Влез

View Full Version : Странни Явления, Случки и Феномени

defender
01-24-2012, 07:37
Тема за засвидетелстване и коментари на Странни явления, случки и феномени.

defender
01-24-2012, 07:40
http://store.picbg.net/pubpic/C6/32/24ea15363c1fc632.jpg

defender
01-24-2012, 07:55
http://store.picbg.net/pubpic/D4/F5/d97981295cf6d4f5.jpg

defender
01-24-2012, 08:24
http://store.picbg.net/pubpic/8C/2E/e3048f1829888c2e.jpg

defender
01-24-2012, 08:32
Призраци бродят в село без черква и джамия

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1198916

npp
01-24-2012, 09:06
е за какво отново пишеш теми против секстантството след като и ти самият си най-голям сектант, прочие, защо толкова настойчиво съдиш/осъждаш себе си

defender
01-24-2012, 09:38
абе колко пъти да ти казвам, че съм православен християнин бе.

npp
01-24-2012, 09:43
абе колко пъти да ти казвам, че съм православен християнин бе.

лъжеш, въбоще не показа че си

defender
01-24-2012, 09:52
може и поведението ми да не е на примерен християнин, ама старая се да се поправя,

npp
01-24-2012, 09:54
може и поведението ми да не е на примерен християнин, ама старая се да се поправя,

искаш ли сега да изкарам всички свидетелства на православната църква и да видиш как ги престъпваш/нарушаваш всичките?

gandalfepi4
01-24-2012, 10:02

E брато, то и аз удрям главата на бебето си в стената докато го еба в гъза с увита около хуя ми бодлива тел като през цялото време гледам по-голямата си дъщеря в очите и със садистична усмивка я уверявам че тя е следващата...

НО

се старая да съм добър баща тъй че няма проблеми.

defender
01-24-2012, 10:05
^
а ти християнин ли си и вярващ ли си

gandalfepi4
01-24-2012, 10:15
Разбира се!

Точно като този пич:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1333465/Liberias-General-Butt-Naked-The-evil-man-world.html

http://www.youtube.com/watch?v=32SkpfMhH7E

npp
01-24-2012, 13:21
^

да не би да си мислиш че ако някой свидетел на истинският Господ Бог не е, нито християнин, нито вярващ, (че) тогава Бог не би могъл да те изобличи чрез него?!, може и още как, защото всички човеци в вселената са просто едни марионетки и истинският Господ Бог може съвсем лесно да действува чрез всеки човек, който си пожелае, така че, по-добре недей да се ежиш пред Него и Неговите сведетели, за да не си го получиш, че ще видиш тогава едни феномени и едни явления и случки

defender
01-24-2012, 13:25
стига заплахи де, стига де, естествено, че всеки ще пожъна каквото е посял.

npp
01-24-2012, 13:28
стига заплахи де, стига де, естествено, че всеки ще пожъна каквото е посял.

а след като знаеш това, защо продължи да сееш плевели, сиреч, неспасение и погибел?!, знаеш ли колко язви са приготвени от Бога за всеки, който върши верческо/духовно беззаконие?!, прочети книгата Откровение и ще видиш - 7 печата ще се разпечатат, 7 тръби ще затръбят и 7 чаши ще се излеят върху всички, които вършат верческо/духовно беззаконие, като при това "свършекът" ще дойде съвсем скоро, до не повече от близките няколко години, а може би само месеци, или седмици, или дори дни и минути ни делят до краят

defender
01-24-2012, 13:31
добрее, ами че аз само ти казах, че свидетелството те е ерес - и то си е така, какви плевили.

npp
01-24-2012, 13:39
добрее, ами че аз само ти казах, че свидетелството те е ерес - и то си е така, какви плевили.

ти посочи дори и всички свидетелства, които бяха цитирани от Писанието(т.е. от Библията) и дори разяснени от Господ Бог, за ерес, за останалото да не говорим, това че си един супер арогантен и пренебрежителен човек, който се бърка в Божиите Работи въвеждайки неспасение и погибел с своите хули и свидетелства тук, просто си търсиш белята, защото с Бог подигравки не бива, Той не обича неправдата да бъде въвеждана на Светото Място

"Недейте се лъга; Бог не е за подиграване: понеже каквото посее човек(сиреч, в вярата), това ще и да пожъне." Галатяни 6: 7

defender
01-24-2012, 13:41
аз не посочвам цитатите от писанието за ерес, а посочвам твоите разяснения на тези цитати за ерес или поне по-голямата част от тях. Тези разяснения за мен не ти се дават от Бог, а от някакво друго зло същество.

npp
01-24-2012, 13:46
аз не посочвам цитатите от писанието за ерес, а посочвам твоите разяснения на тези цитати за ерес или поне по-голямата част от тях. Тези разяснения за мен не ти се дават от Бог, а от някакво друго зло същество.

