View Full Version : Биете ли приятелките си?
prosto_edin_chovechec
01-22-2012, 09:13
qsnoooooooooo
TheBeliever
01-22-2012, 09:18
Къде ги намирате тези безхарактерни госпожици с нулево самоуважение, които да ви търпят бе?
LeprikonA
01-22-2012, 09:22
що за глупост, боже ! аргументите са ужасно тъпи, безсмислени, идиотски и малоумни! как ще е нормално, вие наред ли сте ?!
не знам какъв човек е прословутият ти приятел и обкръжението му, обаче само от това изказване ми прилича на такъв, който никога не е имал момиче, защо ли? защото, ако наистина си позволяваше да я удари нямаше да я види повече, освен ако не е някоя безхарактерна мърла без самоуважение.
като момиче ще ти кажа какво бих направила аз, ако посмее да ме удари момче - ще му отвърна дори след това да отнеса още бой. и повече няма да ме види! да ме удари, заради готвенето, но на другия път да се готви за отрова в него!
баси малоумната логика, сериозно!!
prosto_edin_chovechec
01-22-2012, 09:34
Чакай малко бе! Аз казвам, че съм твърдо против това нещо! Просто се зачудих дали наистина е вярно... И пускам тема... хайде да си имаме уважението? И това с готвенето е само пример... има и хиляди други причини, това е само една от тях.. И за мен не е нормално и никога не бих го направил :)
SisiStrange
01-22-2012, 09:37
Налага ме всекидневно ... често ме изнасилва, когато откажа да му направя свирка .... Понякога ме заключва с цели часове в килера да се науча на обноски, млати ме с консерви, винкели и каквото му е под ръка ....
prosto_edin_chovechec
01-22-2012, 09:40
Налага ме всекидневно ... често ме изнасилва, когато откажа да му направя свирка .... Понякога ме заключва с цели часове в килера да се науча на обноски, млати ме с консерви, винкели и каквото му е под ръка ....
+++ Личи си, че е fake ама ... хах :D
Най-мразя мъжете където бият жените си !
SilverBrilliance
01-22-2012, 09:57
Най-мразя мъжете където бият жените си !
+1
Що за жалко същество без каквото и да е възпитание и чувства трябва да си, за да удариш приятелката си?!?!?! За мен това е избиване на комплекси, и случи ли се, със сигурност няма да ме види повече.
Каквато и да е "причината", не е достатъчна. Не разбирам как може някой да удря за готвенето да речем .. както и да е :) Жалка работа!
fluffy_^
01-22-2012, 10:08
Хахахах ... Не брат обичат да ги бият с кривата лопата :D :D и да не им даваш милост (рофл) :D troll !
troll mode is over 9000 :D :*