gummy95
01-23-2012, 19:00
Здравейте! Пия противозачатъчни от 4 месеца с цел предпазване от бременност. До сега не ми се е случвало да забравям хапче, но се случи. На 21-ви януари (онзи ден) правих секс с приятеля си и той свърши в мен. Пия си хапчето обикновено около 2 следобед, тогава също го бях изпила. Но вчера забравих, алармата ми звънна, но се бях зачела в нещо и после просто забравих. Изпих го в 6 часа сутринта днес, веднага щом се усетих (около 15 часа по- късно от обикновено) и продължих приема както обикновено, както пише в листовката. Минали са вече повече от 48 часа, чудя се да пия ли Ескапел,много се притеснявам... На 17 съм, не ми се гледа бебе, нито пък ми се прави аборт. До сега винаги сме разчитали на противозачатъчните за предпазване и не сме имали проблеми, изписал ми ги е гинеколог и всичко си беше точно... Обикновено момчето не свършва в мен, случва се 2-3 пъти в месеца и за късмет се случи точно когато забравих хапчето. Какви са шансовете да съм бременна? Забравих да кажа, че става въпрос за 11-тото хапче от опаковката, което по мои сметки е точно овулацията ми...