PDA

View Full Version : Еднообразие ..

PricelessGirl
01-15-2012, 09:34
Здравейте,всички !

Почвам направо.От скоро имам приятел,всичко върви добре,но връзката ни е много еднообразна.В дните ,в които се виждаме ходим на едно и също място и правим едни и същи неща.На мен леко започна да ми писва,просто искам разнообразие.Много пъти съм се опитвала да му намекна,че ходим само на едно и също мясно,а отговорът беше ,,Това място е най-близко до нас и до вас'' . С тези месеци еднообразие с всеки изминал ден започвам с леко нежелание да излизам,защото знам,че ще е поредният прекаран скучен ден.Знам,че градът ни е малък,но все пак има къде да се ходи и да се забавляваме повече.Дори на кафе не мога да го занеса.Той явно е от тези типове,които не обичат да ходят по барчета.Не е казано,че всеки ден трябва да висим по барчетата,но един ден на едно място,друг ден на друго и ето го разнообразието,но на него явно не му прави впечатление и не му пука.Явно гледа да излизаме на места близо то тях за да може след това бързичко да се пребере.

Искам също да ви попитам за още един въпрос.
Въпроса ми е -как да му намекна,че искам да ме изпраща до вкъщи.Тъй като вече се стъмнява по от рано,а ние излизаме късно вечерта после не ми е приятно сам сама да се прибирам в тази тъмница.До сега не съм му казвала,защото както по-горе споменах той гледа да се пребере,а не му пука за мен.

Благодаря предварително на тези,които са обърнали внимание на темата и са драснали някой съвет. (:

TheBeliever
01-15-2012, 09:49
Защо вместо да търсиш начини да намекваш каквото и да било не поговориш директно с него за нещата, които не ти харесват? Не искаш днес да ходиш на онова същото място - казваш му, че искаш да отидете на друго място. Не искаш да се прибираш сама по тъмно - казваш му, че искаш да те изпрати. Толкова ли е трудно да разговаряш с гаджето си?

sladkalady
01-15-2012, 10:36
Поговори с него и му кажи всичко онова,което не ти харесва.Щом от намек не разбира,ще трябва директно да му го кажеш.А това ,че не те изпраща до вас-нямам думи...

vovka
01-15-2012, 11:24
Зарежи го и му кажи че е паляк

balu4ka
01-15-2012, 11:25
Ах,ами говориш с него напряко.Защо ще увърташ?След като нещо не ти харесва,споделяш..Ами явно не обича да се размотава,а само му харесва прекараното време с теб,независимо къде сте.Станно ми е на теб как ти е скучно,след като си до него.

пAteNцЕ
01-15-2012, 11:26
еее не така директно ве :D поговори с него сиг и на него му е писнало няма как ;)

kalpazanka
01-15-2012, 12:45
Най-странно ми стана, като прочетох, че не те изпраща. На мен не ми се е налагало да подсещам отсрещната страна, че навън се е стъмнило и ме е бъз.
Иначе за еднообразието- потърпи още малко да се стопли и да почнете да се разхождате по паркове и градинки.

SisiStrange
01-15-2012, 13:14
То доста зависи кой къде живее. И специално за изпращането мисля, че малко се поизсилвате. Ами, ако живеете далече един от друг? Примерно на час-час и нещо? Моя приятел ме изпраща до спирката и на мен би ми било странно да ме изпраща всеки път до нас. Ми това е все едно да го разкарвам всеки път на почти 3 часово разстояние (отиване/връщане). Щом мога да се прибера сама от училище след втора смяна в 8-9 вечерта, когато си е тъмно, значи мога и от тях.

За останалото съм съгласна с горните мнения.

djipsito
01-15-2012, 13:54
Като виждаш, че не му пука за теб (както казваш), защо си с него ?
Колкото до останалото, ти право на глас нямаш ли ? Устата само за да го целуваш ли я ползваш ?

anonymous708973
01-15-2012, 18:31
То доста зависи кой къде живее. И специално за изпращането мисля, че малко се поизсилвате. Ами, ако живеете далече един от друг? Примерно на час-час и нещо? Моя приятел ме изпраща до спирката и на мен би ми било странно да ме изпраща всеки път до нас. Ми това е все едно да го разкарвам всеки път на почти 3 часово разстояние (отиване/връщане). Щом мога да се прибера сама от училище след втора смяна в 8-9 вечерта, когато си е тъмно, значи мога и от тях.

За останалото съм съгласна с горните мнения.

