View Full Version : Кое е качеството, което най-дълбоко оценявате в човека до вас?
anonymous708973
01-22-2012, 07:45
Нека темата не се превръща в мечтите на необвързаните за идеалния партньор.
Качеството може и да е повече от едно, но нека не стават дълги списъци. Ще съм благодарна, ако липсват мнения от сорта на "Не мога да избера само едно, целият е перфектен".
Идеята ми е да се замислите, да изберете едно (две, три... айде, пет) качество на партньора си, за което в даден момент сте били дълбоко благодарни. Дайте причини, направете темата хубава. :)
Способна е да ме разбира - винаги когато е имало някакъв проблем във връзката ни или някое мое съмнение, ме е изслушвала, след което ми показва по такъв начин нещата, че после се чудя как въобще може да ми е хрумнала такава глупост. Винаги бих могъл да разчитам на подкрепата и чувствам, че каквото и да и споделя, винаги ще срещна ръзбиране и съвет.
Прекалено свястна е, ако мога така да обощя нещата. Има самостоятелно, доста зряло мислене и собствен поглед върху нещата. Преживяла е много, не се влияе от мнението на другите (поне за важните неща де). Няма нищо общо с кифлизираните момичета на нейната възраст.
Обичам това, че е уникална.
ПП. пантерке отговори после и ти на темата няма да се измъкнеш ;d
TheBeliever
01-22-2012, 08:01
Търпение, упоритост и съобразителност.
Търпението, което се изисква, за да изтърпява всичките ми, понякога ирационални, настроения.
Упоритостта, с която се бори за нещата, които иска.
Съобразителност, с която успява да балансира мен и останалата част от живота си.
Тези, и другите му качества, ми дават едно усещане за стабилност, без която едва ли бихме били заедно всичкото това време.
LeprikonA
01-22-2012, 08:38
търпението, с което ме понася дори когато дрънкам безсмислици когато настроението ми е под нулата.
изслушването - аз съм човекът обяснение. до толкова съм свикнала с отчети, че ми носи удоволствие да му разкажа къде съм била, с кого, какво сме си говорили дори. освен това когато нещо стане аз му разказвам от цветно, по-цветно и той изслушва,изслушва и излиза с някакво решение, което в доста голяма част от случаите е вярното. то е свързано и с търпението де. успокоявал ме е, нещо, което не се получава много лесно.
SilverBrilliance
01-22-2012, 10:10
Разбирането, което проявява във всеки един момент.
Отношението му към мен като цяло.
Близостта и топлината, която усещам, макар и за това толкова кратко време :)
Serena13
01-22-2012, 11:06
Разбирането и подкрепата, които получавам в най-трудните си моменти (а те наскоро са много) и факта, че е ужасно романтичен. Досега не бях срещала момче, което да ми угажда и да ме изненадва по такъв невероятен начин. Освен това не е от типа момчета, които само бръщолевят. През голяма част от времето си мълчи, но погледа му казва много повече и когато каже нещо, то е точно на място.
"Мрежата е, за да се улови рибата-улови ли се рибата, мрежата се забравя. Думите са, за да се улови смисълът, улови ли се смисълът-думите се забравят. Къде да намеря човек, забравил думите, та да си поговоря с него?"
Да ме разбира, но без думи. Езикът на очите е по-красноречив от думите.
Друго неща.
ПС: Много еднотипни отговори. Да не казвам, че са едни и същи.
Искреността, която в известен смисъл се явява и смелост. Като всеки човек обичам да ми правят комплименти и да ме величаят, но дълбоко уважавам хората, които имат топки да ми кажат кога смятат че греша. Също така в искреност влагам смисъла на това да не се страхува да покаже себе си, независимо от реакцията на околните. Защото няма нещо, което да мразя повече от лицемерието. Иначе, както каза колегата над мен, няма по - сладко от това да те разбират без думи, но досега това умение е усвоила само най - добрата ми приятелка и никой друг, а и в началото беше казано, че се говори за реалните, а не имагинерните качества на партньора, за които само (ще си) мечтаем.
Иначе, както каза колегата над мен, няма по - сладко от това да те разбират без думи, но досега това умение е усвоила само най - добрата ми приятелка и никой друг, а и в началото беше казано, че се говори за реалните, а не имагинерните качества на партньора, за които само (ще си) мечтаем.
Точно.
Бившата беше такава и затова го написах и само тя от моите познати и приятели го можеше това нещо.
Честност и трезва преценка...факт, с годините съм преживявала най-различни любовни драми...само с честност всичко се прощава и няма проблем....и в един друг аспект трябва честност и трезва преценка - когато виждаш другия като нормално цялостно човешко същество, с проблеми и положителни качества, не търпя обсебващи връзки, стремя се да нямам такива, затова винаги държа да си получавам всичко в лицето - все едно дали е скандал, критика или комплимент.
Bloody-girl
01-22-2012, 17:34
Искреност, търпение, разбиране, чувството за хумор...
Доверие,разбиране,уважение ,приятелство !
SisiStrange
01-22-2012, 17:55
Обожавам това, че мога да си говоря с него и то наистина за всичко, дори за неща, които не са в неговата област от познания. Освен това е зверски търпелив и разбиращ. Никога не ми краде от личното пространство и знае какво/кога/къде да каже/направи.
Violenza
01-22-2012, 18:08
Искреността. На нищо друго не държа повече, независимо за какъв тип отношения става дума.