View Full Version : Help!!
Е, не. Писна ми вече. Само страдам, само ме нараняват. В който и да се влюбя все не става, винаги си харесва друга или съм му много малка. Тия на моята възраст само ме ебават не ме и поглеждат. Писна ми вече... Няма ли някое нормално момче, което да не говори само за секс и големи гърди?! Всички готини или са заети или са обратни[знам, че е голямо клише, ама явно е вярно...] Каквото и да правя не става и това си е. Искам да гадже, искам да се разхождаме да се целуваме и такива неща, ама не става. Всички момчета ме приемат като сладка и забавна приятелка, не като готина мацка. Много ме дразни това. Аз движа предимно с момчета, защото момичетата от моя клас повечето са кифли и се правят на мноо яки. Само че момчетата изобщо не ме възприемат като момиче, а като равна, в смисъл нещо като момче съм за тях. Не го понасям това.... Все гледам да се обличам добре, да изглеждам добре, да хващам окото...ама не се получава... HELP!!
TheBeliever
01-26-2012, 16:38
На 14 ли си?
Ето ти още едно клише - за всеки влак си има пътници.
На 14 ли си?
Ето ти още едно клише - за всеки влак си има пътници.
мхм
е ок де ама за моя влак пътници НЯМА и не е имало[е освен 2ма-3ма и то пълни психопати]....
http://images.encyclopediadramatica.ch/b/b9/Kill_yourself.gif
Godzilla
01-26-2012, 16:48
И каква помощ очакваш да ти окажем сега? :)
И каква помощ очакваш да ти окажем сега? :)
амии някой да ми каже как да си хвана гадже (blush)
TheBeliever
01-26-2012, 16:52
Едва на 14 си, за бога, не си на 40, че да се отчайваш. Не го мисли толкова, развивай се, забавлявай се, запознавай се с нови хора. Тепърва ти предстои да се влюбваш, да се разочароваш и т.н.
SisiStrange
01-26-2012, 17:10
амии някой да ми каже как да си хвана гадже (blush)
Пусни си полу-гола снимка в темата за снимките.
ПП. Проблемът на тази възраст е, че не възприемате гаджетата като личности, които са ви се харесали с нещо определено и са ви спечелили, а като придобивки.
xXxMixXx
01-29-2012, 11:48
Едва на 14 години си! Не бързай ;) Поддържай се и ще те хареса правилният човек. И съм съгласна с мнението на SisiStrange
ПП. Проблемът на тази възраст е, че не възприемате гаджетата като личности, които са ви се харесали с нещо определено и са ви спечелили, а като придобивки.
pokerdjiq
01-30-2012, 21:06
Аз съм навит, особено ако това на снимката е твоето око :)
ем не е моето, ама и моите са горе-долу такъв цвят
Сега ще стрелям надалече.
Имаш комплекс за малоценност, които в един момент преборваш, в другия пак изплува. Имаш нужда да се докажеш и с някакви наченки на нужда от близък човек намираш решението в гадже. Отчасти те вълнува идилията, която си си съчинила в главата, за взаимоотношения с момче, но най-вече искаш да се докажеш пред себе си като си хванеш гадже. Да не говорим, че те е позасърбяло вече и си загубила търпението.
Направи една крачка назад, вдишай дълбоко, огледай се, разбери къде се намираш и тогава се впускай отново.
valdesbg
02-23-2012, 20:24
Е на 14 много ясно че ще си малка. Докато се движиш в мъжка компания - много ясно че няма да те възприемат като момиче. Ти си част от бандата => си една от нас => няма как/защо да те ловуваме. А всеки дръзнал да сипомисли да те сваля се отказва на секундата при вида на момчетата около теб.
Или това е на теория.
На практика - на тая възраст че и на по голяма няма мъжко, което да не говори за секс или големи гърди. Тва е обичайна тема за мъжките разговори. Няма как да те възприемат като мацка, защото си още дете. Мацка, може да си на 18-19-20.
Тъй - слагаш каруцата пред коня и очакваш да тръгне. Ем няма да стане. Ще изчакаш да ти порасте и акъла малко, не само циците.
Като малки в квартала имахме едно единствено момиче на 10-на момчета и всички я харесвахме, и всички и се изредихме по 100 пъти да й предлагаме. Нищо, че беше по-добра от нас на футбол и се биехме с нея от време на време
След като се движиш само с момчета ми е интересно как изглеждаш...
всичко зависи от самата теб ощте си само на 14 не би трябвало това да е такав голям проблем за теб ако искаш да си имаш гадже трябва да умееш да флиртуваш с момчетата и щом дружиш повече с момчета би трябвало да знаеш малко или много за тяхната природа :)
ccdesigns
02-23-2012, 21:59
И аз искам да качиш снимка.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1738/57395981157247873513300705868ft9rNGrfULC6icGlkNG.J PG
тази е единствената, която намерих. позьорска е, но дава някаква представа :D
Това обяснява много неща. Пробвай се да свалиш малко кила и да си поизчистиш безличната визия. Хем не искам да ползвам такава дума, хем кифла ми е на върха на езика.
anonymous708973
02-24-2012, 07:23
Нищо, че беше по-добра от нас на футбол и се биехме с нея от време на време
ХАХАХА :D :D :D
Отслабни малко, пусни си по-дълга коса, обличай се и се дръж като момиче, поработи върху женските маниери и номерца :)
ееееее познах бе
Признавам си, беше право в 10-ката
кат не ме познавате що ме ебавате?!? 1. имах дълга до кръста коса, но си я подстригах(сега пак си я искам) 2. аз си се обличам като момиче, просто не е типичното момичешко обличане-не нося поли примерно, не понасям токчета(мн ме болят краката от тях)
trabi_bs
03-07-2012, 16:08
Ако си от малък град нищо чудно да не намираш твоя тип момчета. иначе за снимка си сладка