Но те изпраща до спирката все пак, това е главната мисъл. Пука му за теб. Моят не ме е изпращал точно веднъж, защото аз настоях, накара ме да обещая, че ще му се обадя като се прибера, а бях на 4-5 минути път от нас. Иначе обикновено се прибирам сама в неделя към 8, след като го изпратя за София, ама нормално... тогава и да иска, не може да ме изпрати. Винаги си ме изпраща до нас. Живея баш на центъра на Пловдив и пак ме е бъз, представям си, ако бях в някой забутан квартал или в малко градче.

TheBeliever
01-15-2012, 18:46
А като нямате гаджета кой ви изпраща? Наистина се издребнява малко в това отношение.

Chacho
01-17-2012, 01:18
А като нямате гаджета кой ви изпраща? Наистина се издребнява малко в това отношение.

Приятели? Не ходя с момичетата от компанията ми, но не мога да ги оставя да се прибират сами и винаги ги изпращам. Не е си работа.

Първо: Като той не поема инициативата, поеми я ти и направо го заведи някъде.
Второ: Ако не искаш да ти предава топката и това ти е толкова голям проблем, търси си друг. Или ще намериш някой, който да ти отговаря на изискванията, или онзи ще се поокопити и ще си решите проблема.

anonymous708973
01-17-2012, 06:02

Мисля, че си чела достатъчно мои постове, за да знаеш, че не съм от тия, за които светът се върти около тях и че не мисля, че всеки мъж на тая планета ми е длъжен.
Въпреки това смятам, че изпращането до вкъщи е жест, който може да направи всяко момче, независимо дали ми е гадже или не, просто за всеки случай, ако нещо стане.
Всеки път, когато съм излизала с просто приятел и съм се прибирала по тъмно, ме е изпращал, без да съм молила или изисквала.

LeprikonA
01-17-2012, 06:18
на мен ми е странно защо толкова бърза да се прибере момчето всеки божи път. честно казано чак би ми станало неприятно, все едно иска да се оттърве по най-бързия начин от мен. най-добре се хвани говори с него, нито той разбира от намеците, нито намеците са като думите - точни и ясни. и както попита djipsito, защо си с него като изглежда, че не му пука за теб?

SisiStrange
01-17-2012, 06:20
Не знам, но аз, например, живея в Младост (в София), а дълги години учех в Лозенец. Това е на час и нещо път заедно със задръстванията. Редовно се прибирах по тъмно в 9-9 и нещо след 7-8ми час. Щеше да ми е доста странно да идват да ме прибират и изпращат гаджетата/приятелите всеки ден. Ако опасността важи за дните, в които вечер си ходиш от гаджето, важи за всички дни. Няма да ти се случи нещо лошо специално в деня, в който си излязла от тях (примерно).
Понякога хората нямат възможност да те изпратят и това не е толкова страшно и не значи, че не им пука. Въпрос на разстояние и случай.

PS. Това беше за мини спорчето, по темата: да, този определено няма да се разплаче, ако скъсате.

TheBeliever
01-17-2012, 08:26
Че е жест изпращането, жест е. Но аз лично не смятам, че е нещо задължително. Моята нагласа е, че не съм толкова крехка, страхлива и изнежена, че да не мога да се прибера сама по тъмно. Не казвам, че вие сте, но не смятам нощните прибирания за нещо толкова ужасяващо, че да ми трябва придружител. И това имайки предвид, че израснах в един от "опасните" квартали на моя град.

PricelessGirl
01-17-2012, 10:55
Колкото до разтоянието не е много ,около 15 минути е.И не съм казала,че той е един вид задължен да ме изпрати,но е един жест и много бих се зарадвала.Когато излизам с други приятели винаги ме изпращат до вкъщи без да съм ги карала или да съм им намеквала нещо..На приятелят ми нущо не му коства .. явно е от липса на желание.Ще поизчакам още малко и ще поговоря с него тъй като явно няма да стане само с леки намеци.

fluffy_^
01-17-2012, 11:19
Намери си нов приятел ! :) Problem solved ! ¬_¬

IGotTrouble
01-17-2012, 11:47
Мисля, че в една връзка, нещата трябва да са друстранни. И двамата да мислите за другия и да правите компромиси. Ако е вярно, че му липсва желание да поддържа връзката си с теб (защото връзките имат нужда да работим за тях, да се грижим за тях), не виждам какво правиш с него. Иначе разнообразието може да бъде кино, театър, спорт някакъв, посещаване на разни културни мероприятия. Тук много зависи от личните предпочитания, и може би до някъде възраст.
И не разчитай много, много на намеците.

mississippi
01-18-2012, 14:16
съгласна съм, без компромиси няма как да станат нещата