PDA

View Full Version : А на вас какво са ви подарявали половинките? :)



fama
01-21-2012, 12:11
Наближава Свети Валентин, за някой Тррифон Зарезан. Всеки с препочитанията си. Напоследък се почнаха с темите '' какво да му/й купя''. А за годишните/месеците какво са ви подарявали половинките? За свети валентин? Оставали ли сте доволни от подаренето, или не е било това което сте очаквали? Кои са ви любимите подаръци от хората до вас.:))

li0n
01-21-2012, 15:31
За сега не съм получавала подарък на 14 февруари, но нека видим дали тази година е по-различно :D

SilverBrilliance
01-21-2012, 15:37
Като цяло, бих се зарадвала на всичко, стига да е от сърце и да е поднесено по подходящ начин ...
Не съм получавала кой-знае какви оригинални подаръци до сега, но затова пък аз винаги съм се старала, към подаръка да има нещо направено от мен :) Понякога дори без повод имам желание да направя нещо за човека до мен ..
Ще видим този път как ще мине празникът (въпреки че и двамата не сме от особено празнуващите Св. Валентин)..

mynichka
01-21-2012, 16:01
Оф за 14 февруари явно винаги сме били скарани и нищо не съм получавала, но иначе обеци, пръстен, гривна, дрехи, плющени играчки, моливи (мн обичам, колекционирам си ги), чанта и май друго не се сещам/

BuBzzz
01-21-2012, 17:34
Всичко сме си подарявали плюшени играчки,козметика,дрехи,об вки ,той ми подари пръстен на Swarovski за родженния ден,а миналия ми подари обици и колие пак на Swarovski ..абе вече даже си питаме кой какво иска защото останахме без идеи :D

Сега наближава годишнината ни и ми хрумна одеве идеята да поръчам торта под формата на сърце и отгоре да пише колко много го обичам :) мисля,че е яко

BuBzzz
01-21-2012, 17:35
А за миналия св.Валентин не помня какво сме си подарявали .. то толкова много подаръци

betty-dimitrova
01-21-2012, 17:42
2 плюшени играчки, комплект бели и черни обици + бяло и черно колие, козметика и кутийка със изрезки написано ''Обичам те'' на 100 езика.. мисля,че е това

DANNYYYYY
01-26-2012, 14:42
Ох.. имам едно сладко черничко декоративно зайче... момченце е и се казва Бъди.. плюшена играчка.. 2 колиета.. дрехи...кецове..гривна..ключ държател изработен от него... с гравирани първите букви от имената ни слети в едно.. мн е сладко..негова тениска... (мн си я обичам и нося) рамка с магнитчета.. плюшено мишле..и супер мн мънички подаръчета без повод... от сорта на... бележки... рисунки... и какво ли още не...
п.п.обожавам го ! <3

fenkaaa
01-26-2012, 22:20
Предимно дрехи .. знае какво обичам :D За миналия 14-ти февруари ми подари огромен букет и плюшено сърце.

Illuminatus_ii
02-17-2012, 17:48
Една кутийка (сандъче) и като го отвориш изкача едно пружинено човече и хем те стряска и в същия момент ти се смее. (:

XTREMEFREERIDE
02-18-2012, 13:19
На 15 Февруари (ако искате го приемете за Свети Валентин) получих колекцията на Дъглас Адамс (Пътеводител на Галактическия Стопаджия) 6 книги в 1 и енциклопедия за фотографията или по-точно "Как да подобрим фотографските си умения" + една роза. И всичко това с думите "Честита сряда!". Адски много се зарадвах, той винаги знае какво да ми вземе.

Преди месец и половина ходи на сбирка с разни приятели от цялата страна в Пловдив и като се върна ми беше взел плюшка, която трябваше да изпера, защото от бебешко-розова беше станала сива от пътуването на стоп в голям дъжд. Беше адски мило, въпреки всичко.

За рождения ми ден (още не ходехме) беше взел заплата току що и ми подари Canon D1000 DSLR, което беше голяма радост за мен, не знаех къде се намирам, не можех да му опиша колко ме е зарадвал и в същото време колко ми е неудобно, че е хвърлил толкова пари за мен, а той каза, че се радва да вижда как приятелите му се развиват и обича да инвестира в хобитата им. След краткото ми проучване разбрах, че не съм единственият човек, на който той е правил голям подарък, но пък той беше единствения човек, който ми е правил такава изненада без задни мисли, а с чисто искреното желание да ме види по стъпалата към върха.

За първия ни месец заедно, освен приготвената от него вечеря и всичките свещи, на масата ме чакаха три прекрасни рози, перо и мастило. Отново нямах думи.

И всичките тези неща са такива, за които сме говорили. Трябва да разговаряте с хората, информацията е най-ценното нещо - видиш ли нужда, запълни я!

picha_s_moskvi4a
02-18-2012, 13:37
Хубав подарък от момче за момиче е плюшена играчка. Забелязал съм , че се радват много на такива неща. А иначе , ако сте семейство може и да е някакъв пръстен , или някакво друго бижу. А ако е от момиче за момче , най-добре е може би някаква дреха.

dream1707
02-18-2012, 14:03
Със сегашния ми приятел не си подаряваме разни глупости с повод и без повод... Подари ми една висулка с моя йероглиф, която ми е много ценна и си я нося винаги ... той има същата ... И едно плюшено папагалче ми беше изтеглил от една машина, не е кой знае какво, но беше страшно сладък като се радваше, че го е изтеглил за мене.. и ми е някакво миличко, защо знам, че е от сърце ^^

Докато бившия ми подаряваше подаръци за всичко и просто бях свикнала с това и не ми правеха особено впечатление.. сега даже нямат и голяма стойност за мен :)

ronyrony
02-18-2012, 23:19
бъчва с вино супер