо, от което да се притесняваш. :
LoveDrunk
01-07-2012, 20:59
Смятам да споделя нещо прекалено лично с вас. Тъй момиче съм, на 16 /казвам, щото ако не обясня тука ще има коментари да ме питат на колко съм, какъв пол а у/ .. и никога съм нямала гадже и не съм се целувала. Не съм някакъв аутсайдър, който с никой не говори. Нее, имам много приятели, и съм имала много поводи да мога да си хвана гадже, ама .. не се е получавало... Осъзнавала съм с годините, че ме е страх, но подяволите от какво може да ме страх?!? Не мога да си обясня. И така.. сега харесвам едно момче, една година по-голям от мене.Изглежда ми е, че е лошо момче, смисъл лошо не към дадено момиче, а към дадено общество. В едно училище учим, никога преди не съм го виждала, но беше ми писал във фейсбук /оуу тоя фейсбук... ако не беше той :D:D/ Писали сме си два-три пъти. Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише. Нито снощи, като влезна нито пък днеска. /надявам се да не се вкарвам в някакъв филм, който трудно ще излезна./ Мисля ся в понеделник да се оглеждам за него в училище и ако случайно да го видя / процента, който мога да го видя в понеделник е около 75%/ .. да го заговоря.. Та въпросите ми са : уместно ли е всичко това?!? Да не съм се целувала на 16-годишна възраст и да съм нямала приятел?!? И другият въпрос какво да правя с въпросното момче?!
http://media.tumblr.com/tumblr_lx5592t77d1qm2cvw.gif
Ти пък какво и дрънкаш глупости и я вкарваш в още филми? -.- Метър и 70 и 64 кила прави ТМИ 22,15, което значи, че момичето си е в нормата. Да, не е клечка за зъби, ама в никакъв случай не е дебела. Да, важен е външният вид и тялото, обаче в нейния случай това не е проблем - изглежда нормално, има нормално тяло, харесва се, макар че не е идеалната, к'ъв е проблемът? о.О ...
Момчетата не харесваме доста момичета, които са "в нормата". 64 кг на 1.70м е прекалено, нормалното е ~16% подкожни мазнини за момиче, красивото е към 11-12%.
Еми то и аз искам - ама... ;D
Green_bubble gum^^
01-08-2012, 09:28
еми отиди при него и започни разговор ;) ако не се сещаш за тема можеш просто да го питаш за някое домашно ;) но в никакъв случай недей да падаш на нивото на тези , които си качват голите снимки у FACEBOOK само за да им обърнат внимание и да се покажат с маминия сутиен с подплънките и току-що избръснатите с татковата самобръсначка подмишници;)
Serena13
01-08-2012, 10:17
аз съм на 15 и до преди 3 месеца също не се бях целувала и не бях излизала с момче. Колкото и нескромно да звучи съм прилично хубавка пък и висока и слаба, но все нещо не ми достигаше за да впечатля момчетата които харесвах. Освен това се страхувах от сближаване... не знам защо, може и да е от периода. Но сега излизам с едно момче, което ме разбира напълно. Честно казано някои момчета се чувстват горди че са "първото гадже" така, че няма защо да се чувстваш неловко! :)
^ и аз така :D бих казала почти същото сега съм фрии и търся плячка :D
колкото до темата не се притеснявай ще си намериш половинката която искаш но да знаеш че няма да стане от първия път :)
Bad_like_them
01-08-2012, 10:52
Facebook и Skype ако ги нямаше, надали повечето щяхме да си имаме гаджета :D Мисля че няма определена норма кога да се целуваш за първи път. Аз сега съм на 14 и първият ми път беше на рождения ми ден, когато ставах на 12 ;д Всеки си избира сам кога да е първата му целувка, когато е готов :) Според мен не можеш да определиш дали едно момче става за твое гадже само от 3-4 чата. Заговори го в училище и ако видиш дали си допадате по характер може да го поканиш да излезете. От там нататък всичко ще тръгне от самосебе си :)
Анонимните гажохолици... ммдам
wannago0
01-08-2012, 14:53
Благодаря на всички позитивни съвети. Йеп,. утре мисля да го заговоря и ако ми допадне, ще му предложа да идем на кафе след училище. ^^ Отново ви благодаря супер много!! :**
ICanSeeTheFireBurning
01-08-2012, 16:20
Момчетата не харесваме доста момичета, които са "в нормата". 64 кг на 1.70м е прекалено, нормалното е ~16% подкожни мазнини за момиче, красивото е към 11-12%.
Ама ТМИ е "телесна маса индекс", а не процент подкожни мазнини. И се изчислява по ей тоя начин - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81_%D0%BD%D0%B0_ %D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%82%D 0%B0_%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0 ;)
Сори за оф-топика.
anonymous708973
01-08-2012, 16:28
Не знам дали говорим за едно и също нещо, но процентът за жена варира между 17 и 25. 11-12 е пълен абсурд. Иначе и на мен 64 кг ми се виждат доста за 1.70.
DisappointedDreamer
01-08-2012, 16:33
Ти не си добре. Красиво към 11%? Тя ще е жив скелет. Ужасни представи за красиво имаш.
Но иначе съм съгласна. 64 кг са множко за 170.
BrainlessROCKBABY
01-08-2012, 16:43
ся, вижда се, че 50% от тоя форон са сингъл и яко са тръгнали на лов, ама не си го признават :D аз викам да направим една важна тема - направо за запознанства. ко да се тормозим :D
@ICanSeeTheFireBurning, ясно ми е, просто % подкожни мазнини дава по-добра представа за фигурата.
Към останалите, рано ви е още да ме учите кое как изглежда.
FuCKkK13
01-08-2012, 20:26
по принцип за момичетата трябва да е ръста - 110 .. т.е. 170 ако беше 60 кг. щеше да е по-добре.. поне така знам,а за момичета,които спортуват килограмите са още по-надолу .. а и всички да се съгласим,че на всеки различно му личат.. може костите и да са тежки примерно..
BlueFace
01-08-2012, 20:51
Напълно нормално е : ) Та ти дори не можеш да пишеш грамотно,а за гаджета да мислиш....По-добре си хвани някой онлайн приятел. То и без това сигурно прекарваш 80% от времето си в нета .... ;)
IseeDEADbodies
01-09-2012, 10:47
Аз пък искам Порше, и к'во ?
thegame11
01-12-2012, 19:01
Изглежда, че зрели брадясали мъже се държат като тийнове.................
BlueFace : "Напълно нормално е : ) " Kъде е точката ?
В българските форуми много се критикува грамотността :)
HolyShit
01-12-2012, 19:09
Мисля,че е около 20-25% подкожни за жени и 10-12 за мъже.
А иначе по темата: Най-лесният вариант..Казваш му на ушенце"ела в тоалетната ти напря една свирка" нема да откажи спокс..