View Full Version : Помощ...объркана съм...
likelikelike
01-12-2012, 13:16
Здравейте,искам да ви попитам в този форум има ли някой,който да учи в 1ва атглийска...Много съм объркана,защото аз искам да влизам там,но само някви слухове слушам...Една фр учи там и ми казва,че е супер и т.н....А на една фр братчедка и учи там и ми казва че е мн.пропаднала...Моля ви се хора,помогнете ми...:)
Ice Princess JESSICA
01-12-2012, 19:01
Не е важно какво ти казват другите! Важно е какво ти самата мислиш че ще е най-добре а теб!!
hollymjay
01-12-2012, 22:11
недей да влизаш там, наистина възможноста да пропаднеш е голяма, от край време в е така там, не е на ниво, пък ако ти е толкова мерак влизай ама си имай едно наум ;)
Влизай... Колкото и да е пропаднала все пак е 1-ва английска... хаха
scrooper
01-13-2012, 20:29
в английската като е пропаднало, представи си какво е по другите училища :D
от теб си зависи , ако си лабилен, където и да си- ще "пропаднеш"/
irrationalDecision
01-13-2012, 22:08
Много,много не се впрягай на това какво казва този или онзи. Изкарай си висок бал, пък после решавай. За всичките училища, които се водят добри, ще чуеш и хубаво и лошо, но най-често неща от рода - в 1 АЕГ всички са пропаднали наркомани, в 91 НЕГ бъка от задръстени зубъри, в СМГ здраво поркат, в 9 ФЕГ не знам си какво.Хубаво са ти казали горе. Ако във все още що годе свестните училища е така, какво мислиш е в другите?!За отиването си в някое от тях по-малко объркана ли се чувстваш?
likelikelike
01-14-2012, 17:00
Благодаря за мненията.Пък и според мен всичко си зависи от човека.