View Full Version : Помощщ!! ;хххх
UnKnown_girl03
01-14-2012, 16:45
Всичко започна преди 1 година оперираха баща ми от тумор и мама му забрани да пуши, разбира се той не я слушаше и продължаваше това не е кой знае какво, но за мен беше адски голям шок, че той я лъже и насичкото отгоре разбра, че аз зная и се направи, че нищо не се е случилоо. Както и да е това не беше кой знае какво за мен след като видях, че има регистрация в GEPIME и както всички знаят за какво е този сайт. Преди два дена той беше излязал и бе оставил комютъра си пуснат и реших да се разровя малко, повярвайте ми по-добре да не бях чела нищо. Сега дори не мога да го погледна в очите. Как може да направи такова нещо просто невероятно ... ;х да зареже така 27годишен брак. И то заради някаква магистралкаа ;хх. Ами ако мама разбере какво ще стане. И това е моята история за жалост не мога да споделя на никого дори на най-добрата ми приятелка, което още повече ме разтройва ;(
DisappointedDreamer
01-14-2012, 16:54
Изкарай се от филма. Престани да тролваш. Не си интересна.
^^ Офф, Дисапойнтед, защо винаги нападаш хората? Колкото и да не ти се вярва, има и такива истини. Я стига си се сопвала на всеки и на всичко!
До авторката: не знам дали 'живееш във филм' или казваш истината. Наистина съжалявам, че семейството ти се разпада по този ужасен начин. Мисля, че трябва да кажеш на майка си, дори и с риск да се разведат. Мисля, че е по-добре да са разделени, отколкото да страдате всички. Поздрави :)
steli___star
01-24-2012, 10:58
аз имам почти същият случай като теб но баща ми не е опериран и регистрацията ме е в елмаз (за запознанства) и точно като при теб един ден баща ми излезе и беше всичко отворено и го разгледах...п като теб и аз да не го бях чела... споделих с най-добрата си приятелка... тя ме посъветва нищо да не правя... и всичко изведнъж свърши... така че ако питаш мен по-добре не казвай на майка си... говори им за изневерите... питай ги нещо... знам ли... примерно защо хората изневеряват и какво става тогава... кой прощава... питай ги примерно... -мамо ако на тебе татко ти изневери какво ще направиш... с усмивка на лице... не го преобръщай в сериозен разговор ами ей така---- по междудругото... дано съм ти помогнала...
Black_WoLf
02-21-2012, 10:36
е и аз имам подобен проблем, но при мен проблема е по сложен значи всичко започна някъде преди 2 години.Баща ми и майка ми започнаха много да се карат и нещо изведнъж стана и спряха да си говорят. иминалата година разбрах, че майка ми си има любовник бащами също и аз по това време учих в стз и ходих като ударен от самолет близо месец и след това се оправих но винаги ми беше гадно.Аз тази учебна година се преместих в София и баща ми беше почнал да ми разправя за някаква жена с която се бил запознал в някой от тези сайтове и добре помислих си че няма нищо лошо но накъде към ноември баща ми я беше поканил тук в къщи и уж си разговаряха и аз ги бях оставил за малко защото ми беше станало скучно и така някуде за около 10-15 минути ислед това като реших пак да отида при тях и ги видях как се целуват :O и те не престанаха да се виждат напротив правят го най-нагло и един ден реших да видя какво са си писали в файсбук и направо ми се доповръща тая е толкова мръсна направо ми се иска да я застрелям, но долу горе го прих до днес. Бащами набързо излезе и ми каза че отива до някъв сервиз да види колата и добре но преди това си беше писал с някои в скайпа и ми стана интересно и видях че пак си е писал с онази тъпа ку**нтия и направо пощурявам. На всичкото отгоре казал на сестрами че ако тая се разведе щяла да доиде у нас ;(;(;( Моя съвет е да му кажеш поне ще ти олекне малко пък и може малко да го е срам от постъпката и да я зареже за разлика от моя "баща".
xselly_gx
02-23-2012, 19:17
Не съм имала такива проблеми, но според мен трябва да кажеш да баща си, че знаеаш за проблема. Тогава да видим той как ще те гледа в очите. Майка ти му мисли доброто, а той сякаш и го връща или не знам.... не съм във вашето семейство и не го познавам много добре. Кажи на майка си, това е правилното решение, според мен.
Не съм имала такива проблеми, но според мен трябва да кажеш да баща си, че знаеаш за проблема. Тогава да видим той как ще те гледа в очите. Майка ти му мисли доброто, а той сякаш и го връща или не знам.... не съм във вашето семейство и не го познавам много добре. Кажи на майка си, това е правилното решение, според мен.
+1 :) ....
krasawichka
03-13-2012, 16:59
27 години момиче.. Хората си омръзват.
BrainlessROCKBABY
03-14-2012, 11:17
Изкарай се от филма. Престани да тролваш. Не си интересна.
ти пък толкова си се вкарал във филма, че не различаваш истината от троловете..
bloodymirror
03-14-2012, 14:06
27 години момиче.. Хората си омръзват.
Ти по-тъпо нещо се съмнявам,че можеше да кажеш.. толкова народ има много по-дълги от този бракове и се обичат,така както и в началото.
Lilly777
03-16-2012, 08:17
Ти по-тъпо нещо се съмнявам,че можеше да кажеш.. толкова народ има много по-дълги от този бракове и се обичат,така както и в началото.
Да,наистина познавам хора,които след 40 години брак все още се държат за ръка и се обичат,но както и да е..
По темата не съм изпадала в такива ситуации,но според мен трябва да поговориш с баща си преди да кажеш на майка ти каквото и да е било.Кажи му,че не ти е харесало това,което си видяла и че е редно да престане с тези неща,защото ще нарани теб и майка ти,ако се задълбочат нещата
CooL_GirL12
03-22-2012, 08:21
Незнам аз бих казала на баща си, че знам. Бих му се скарала дори и с риск да го обидя и ще му кажа да спре с гупостите, защото съсипва не само мен, но в последствие и майка ми, и ако бракът им не му харесва по-добре да каже на майка ми в очите, отколкото да й изневерява. На майка си ще кажа ако разбера, че след един месец баща ми прави същите глупости. Може и да се разведат, но по-добре от колкото след като майка ти е разбрала те всеки ден да се карат.
dimitar_ak
03-22-2012, 10:45
Темата е фейк
ccdesigns
03-22-2012, 11:34
Въпреки че сигурно е трол - аз да кажа. Един мъж (и като цяло един човек) може да пише много неща, но да не иска нищо в действителност. Просто казвам де, аз не знам ти какво си видяла, какво си прочела.
Естествено, че е трол.
Common sense-a е голяма работа.