PDA

View Full Version : Притеснение..

no-explode
01-25-2012, 16:58
Здравейте!
От няколко седмици ходя с едно момиче, което страшно много харесвам. Усещам как нещата отиват към леглото, за което и двамата много се радваме :)) Обаче аз имам известни притеснения.. Тя е опитна т.е не е девствена и знае какво прави, аз обаче съм девствен и се притеснявам относно размера и някои други работи, например как ще се представя.. Толкова ли е важен размера и той ли е основния фактор? И понеже ще ми е за първи път, би трябвало да оставя тя да води или не знам.. Ще свърша доста бързо и мисля, че няма да й доставя никакво удоволствие, а не искам да е така.. Объркан съм и се притеснявам.. Ще съм ви много благодарен, ако се опитате да помогнете, поне малко. :)

MakeIT
01-25-2012, 17:04
Щом нещата отивът към леглото и сте заедно от доста време, не трябва да се притесняваш за нищо.Предполагам тя е наясно с факта, че си девствен и далеч не очаква чудеса от теб.Пускай притеснението на заден план и помни, че каквото и да направиш тя ще е доволна!Има ли любов с времето и секса ще се нареди.Айде успех!

THEODOROS
01-25-2012, 17:20
Блъскай я яко да си знае, без да се притесняваш :D

burpp
01-25-2012, 18:35
бях ти подготвил няколко добри типа, но моя грешка- изтрих ги.
Как ще да е. Набързо:
- предразположи я
- нахлупи няколко капута, че да не вземеш да ги обърнаш по незнание.
- няма как да знаеш, че свършваш бързо ако не си го правил до сега, но дори и така да е, подкарай за втора обиколка.
- обръсни се.
- и вземи кутия презервативи, не очаквай тя да носи!

marilyn
01-25-2012, 19:11
Според мен ако тя не знае, че си девствен, трябва да й кажеш, за да е подготвена и да не очаква чудеса. А ти се остави тя да те води и не се притеснявай, бъди уверен в себе си. :)

MartinWesker
01-25-2012, 20:30
При мен беше същото - аз девствен, тя по-опитна, но не се притеснявах, защото тя знаеше и ме разбираше. Първият път свърших сравнително бързо, но на втория.. всичко беше перфектно. На нея и хареса, успя да свърши. Просто не трябва толкова много да го мислиш, а да действаш! :Д

draid
01-25-2012, 22:13
Не се притеснявай, този случай е най-добре за теб. Тя ще те води, ти просто не се притеснявай. Няма нищо страшно и трудно в секса. Важното е да не ти пука и да не си мислиш само за някакви глупости, че ще си навредиш. Мисли си че ще е яко и се отпусни, другото е лесна работа. Ако не знае момичето и кажи, за да може тя да поеме нещата в свои ръце.

MaLkaTa_LaDy
01-26-2012, 12:35
Като свършиш бързо я задоволи с пръсти/език!

anonymous708973
01-26-2012, 20:08
Хората сме животни, а това ни е инстинктивно заложено. Не е голяма философия, а с времето ще се нагодите един към друг. Помни, че е важно да разговаряте за това, което харесвате и което не харесвате. След секса е идеалният момент.

Размерът е важен, но не основен фактор. Основното е какво правиш с него.