PDA

View Full Version : Как да го накарам да се отпусне?



lii4eto8
01-14-2012, 06:09
Ходя с едно момче от 8 месеца влюбени сме и двамата и всичко е страхотно и в полов и в личен живот (въпреки че ужасно мнг секараме но пак се обичаме) той просто всичко приема насериозно .. забавен е не е да е зубър или нещо такова, но когато кажа някоя шега той винаги я премя нясериозно говорих с него той казва че си е просто такъв, но нямал нищо против да се промени и въпроса ми е : кажете нещо лудо нещо което ще го накара малко по малко да си отпуска .. : ) благодаря предварително

anonymous708973
01-14-2012, 06:13
Дай пример и бъди възможно най-обективна, предавайки реакцията му.

Иначе... обикновеният човек има слаби места и болни теми, може да говори за тях, но малко да се пошегуваш за тях и скачат/сдухват се/отдръпват се психически. Научи кои са при твоето момче и не се шегувай с тях, просто е.

lii4eto8
01-14-2012, 06:29
не се шегувам с тем например преди време когато ме целуна за първи път аз се пошегувах с него че е бил насилствено въпреки че изобщо не изглеждаше така аз си му отврнах когато му го казвах се смеех и тн и после му казах че е било шега, но той продължи да си мисли че е истина и има и внг др такива случаи ... снощи си говорих с него той казва че просто е такъв така го е научил живота да приема всичко насериозно например като дойде братовчед му и приятели аз си говоря с тях забавлявам се (той също) но пак неможе да се отпусне .. просто постоянно е сериозен .. той каза че няма нищо против ако успея да го променя но трябва да имам мнг нерви а аз обичам трудните неща .. та някой има ли съвет нещо което ще го накара да се поотпусне дори и малко

djipsito
01-14-2012, 13:15
Хората или са забавни или не са. Или го имат чувството за хумор или не. Човек ако си е темерут, такъв ще си остане и едва ли някой може да го промени. Той ако не иска да е такъв, сам ще се опитва да се промени.

Кво е тва "няма нищо против ако успея да го променя" ? Аз го разбирам като - троши си нервите, мен ми прави кеф да гледам как се опитваш, ама едва ли да ти се получи.

То като не му идва отвътре, ако щеш и света обърни, няма да постигнеш резултата, който искаш. Така го виждам аз, понеже и аз съм си имала работа с такъв човек. Усилията ти ще отидат на вятъра.

ByBinKaa
01-14-2012, 18:11
Аз съм същата. За себе си мога да кажа, че дори след 4 годишна връзка с вече бившия ми приятел, все още му нямах пълно доверие и имах задни мисли, макар че никога не ми е давал повод да се съмнявам в него. Просто трябва да бъдеш по-търпелива, да не го притискаш и т.н.
Просто е или много чувствителен, или много срамежлив, или и двете :)

Ще ти цитирам какво най-добрият приятел на бившият ми го посъветва: "Или ще бъдеш с нея, ще и помогнеш да превъзмогне миналото и пречките в бъдещето, или просто не бъди с нея"

Това ми напомня, че може да е наранен от бившата си приятелка, попитай го за нея. Като сподели, ще му олекне :)

TheBeliever
01-14-2012, 18:15
Момчето просто няма чувство за хумор и самоирония. Не виждам какво би могла да направиш.

LeprikonA
01-14-2012, 19:00
а как я карахте тия 8 месеца тогава? 8 месеца на ирония от твоя страна и свивания от негова? до сега не си ли разбрала, че не му се нрави?

djipsito
01-14-2012, 21:21
а как я карахте тия 8 месеца тогава? 8 месеца на ирония от твоя страна и свивания от негова? до сега не си ли разбрала, че не му се нрави?

Мхм. И как го обичаш без да си го приела такъв, какъвто е ? И защо трябва да го променяш ?

BlueFace
01-15-2012, 17:22
Нещо лудо? Опиати? Халюциногени?

darinnkaa
02-13-2012, 17:42
Различни хора,различни характери , някои носят на базик, други не,иначе точен пример не мога да ти дам,защото аз имах такъв случай,не мжах да се справя и се примирих. Все пак той ти и казал "Просто си е такъв" ^^

mMemories
02-13-2012, 18:06
Моя номер- бъзикай го как е приемал разни неща навътре и той скоро ще започне..