пак неоснователни обвинения?!, ако има зло, покажи злото?, такива са правилата, след като не показваш злото, обвиненията ти въобще не се зачитат, защото какво би станало ако обвиненията на сатанистите, които се опитват да вършат зло чрез всичкото си свидетелство, бъдат зачетени от Бог за основателни?!, ето как отново си изобличаван за всяко твое свидетелство - внимавай!!!

"Исус му отговори: Ако съм продумал нещо зло, покажи злото; но ако добро, защо ме биеш?" Йоан 18: 23

defender
01-24-2012, 13:50
ами върни се назад и виж нещата, за които сме говорили по нощите и ще си припомниш.

npp
01-24-2012, 13:51
ами върни се назад и виж нещата, за които сме говорили по нощите и ще си припомниш.

посочи ги тук, не ми шикалкави, аз как свидетелствувам за всяко нещо всеки път

defender
01-24-2012, 13:54
не ми се занимава, а и ти много добре ги знаеш, не се прави.

npp
01-24-2012, 13:56
не ми се занимава, а и ти много добре ги знаеш, не се прави.

значи ти продължаваш да нагълстваш пред Бога и мнозина свидетели?!, защото колко ли хора прочетоха твоите мнения и видяха и дори ти казаха че си неправеден, защото това беше съсвем очевидно/фрапиращо?!

"И ако ти съгреши брат ти, иди, покажи вината му между тебе и него самия. Ако те послуша, спечелил си брата си. Но ако не те послуша, вземи със себе си още един или двама и от устата на двама или трима свидетели да се потвърди всяка дума. И ако не послуша тях, кажи това на църквата; че ако не послуша и църквата, нека ти бъде като езичник и бирник." Матей 18: 15-17

defender
01-24-2012, 13:58
и кои са тези хора, а от тях колко са християни.

то и тебе колко са те псували и обиждали за постовете ти, ама си мълчиш за това..............

npp
01-24-2012, 14:01
и кои са тези хора, а от тях колко са християни.

то и тебе колко са те псували и обиждали, ама си мълчиш за това..............

да но аз не съдя по плът, докато ти го правеше, а ето че и продължаваш да го правиш, плюс това не е нужно да се потвърди пред християни, достатъчно е че много хора те видяха, а ето че и продължават да те виждат, защото ти пак си супер арогантен и нахакан свидетелствувайки верческа/духовна неправда без страх дори и от Бога

"Вие съдите по плът; Аз не съдя никого. И даже ако съдя Моята съдба е истинна, защото не съм сам, но Аз съм, и Отец, Който Ме е изпратил. И в закона, да, във вашия закон е писано, че свидетелството на двама човека е истинно. Аз съм, Който свидетелствувам за Себе Си; и Отец, Който Ме е пратил, свидетелствува за Мене." Йоан 8: 15-18

defender
01-24-2012, 14:05
като бях на един остров и един канибал ме осъди, че не съм ял хора като тях.
схващаш ли....

npp
01-24-2012, 14:09
като бях на един остров и един канибал ме осъди, че не съм ял хора като тях.
схващали ли....

тогава като искаш да съдиш отивай при онзи канибал и се разбирай с него, а не си го изкарвай на мен и на другите, които не са те карали да ядеш хора, разбра ли?, но аз пак не ти препоръчвам да съдиш, защото изрично е писано "не съди", като толкова много искаш да съдиш стани полицай или прокурор, но вярата не е за това, разбра ли?, но аз пак не те съветвам да съдиш т.е. не ти препоръчвам да съдиш

defender
01-24-2012, 14:11
абе нпп обичаш ли ме?

npp
01-24-2012, 14:27
абе нпп обичаш ли ме?

