.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Unhappy Загубих го

Преди време едно момче само ме търсеше, звънеше ми, пишеше ми и аз му отвръщах със същото. Осъзнах, че е доста доста по - голям от мен с 7 години и започнах да от отблъсквам другото момче и започнахме да се отдалечаваме един от друг. Сега разбрах какво съм загубила, когато една от най - добрите ми приятелки започна да се зарибява с него...... Как да си го върна ? И дали ме е забравил вече след 3 - 4 месеци

започнах да го отблъсквам и започнахме да се отдалечаваме един от друг. **** извинявам се объркала съм !!!!

Супер фен Аватара на paradosou
    7 години могат да са бая голяма разлика, зависи от възрастта.
    Ако наистина си го искала толкова и си била сигурна, че можеш да му покриеш очакванията, си щяла да опиташ с него. Отдалечили сте се и си спряла да го мислиш, ама сега като има шанс да стане нещо между него и приятелката ти, те жегва. Тва обаче е от наранено его, самозаблуждаваш се, че искаш пак да опитате.

Мислиш ли ,че е правилно да искаш да си го върнеш ?

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от aneliqq Виж мнението
    когато една от най - добрите ми приятелки започна да се зарибява с него......
    И ти и завиждаш нали?! Ех.... колко "добри" приятелки сте.
    По темата: 7 години са доста голяма разлика, въпреки че зависи от възрастта. Предполагам, че сте на по най-много 20-22 години и в такъв случай разликата в годините е от голямо значение. По-добре спри да завиждаш на уш най-добрата си приятелка и го забрави. Намери си някой на твоите години. А ако толкова го искаше, да беше мислила първия път, сега го забрави и толкова.
    Последно редактирано от thelover3 : 01-29-2012 на 16:47

направи си изводите каква "приятелка" е това .... за момчето не знам, но прителката ти (извинявам се за израза) е боклук!!! ... ако ти беше приятелка нямаше и да си го помисля, за момчето не зная какво да правиш, ако смяташ, че имаш шанс - бори се, но за тази "приятелка" си помисли много добре
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Сигурна съм, че приятелката ти е виновна за това.
    Ти си си преценила, че разликата в годините ви е много - и си права.
    Сега тя като е почнала да се зарибява с него и ти казва колко е прекрасен, какво и е казал и теб те е яд, че ти си чувала тези думи /или подобни/, а сега ги казва на нея..
    По-добре щом си приключела дадена "връзка" между вас .. по-добре я остави така..
    Ако той все още те помни и има чувства към теб нямаше да се зарибява с приятелката ти..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на paradosou
    И на кое отгоре приятелката е боклук?

Авторката дори не е имала връзка с въпросния, просто са излизали.
    Тя не иска истински момчето, но и на други не го дава.
    Сетете се за приказката за кучето и кокала.
    Последно редактирано от paradosou : 01-29-2012 на 21:17

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    И на кое отгоре приятелката е боклук?

Авторката дори не е имала връзка с въпросния, просто са излизали.
    Тя не иска истински момчето, но и на други не го дава.
    Сетете се за приказката за кучето и кокала.
    д е с е т б у к в и
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Аха и когато приятелката ти е започнала да се зарибява с него, тогава ти скимна да го искаш..Чисто и просто да не би да излезе, че тя е по-готина от теб. ?! Порасни. Зарежи тая история и продължавай напред към други батковци.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това, че си си изпуснала шанса да си с него, си е твоя вина, и не виждам защо тази твоя приятелка да не бъде с него? Ако искаш пробвай да го потърсиш, покани го на гости, на кафе и тн. ако ти откаже е ясно, че вече не желае да сте толкова близки и нещо повече от приятели, ако приеме, значи все пак имаш шанс, но зависи на въпросното гости или кафе как ще се развият нещата.
    А колкото до годините зависи от възрастта ви, която би ли споделила? И в моята връзка разликата е същата, но вече на едни доста по зрели години, в които тя просто не се усеща - аз на 19, той на 26.

7 години си е доста голяма разлика.
    Ти не изпитваш чувства към него, а просто не искаш да го "отстъпиш" на приятелката си.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ти не си му се кефила, ама айде сега щото приятелката действа, а не спи-дай да й го вземем..
    ти пък откъде знаеш, че той още си пада по теб?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от xXxMixXx Виж мнението
    7 години си е доста голяма разлика.
    Ти не изпитваш чувства към него, а просто не искаш да го "отстъпиш" на приятелката си.
    Даам. Трябва да има конкуренция, особено между "най-добри" приятелки като тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си