Scouser
01-26-2012, 12:41
Здравейте. Проблема ми е, че скоро ставам на 20, а близо от 2 години не съм имал приятелка. Не броя момичетата за развлечение, не че и тях ги има много де, но се намират. Имал съм точно 3 приятелки през живота си, като само с едното момиче наистина беше сериозно и се чувствах супер. Знаех, че имам половинка, която си умира за мен и аз за нея. Това чувство си е супер. Много момчета, мой приятели казват, че така самичък си ми е перфектно - не трябва да се съобразям с някой, правя, каквото си поискам и т.н. Спор няма, че това са все плюсове, но ми е писнало от тях. Искам да се съобразявам с някого! Искам да зная, че до мен има момиче, сериозно, влюбено във мен и готово да е с мен!
Доста объркващо ви изглежда сигурно. Просто не знам какво да правя и как да намеря такова момиче. Опитвал съм с много и както казах само 3 ми отвърнаха. Другите момичета, които се опитвах да спечеля за мой приятелки все си намираха всякакви оправдания. Имали си приятел, аз съм и бил само приятел и т.н.
Не очаквам да ми помогнете, просто ми се искаше да споделя всичко това, защото наистина си мисля, че нещо не съм в ред. А искам само малко късмет в тая любов..
Доста объркващо ви изглежда сигурно. Просто не знам какво да правя и как да намеря такова момиче. Опитвал съм с много и както казах само 3 ми отвърнаха. Другите момичета, които се опитвах да спечеля за мой приятелки все си намираха всякакви оправдания. Имали си приятел, аз съм и бил само приятел и т.н.
Не очаквам да ми помогнете, просто ми се искаше да споделя всичко това, защото наистина си мисля, че нещо не съм в ред. А искам само малко късмет в тая любов..