значи пак очакваш другите да са добри към теб, но ти никога не показваш любов към тях, така ли?!, а какво щеше да стане/бъде ако Исус, още преди да дойде на земята в тяло подобно на човешкото, беше казал: "първо трябва човечеството да ме обича, и чак тогава ще дойда на земята в тяло подобно на човешкото за да ги възлюбя"?!, но не и ли писано: "В това се състои любовта, не че ние сме възлюбили Бога, но че Той възлюби нас и прати Сина Си като умилостивение за греховете ни. Възлюбени, понеже така ни е възлюбил Бог, то и ние сме длъжни да любим един другиго..... Ние любим [Него], защото първо Той възлюби нас. Ако рече някой: Любя Бога, а мразя брата си, той е лъжец; защото, който не люби брата си, когото е видял, не може да люби Бога, Когото не е видял. И тая заповед имаме от Него: Който люби Бога, да люби и брата си." 1 Йоаново 4: 10-21, дори и президента Джон Кенеди е казал: "Не питайте какво държавата може да направи за вас, а се запитайте какво вие може да направите за държавата си.", така че, по-скоро ти си дивака тук, след като чакаш винаги другите да те обичат първи, а не ти тях най-напред

defender
01-24-2012, 14:35
^
аха, и всъщност в какво точно ме обвиняваш и какви зверски престъпления съм извършил спряма тебе в този форум, освен че ти казах, че свидетелството ти на словото не е от Бог и е ерес.

npp
01-24-2012, 14:40
^
аха, и всъщност в какво точно ме обвиняваш и какви зверски престъпления съм извършил спряма тебе в този форум, освен че ти казах, че свидетелството ти на словото не е от Бог и е ерес.

ето че ти си знаеш какво, сам казваш че си извършил престъпление против Словото на истинският Господ Бог и мен, лъжесвидетелствайки че е ерес

defender
01-24-2012, 14:51
абе нпп, чакай да те питам, ти някога пророкувал ли си, Бог давал ли ти способност да пророкуваш. А освен Христос виждал ли си и други видения.

npp
01-24-2012, 14:56
абе нпп, чакай да те питам ти някога пророкувал си бе, Бог давал ли ти способност да пророкуваш. А освен Христас виждал ли си и други видения.

продължаваш да се държиш по фарисейски, най-малкото като фарисейски прозелит, ето като тези тук:

"Тогава фарисеите отидоха и се съветваха как да Го впримчат в говоренето Му. И пращат при Него учениците си, заедно с Иродианите, да кажат: Учителю, знаем, че си искрен, учиш в истина Божия път и не Те е грижа от никого, защото не гледаш на лицето на човеците. Кажи ни, прочее: Ти как мислиш? Право ли е да даваме данък на Кесаря, или не? А Исус разбра лукавството им, и рече: Защо Ме изпитвате, лицемери? Покажете ми данъчната монета. И те Му донесоха един пеняз. Той им каза: Чий е този образ и надпис? Казват му: Кесарев. Тогава им казва: Като е тъй, отдавайте Кесаревите на Кесаря, а Божиите на Бога. И като чуха това, те се зачудиха, и оставяйки Го, си отидоха." Матей 22: 15-22,

"И когато дойде в храма, главните свещеници и народните старейшини дойдоха при Него, като поучаваше, и казаха: С каква власт правиш тия неща? и кой Ти е дал тая власт? А Исус в отговор им каза: Ще ви задам и Аз един въпрос, на който, ако ми отговорите, то и Аз ще ви кажа с каква власт правя тия неща. Иоановото кръщение от къде беше? от небето или от човеците? И те разискваха помежду си, думайки: Ако речем: От небето, Той ще ни каже: Тогава защо не го повярвахте: Но ако речем: От човеците, боим се от народа; защото всички имат Иоана за пророк. И тъй, в отговор на Исуса, казаха: Не знаем. Рече им и Той: Нито Аз ви казвам с каква власт правя тия неща. Но как ви се вижда? Един човек имаше два сина; дойде при първия и му рече: Синко, иди работи днес на лозето. А той в отговор каза: Не искам; но после се разкая и отиде. Дойде и при втория, комуто каза същото. И той в отговор каза: Аз ще ида, господине! но не отиде. Кой от двамата изпълни бащината си воля? Казват: Първият. Исус им рече: Истина ви казвам, че бирниците и блудниците ви изпреварват в Божието царство. Защото Иоан дойде при вас в пътя на правдата, и не го повярвахте; бирниците обаче и блудниците го повярваха; а вие, като видяхте това, даже не се разкаяхте отпосле да го вярвате." Матей 21: 23-32,

така че, и аз няма да отговоря на твоя въпрос, както и ти пропускаше да посочиш в какво точно се състои неправдата, за която ме обвиняваше като само шикалкавеше повтаряйки че истинският Господ Бог и Неговото Слово, което Той свиедетелствува чрез Своите свидетели е ерес

