PDA

View Full Version : Как да се държа с нея

mirin
01-10-2012, 14:00
С едно момиче половин година бяхме най-добри приятели, като аз направих и "атака" да станем нещо повече, но момичето се уплаши едва ли не и започна да се държи грубо с мен.Вследствие на това спряхме да контактуваме от около месец.Последните 2 седмици се засякохме в университета (една специалност, но различни групи и потоци), като когато ме види се обръща.От своя страна аз също не я поздравявам, макар че дори и да ми е гадно че вече не изпитва нищо към мен, нямам проблем да я поздравя но тя явно не желае.Та и аз ли да я игнорирам и да се държа като гъз или някак да направя опит за леко подобрение на взаимоотношенията ни.

TheBeliever
01-10-2012, 14:13
Трябва да е била доста некадърна тази твоя "атака", та момичето даже да не иска да те погледне.

По-добре остави нещата така, както са.

fluffy_^
01-10-2012, 14:39
Явно не си я обичал достатачно щом да се предадеш толкова лесно :) по добре опитай не я игнорирай опитай се нямаш какво да губиш щото ако я оставиш и просто я зарежеш еитака е същото ! :)

mirin
01-10-2012, 14:46
Явно не си я обичал достатачно щом да се предадеш толкова лесно :) по добре опитай не я игнорирай опитай се нямаш какво да губиш щото ако я оставиш и просто я зарежеш еитака е същото ! :)

Не се предавам, но в момента нищо не мога да направя.Тя започна да се държи прекалено грубо, отговаряше ми с 2-3 думи, липсваше желанието за контакт помежду ни.На 99% съм убеден, че има друго момче и заради това не искам и да се меся.Но все пак нямам нищо против да се поздравяваме, пък кой знае, един ден може и отново да потръгнат нещата помежду ни/

TheBeliever
01-10-2012, 14:48
Грубото държание винаги е провокирано от нещо. Случайно да пропускаш неудобна за теб част от историята?

fluffy_^
01-10-2012, 14:54
Добре нали вече нямаш чувства към нея какво като има друго момче ? може да сте приятели и просто да се радваш за нея кажи и го :) ...

mirin
01-10-2012, 14:56
Грубото държание винаги е провокирано от нещо. Случайно да пропускаш неудобна за теб част от историята?

Ами...с нищо не съм я обидил, нито съм я предал по какъвто и да е начин.Винаги си се държах добре и коректно с нея.Не съм я нагрубявал или каквото и да е.От нищото намали контакта си с мен и започна да се държи грубо.

Добре нали вече нямаш чувства към нея какво като има друго момче ? може да сте приятели и просто да се радваш за нея кажи и го :) ...
Ами...все още имам чувства към момичето, но все пак бих се радвал да останем приятели.

fluffy_^
01-10-2012, 15:01
Да разбирам те но ако още омаш чувства към нея може да ревнуваш малко.. незнам но ако не ревнуваш просто и кажи че нямаш чувства към нея и я помоли да сте приятели ама не на колене да и паднеш просто я помоли да поговорите :) и тогава и обесни ала бала.. ;д

mirin
01-10-2012, 15:04
Да разбирам те но ако още омаш чувства към нея може да ревнуваш малко.. незнам но ако не ревнуваш просто и кажи че нямаш чувства към нея и я помоли да сте приятели ама не на колене да и паднеш просто я помоли да поговорите :) и тогава и обесни ала бала.. ;д

Да, ще ревнувам.Заради това и нямам намерение почти да общувам с нея в близките месеци, но все пак поне да се поздравяваме, не да се правим, че не се познаваме/

fluffy_^
01-10-2012, 15:10
МИ имам един план :Д Ако можеш си намери гадже от там някое друго момиче и така тогава пак се сприятели с нея ? незнам дали разбра ;д ся малко ме боли главата .. !!! :д

mirin
01-10-2012, 15:24
МИ имам един план :Д Ако можеш си намери гадже от там някое друго момиче и така тогава пак се сприятели с нея ? незнам дали разбра ;д ся малко ме боли главата .. !!! :д
За да я забрави, да си намеря нова и така да забравя това момиче.Знам го, въпросът е, че първоначално ще бъде лъжа спрямо другото момиче и ще е леко грубо.Да, така ще я забравя и няма да ми пука за нея.
Това ли имаше предвид?

