View Full Version : Любопитно ми е..
maiimunnka
01-12-2012, 19:48
Здравейте ..преди да ви кажа тва за което ми е интерестно само да кажа малка съм на години така че не съм много добре с нещата....
Значи въпросът ми е следния .. такам.. нали всеки знае за онова разширяване(отваряне) нз първо 1 пръсче после с 2-рото и 3то..и така..ако не дадеш на момчето да те отвори така а направо с пениса..тва означава ли че не си достатъчно ''разширена'' и като правиш секс за 2-ри път но с друго момче ще те боли ли ? Момчето ще усети ли че си ''тясна'' ии така нататък (изобщо кво ще усети/разбере момчето)... малко странен може би тъп въпрос но както казах не съм навътре с нещата ..така че ще се радвам да ми се обясни ясно и точно..!!!
TheBeliever
01-12-2012, 20:23
Първите няколко пъти винаги има известна болка и дискомфорт. Колко точно ще боли е индивидуално. Цялата тази схема с пръстчетата е с цел възбуждане на момичето и по-лесно проникване на пениса.
А защо вторият ти път ще е с друго момче? Да не си замислила някаква глупост, в която караш едно момче да те отвори, за да се правиш на опитна пред друго?
maiimunnka
01-12-2012, 20:26
мм не просто скъсах със старото си гадже ии няколко месеца след тва си имам ново ;д с новото не сме стигнали още до това но ми беше любопитно да разбера кво ще усети той ако изобщо има такава вероятност..в смисъл чудех се как ще е с проникването щот 100% мен ще ме боли и ддз кво ще си мисли той и разни такива глупости..
TheBeliever
01-12-2012, 20:35
Ако си честна с него няма да има какво да си мисли. Обясни му как стоят нещата и няма да има от какво да се притесняваш.
maiimunnka
01-15-2012, 13:57
и кво д аму кажа ... не съм ''широка'' нзз офф ужас ;д
TheBeliever
01-15-2012, 14:15
Кажи му, че си правила секс само веднъж и може да те боли при полов акт. Кажи да е по-внимателен защото нямаш почти никакъв опит. Как може да правите секс, а да ви е срам да говорите за секс с човека, с който ще го правите?
Как може да правите секс, а да ви е срам да говорите за секс с човека, с който ще го правите?
и аз това щях да питам..
ами казваш му:патенце, не съм много опитна, така че бъди по-внимателен, моля те
ще те разбере..
даже ще се зарадва че си му казала, а не си премълчала
другият вариант е да се правиш на много срамежлива и да не му кажеш, ама като ти го вкара и те заболи, пак ще усети, ще те пита и пак ще му кажеш , така че..
N3v3Rm0r3
01-16-2012, 18:53
Както казаха в по-горните постове първите пъти боли,но в последствие ще усещаш само удоволствие :) Ако си малка немисля,че трябва да бързаш да правиш секс,но не съм ти родител и не съм теб,така че немога да ти кажа какво да правиш.Трябва да си готова и 100 процента сигурна в това,което правиш,за да се получи :) Успех.
anonymous708973
01-16-2012, 19:06
О, повярвай ми, момчетата се кефят на тесни мацки.
toniiiiiiiii
01-16-2012, 19:31
Аз особенно не :D
DragonLady
01-16-2012, 20:06
Дам, така си е ;)
Стига да не е някой бая надарен, че тогава е кофти за мацката ( изпитвала съм го на гърба си, и не повторих с въросното момче ).
+1
Широка путка кеф не прави.
Значи си малка да знаеш, но не си малка да правиш секс ? А по темата според мен щом те е срам да му кажеш, по-добре не правете нищо. Защото след като се срамуваш значи има нещо което не върви добре....
♥RaMoNa♥
01-16-2012, 21:17
на колко си? :D :D :D