Concussion
01-24-2012, 16:51
Преди години, в град Несебър, на бунгалата майка ми, вуйчо, леля и баба, както и хората от съседното бунгало видели животно (много малко, по-дребно и от коте), което било с четири или шест крака и имало ЧОВЕШКО ЛИЦЕ! Съвсем сериозно. И аз съм била там, но добре че не са ми казали тогава, че щях да психясам съвсем. Пак преди години баба ми сънува как върви по някакъв плаж, ама съвсем реален и с подробности е бил съня, как върви по пясъка. След време отиде да работи в Италия и се озовава на същия този плаж от сънищата си, вървейки, по същия начин и всичко било еднакво. И това, което разказах за дядо си. Аз си имам преживявания, които ме карат да се чувствам убедена, че има нещо, някаква сила или разум, но са прекалено лични за да ги споделям, засега.

P.S. npp , изчезни от темата след като нямаш к'во да кажеш по нея. Мангал.

npp
01-24-2012, 18:04
Преди години, в град Несебър, на бунгалата майка ми, вуйчо, леля и баба, както и хората от съседното бунгало видели животно (много малко, по-дребно и от коте), което било с четири или шест крака и имало ЧОВЕШКО ЛИЦЕ! Съвсем сериозно. И аз съм била там, но добре че не са ми казали тогава, че щях да психясам съвсем. Пак преди години баба ми сънува как върви по някакъв плаж, ама съвсем реален и с подробности е бил съня, как върви по пясъка. След време отиде да работи в Италия и се озовава на същия този плаж от сънищата си, вървейки, по същия начин и всичко било еднакво. И това, което разказах за дядо си. Аз си имам преживявания, които ме карат да се чувствам убедена, че има нещо, някаква сила или разум, но са прекалено лични за да ги споделям, засега.

P.S. npp , изчезни от темата след като нямаш к'во да кажеш по нея. Мангал.

а това за съществото с четири(-те) или шест(-те) крака ли е, което (ти) имаше да казваш като много поучително:-D?!, нима това е нещо поучително?!, изроди колкото щеш в всеки един филм на ужасите с изрод(-и) в него, както и в всеки шантав, считан за кошмарен или не, сън с изрод(-и), така че, какво толкова си мислиш че хората могат да научат от това, след като не казваш нищо поучително освен някаква си историйка за някакво изродче, но без каквито и да било поучителни думи?!

все пак истинският Господ Бог ми даде да разкрия тайната на видението с животинчето, това е един образ, който човешката религия е създала с цел да обвинява лъжливо човеците за това че са невярващи, тъй като лъжата на дявола е че грехът е в невярата и че всяка неправедна вяра/духовност/религия е безгрешна, целта му е да заблуждава и погубва хората, като първо ги пороби под системата на верческото/духовното беззаконие, която в Библията се нарича "греха", след това планът му е да обвинява човеците че не вярват в Бог, а/и плашейки ги по този начин, да ги води по пътят към верческото/духовното беззаконие за да може да привлече колкото се може повече последователи, които да превърне в съвършени инструменти на погибелта, и така да погуби колкото се може повече човеци, та ако може и цялото човечество, така че, този образ с животинчето е просто една от неговите хитрости, тъй като точно този образ се е явявал на много хора, и по време на сън, и на яве, защото това е просто един от начините да лъже невярващите плашейки ги че са грешни заради това че не са вярващи с цел да ги накара да тръгнат по пътят на човешката сиреч неправедната религия/духовност - това е, с онова животинче дявола се опитва да излъже казвайки нещо от рода на: "виждате ли какви жалки изроди ще станете или ще си останете ако продължавате да бъдете невярващи, затова елате да станете вярващи/духовници/религиозни/окултисти по пътят на великата(сиреч погрешната) духовност/религия, която ще ви направи да станете равни дори и с/на Бог(-а)"

Concussion
01-24-2012, 18:31
Че кой е казал, че трябва да казвам нещо поучително, още повече пък за бог :lol: Я прочети заглавието! Престани да осираш темите и да спамиш, тук даже и Гандалф не се обажда, аре остави една тема да тръгне като хората, бе, МАМИТО МУ ДА Е**!!! Знам те аз теб, така с глупостите можеш да стигнеш и до 50-та страница на темата, АРЕ ИЗЧЕЗНИ!

defender
01-24-2012, 18:37
хехеее, npp ти си като праведния Йосиф, дето тълкувал сънищата на фараона - браво, браво.

npp
01-24-2012, 18:40
Че кой е казал, че трябва да казвам нещо поучително, още повече пък за бог :lol: Я прочети заглавието! Престани да осираш темите и да спамиш, тук даже и Гандалф не се обажда, аре остави една тема да тръгне като хората, бе, МАМИТО МУ ДА Е**!!! Знам те аз теб, така с глупостите можеш да стигнеш и до 50-та страница на темата, АРЕ ИЗЧЕЗНИ!

