View Full Version : Объркана от него!
Здравейте! (: Ами исках да ви попитам смисъл има едно момче което ме обърква супер много :Д Смисъл държи се странно един път се държи супер мило и заинтересовано а друг път все едно не му пука.Като се видим ако няма други около мен се държи много по разпуснато гушка ме постоянно говорим,но явно е срамежлив нищо,че не ми изглежда така.И не знам.Абе с една дума мисля си,че може би имам някакви чувства към него.Питам ви какво да правя да флиртувам ли с него нещо друго да предложите от опит не знам предлагайте :д
Worthy.Black.Nicky
01-12-2012, 19:46
Намекни му леко и виж как ще реагира.Няма да загубиш :)
mMemories
01-12-2012, 21:00
Дали ще му намекнеш или ще го питаш директно защо го прави ти си решаваш, но наистина трябва да направиш нещо...
А иначе може би като е с приятели се прави за да не...не знам...един вид се излага ( не че нещо с теб,а...знаеш ги момчетата)
djipsito
01-12-2012, 21:44
Питай директно. И наживо!
qkakukla2
01-13-2012, 14:38
Не го питай директно. Момчето ако искаше да ти предложи щеше да го направи ако се срамува вече е друг проблем.
djipsito
01-13-2012, 17:07
Не става въпрос за предлагането....
Аз не искам да правя първата крачка,защото не знам дали го харесвам и за сега исках да питам какво да правя
Проблема не е в него, а в теб.
Цитирам:
"Абе с една дума мисля си,че може би имам някакви чувства към него."
"Аз не искам да правя първата крачка,защото не знам дали го харесвам..."
Сега си помисли внимателно кво искаш ТИ и чак тогава вече може се тормозиш с кво иска той. Между другото, държанието му е абсилютно нормално за диапазона 12-16 години (едва ли сте по големи).