fluffy_^
01-10-2012, 15:37
Не имах предвид да намериш друго момиче и като изгубиш изцяло чувства кам тази с която искаш сега да си само приятел тогава да се сдобриш с нея :) и да си продалжиш с момичето което си намерел ! което всащтност ти е помогнало да си върнеш и приятелството разбра ли сега ? :)

mirin
01-10-2012, 15:39
Не имах предвид да намериш друго момиче и като изгубиш изцяло чувства кам тази с която искаш сега да си само приятел тогава да се сдобриш с нея :) и да си продалжиш с момичето което си намерел ! което всащтност ти е помогнало да си върнеш и приятелството разбра ли сега ? :)
А това другото момиче какво да го правя? Да сме само приятели или нещо повече? :D

fluffy_^
01-10-2012, 15:50
Оставаш си с нея бе ;д просто в началото леко я ползваш за да върнеш приятелството си с другата :) !!!

fluffy_^
01-10-2012, 15:51
братле кажи си скайпа ако не си разбрал пак няма да спамя тука повече ;д !!

djipsito
01-10-2012, 16:22
Не вярвам ти да си сбъркал с нещо, просто има момичета, които си мислят, че точно по този начин ще те отблъснат, защото не искат връзка с теб. Т.е решила е да ти показва, че няма да стане така, както ти искаш. Тва бие леко на надуване или на правеж, понеже нищо няма да й стане ако поне те поздрави. Ама тя явно си мисли, че като ти каже "Здрасти", ще запърхат сърца над главата ти...

mirin
01-10-2012, 16:45
Не вярвам ти да си сбъркал с нещо, просто има момичета, които си мислят, че точно по този начин ще те отблъснат, защото не искат връзка с теб. Т.е решила е да ти показва, че няма да стане така, както ти искаш. Тва бие леко на надуване или на правеж, понеже нищо няма да й стане ако поне те поздрави. Ама тя явно си мисли, че като ти каже "Здрасти", ще запърхат сърца над главата ти...

Е тя на 99% си има друг, ама поне да ми го каже и да каже дали поне приятели да си останем.Най-вероятно е надуване, макар че хич и не заслужава някой да й обръща внимание, но това е друг въпрос. :D Едно здрасти може да ми казва, не да се обръща, все едно че не ме е видяла и ще й паднат зъбите, ако ме поздрави.

gegomego
01-10-2012, 19:20
Остави я.. Опитай се да подтиснеш чувствата си към нея.. Не заслужава твоето внимание. А ако вижда, че ти пука за нея и държиш на нея може много здраво да те изиграе и неприятностите двойно повече :)

mirin
01-10-2012, 20:30
Остави я.. Опитай се да подтиснеш чувствата си към нея.. Не заслужава твоето внимание. А ако вижда, че ти пука за нея и държиш на нея може много здраво да те изиграе и неприятностите двойно повече :)

Абсурд, вече аз ще я разигравам, ако се стигне до нещо между нас.И все пак смятам, че е отвратително грозно да се прави, че не се познаваме.

SuckIt
01-10-2012, 20:39
От добри приятели рядко,ама много рядко се получава връзка.....////

Изпитвал съм го//

marin4itu
01-11-2012, 12:30
Аз пък мисля, че е започнала да ти отговаря с 2-3 думи, защото си станал прекалено досаден. Ако й пише постоянно, обсебваш я.. Ако е така, би трябвало да си схванал намека.. А защо не ти казва "Здрасти" не знам.. може би, защото се притеснява да не ти даде някаква надежда и да започнеш пак да й досаждаш... Абе не знам.. оставяй я..

Chacho
01-11-2012, 14:05
Което си е така. Пич, направила ти е услуга. Другият път по-рано решавай дали искаш да сте приятели и повече от приятели.