след като е в раздел "религия", тогава защо да е не на място?!, истинският Господ Бог дори даде подробно откровение за видението с животинчето, което членове на твоята фамилия са виждали

Concussion
01-24-2012, 18:58
Абе не знам ти как си го тълкуваш това "животинче", ама говоря за нещо съвсем реално, което и до ден днешен не мога да го открия никъде. Най-интересното е че се е обърнало и затова са го видели, и не е гледало като животно, ами сякаш е имало интелект, това е най-гадното и стряскащо нещо, според думите на очевидците.

npp
01-24-2012, 19:16
Абе не знам ти как си го тълкуваш това "животинче", ама говоря за нещо съвсем реално, което и до ден днешен не мога да го открия никъде. Най-интересното е че се е обърнало и затова са го видели, и не е гледало като животно, ами сякаш е имало интелект, това е най-гадното и стряскащо нещо, според думите на очевидците.

добре де ти не прочете ли откровението по-горе в post #36?!, нали ти се обясни че онзи образ на животинчето е нещо, с което дявола плаши хората, опитвайки се да ги погуби, или за това че са невярващи, или превръщайки ги в неправедни верчески/духовни дейци, т.е. все едно че се опитва да каже: "ако не станете религиозни/вярващи/окултисти(сиреч, последователи на човешката религия) тогава всеки от вас ще се превърне в такова жалко животинче", като така той се опитва да погуби още повече и неправедните духовници/вярващи, онова животинче е просто образ на погибелта, в която дявола иска да вкара колкото се може повече човеци, та дори ако може и всичките - това е

defender
01-24-2012, 19:20
добре де ти не прочете ли откровението по-горе в post #36?!,

аааааа, сега правиш и откровения, точно като Йоан Богослов, уаууу - ти май ще се окажеш един от най-великите библейски пророци..... наред с пророк Даниил и Илия

npp
01-24-2012, 19:44
а бе (дори) ревахте че никой не влиза в този раздел на форума(философия и религия), но как ще влезе някой сериозен, след като тук сте се изтипосали все досадници?! - какво друго очаквате да ви се каже?!

defender
01-24-2012, 19:47
след като тук сте се изтипосали все досадници?! - какво друго очаквате да ви се каже?!
но иначе, той ни обича, сигурен съм

npp
01-24-2012, 19:53
но иначе, той ни обича, сигурен съм

има си хас след като някой ви отделя часове време за да ви свидетелствува Словото да се окаже че не ви обича

defender
01-24-2012, 19:56
че аз точно това казах - ама и ние те обичаме - видя ли сега кво става!

npp
01-24-2012, 19:57
че аз точно това казах - ама и ние те обичаме - видя ли сега кво става!

какво става?!

defender
01-24-2012, 20:01
как кво - любовта възтържествува

npp
01-24-2012, 20:14
как кво - любовта възтържествува

дано наистина да е така при теб

gandalfepi4
01-24-2012, 22:44

Бат Жоро сичко намира бее!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1q-k-uN73Gk#t=16s

VOILA!

Concussion
01-25-2012, 17:34
Бат Жоро сичко намира бее!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1q-k-uN73Gk#t=16s

VOILA!

ахаха :D:D:D :thumbsup:

А, не знам дали е по темата, но днес впоследствие от мама научих, че е постила и се е молила за мен, а имах учудващо чудесен ден, и изкарах четири шестици - нещо което си е истински феномен за мен. :grin:

defender
01-26-2012, 13:58
какво невероятно съвпадение, все едно ти си го писал, да, да точно ти (той си знае кой):

http://store.picbg.net/pubpic/12/3B/7f0a85f6cac7123b.jpg

npp
01-26-2012, 14:21
какво невероятно съвпадение, все едно ти си го писал, да, да точно ти (той си знае кой):

http://store.picbg.net/pubpic/12/3B/7f0a85f6cac7123b.jpg

абсолютен случай на верческа/духовна заблуда, и за съжаление досега много хора са били/бяха заблуждавани по такъв/подобен начин, йога е най-сатанинското вероизповедание на всички времена, дори и малко от нея е много опасно

gandalfepi4
01-26-2012, 20:17
Християни които си представят че ебът Йешуа брои ли се за странно явление или е нормално?

http://en.wikipedia.org/wiki/Family_International#Loving_Jesus

defender
01-26-2012, 21:15
Християни които си представят че ебът Йешуа брои ли се за странно явление или е нормално?

