PDA

View Full Version : Загубих го

aneliqq
01-26-2012, 12:59
Преди време едно момче само ме търсеше, звънеше ми, пишеше ми и аз му отвръщах със същото. Осъзнах, че е доста доста по - голям от мен с 7 години и започнах да от отблъсквам другото момче и започнахме да се отдалечаваме един от друг. Сега разбрах какво съм загубила, когато една от най - добрите ми приятелки започна да се зарибява с него...... Как да си го върна ? :( И дали ме е забравил вече след 3 - 4 месеци :(

aneliqq
01-26-2012, 13:00
започнах да го отблъсквам и започнахме да се отдалечаваме един от друг. **** извинявам се объркала съм !!!!

paradosou
01-26-2012, 13:25
7 години могат да са бая голяма разлика, зависи от възрастта.
Ако наистина си го искала толкова и си била сигурна, че можеш да му покриеш очакванията, си щяла да опиташ с него. Отдалечили сте се и си спряла да го мислиш, ама сега като има шанс да стане нещо между него и приятелката ти, те жегва. Тва обаче е от наранено его, самозаблуждаваш се, че искаш пак да опитате.

alekota
01-26-2012, 17:59
Мислиш ли ,че е правилно да искаш да си го върнеш ?

thelover3
01-29-2012, 14:04
когато една от най - добрите ми приятелки започна да се зарибява с него......

И ти и завиждаш нали?! Ех.... колко "добри" приятелки сте.
По темата: 7 години са доста голяма разлика, въпреки че зависи от възрастта. Предполагам, че сте на по най-много 20-22 години и в такъв случай разликата в годините е от голямо значение. По-добре спри да завиждаш на уш най-добрата си приятелка и го забрави. Намери си някой на твоите години. А ако толкова го искаше, да беше мислила първия път, сега го забрави и толкова.

SweetySmallDevil
01-29-2012, 15:57
направи си изводите каква "приятелка" е това .... за момчето не знам, но прителката ти (извинявам се за израза) е боклук!!! ... ако ти беше приятелка нямаше и да си го помисля, за момчето не зная какво да правиш, ако смяташ, че имаш шанс - бори се, но за тази "приятелка" си помисли много добре :)

nepowtorima
01-29-2012, 17:24
Сигурна съм, че приятелката ти е виновна за това.
Ти си си преценила, че разликата в годините ви е много - и си права.
Сега тя като е почнала да се зарибява с него и ти казва колко е прекрасен, какво и е казал и теб те е яд, че ти си чувала тези думи /или подобни/, а сега ги казва на нея..
По-добре щом си приключела дадена "връзка" между вас .. по-добре я остави така..
Ако той все още те помни и има чувства към теб нямаше да се зарибява с приятелката ти..

paradosou
01-29-2012, 21:15
И на кое отгоре приятелката е боклук?

Авторката дори не е имала връзка с въпросния, просто са излизали.
Тя не иска истински момчето, но и на други не го дава.
Сетете се за приказката за кучето и кокала.

BaffaLsc
01-30-2012, 10:50
И на кое отгоре приятелката е боклук?

Авторката дори не е имала връзка с въпросния, просто са излизали.
Тя не иска истински момчето, но и на други не го дава.
Сетете се за приказката за кучето и кокала.
д е с е т б у к в и

Mi6inka
01-30-2012, 11:22
Аха и когато приятелката ти е започнала да се зарибява с него, тогава ти скимна да го искаш..Чисто и просто да не би да излезе, че тя е по-готина от теб. ?! Порасни. Зарежи тая история и продължавай напред към други батковци.

DragonLady
01-30-2012, 11:24
Това, че си си изпуснала шанса да си с него, си е твоя вина, и не виждам защо тази твоя приятелка да не бъде с него? Ако искаш пробвай да го потърсиш, покани го на гости, на кафе и тн. ако ти откаже е ясно, че вече не желае да сте толкова близки и нещо повече от приятели, ако приеме, значи все пак имаш шанс, но зависи на въпросното гости или кафе как ще се развият нещата.
А колкото до годините зависи от възрастта ви, която би ли споделила? И в моята връзка разликата е същата, но вече на едни доста по зрели години, в които тя просто не се усеща - аз на 19, той на 26.

xXxMixXx
01-30-2012, 12:03
7 години си е доста голяма разлика.
Ти не изпитваш чувства към него, а просто не искаш да го "отстъпиш" на приятелката си.

bloodyF
01-30-2012, 17:27
ти не си му се кефила, ама айде сега щото приятелката действа, а не спи-дай да й го вземем..
ти пък откъде знаеш, че той още си пада по теб?

thelover3
02-02-2012, 07:45
7 години си е доста голяма разлика.
Ти не изпитваш чувства към него, а просто не искаш да го "отстъпиш" на приятелката си.

Даам. Трябва да има конкуренция, особено между "най-добри" приятелки като тях...