поредната секта.

gandalfepi4
01-26-2012, 21:46
поредната секта.

Mда, само дето ако ти беше от нея щеше да си си нарисувал едно разпятие на ръката и да я плющиш като за последно

Concussion
01-27-2012, 05:22

http://prikachi.com/images/290/2448290X.gif

defender
01-29-2012, 19:25
Китайски войници си подават активирана граната - е тва се казва обучение в реална среда.

http://youtu.be/57FG5vBLKvc

gandalfepi4
01-29-2012, 23:46
Видях че гейски лърква из /v/ по някаква причина и реших да споделя историята, която той сподели с тях:

http://prikachi.com/images/128/4328128r.jpg

defender
01-30-2012, 11:30
"Приятелки заради балон
През юни 2001 година в Блъртън, Стафордшир, Лаура Бъкстон пуснала един балон с хелий по време на отпразнуването на златната сватба на дядо й и баба й. За балона, тя прикачила бележка с името си и адрес за обратна връзка. След 10 дни получила отговор. Балонът бил открит от друга Лаура Бъкстон в градината в дома си в Палей, Уилтшир, на 300 километра от първия град. Интересното е че и двете момичета били на 10 години, имали три годишен черен лабрадор и заек."

npp
01-30-2012, 14:38
една от хитростите на дявола е да представи хора, които си приличат по външност и/или (по) характер с цел да лъже че всъщност всеки от тях е една и съща личност само че в различно време на някаква(-и) поредица(-и) от реинкарнационни форми, лъжата е че или съществуват поредици от строго определени матрични реинкарнационни форми, през които всеки човек (пре-)минава през някакви по-малки времеви цикли в вечността, или че съществуват причинно-следствени прераждания макар и без строго определени матрични форми, но в всички случаи дяволската измама е че има прераждания и че те са хиляди или милиони, дори съществуваше и т.нар. дяволска измама "дежа ву", която представлява лъжлив спомен или лъжливо съзнание/усещане за нещо, което вече се е случвало, или, което предстои да се случи, с което дявола внасяше допълнителна усложненост и заплетеност в лъжливите теории за прераждането и кармата, но истината е че още в самото начало истинският Бог е направил всеки човек и въобще всяка душа да бъде носител на цялостна неповторима уникалност/индивидуалност за цялата вечност, като признак за това при всеки човек са различните днк(гени), различните зеници на очите, различните отпечатъци на пръстите, и т.н., така че, (именно) поради неповторимата уникалност, няма как двама или повече на брой човеци да имат една и съща съдба в рамките на една единствена вечност, нито пък би имало възможност Бог да дава прераждане на едни и същи човеци, след като в небитието е пълно с несътворени души, които никога не са получавали живот нито веднъж

defender
02-01-2012, 12:42
Огнена фигура на Христос

http://vbox7.com/play:351e3849

defender
02-04-2012, 08:48
"Индонезия има 240 млн. жители и официално е светска държава. Конституцията гарантира свободата на вероизповеданията и признава 5 религиозни култа: ислям, будизъм, хиндуизъм, християнство и конфуцианство.

Мюсюлманите са 90% от населението, а християните 9%, но атеизмът не е признат. Законът задължава всеки индонезиец да посочи религията си в документите за самоличност. Да кажеш, че Господ, или Алах, не съществува, се смята за богохулство, наказуемо с пет години затвор."

npp
02-04-2012, 08:54
"Индонезия има 240 млн. жители и официално е светска държава. Конституцията гарантира свободата на вероизповеданията и признава 5 религиозни култа: ислям, будизъм, хиндуизъм, християнство и конфуцианство.

Мюсюлманите са 90% от населението, а християните 9%, но атеизмът не е признат. Законът задължава всеки индонезиец да посочи религията си в документите за самоличност. Да кажеш, че Господ, или Алах, не съществува, се смята за богохулство, наказуемо с пет години затвор."

и какво толкова са прокопсали с задължителното идолопоклонство?!, след като дори и невярващите/нерелигиозните/неокултиститие от запада ги изпреварват в всяко отношение и то с стотици/хиляди пъти

BrainlessROCKBABY
02-10-2012, 09:13
^

are you gay? ^-^