View Full Version : проблем
unknown7
01-27-2012, 17:03
Здравейте първо..
Има нещо, което ме тревожи от нова година насам, понеже тогава аз изгубих девствеността си .. Използвахме презерватив, всичко както трябва.. но ми закъснява вече с 5 дни ... казват, че може да е от времето а си топля краката всяка вечер с гореща вода. Пия хомеопатични хапчета за регулиране на цикъла миналият месец ми дойде точно когато трябва, а сега ми прави номера и съм разтревожена.. Може ли някой да ми каже нормално ли е? Има ли повод за притеснения ?
DragonLady
01-27-2012, 17:09
Винаги ли сте с презерватив като го правите? Иначе закъснението може да се дължи на много фактори: стрес, прием на други лекарства, климат, пътувания и тн. Ако искаш направи си един тест за бременност за да ти е мирна главата, че всичко е наред.
Щом сте ползвали презерватив и не е имало гафове, няма причина за притеснение. Факторите, поради които може да ти закъснява са много и различни.
unknown7
01-27-2012, 17:14
Аз си направих, обаче паниката е сериозна понеже дори, когато си помисля за момент че може да се случи нещо ме побиват тръпки. Направих си и мисля да се мирна малко.. вече закъснее ли ми с повече от 15 дни ще отида на лекар ..
unknown7
01-27-2012, 17:15
Винаги използваме презерватив.
DragonLady
01-27-2012, 17:22
Винаги използваме презерватив.
Това + отрицателният тест = НЕ СИ БРЕМЕННА! Спри да се тревожиш толкова много, от притеснение също закъснява.
Съвсем нормално е да ти закъснее след първия път , при 80-90% от момичетата става така! Дишай!
unknown7
01-27-2012, 17:43
Благодаря ви много, падна ми камък от сърцето !
Ами преди мен ти казаха общо взето всичко, аз се присъединявам към мнението. Щом не ви се е късал презерватива няма как да си бременна. Успокой се, че може от нерви да ти закъснява. :)
MojoJojo88
01-27-2012, 18:04
Абе, не знам. На мен ми писна от това време. Цял живот съм с редовен цикъл. Ама направо цепя секундата. От две години насам си прави каквото иска. За последно ми закъсня с една седмица и се бях побъркала. Не от притеснение, а от ужасни болки, гадене и нерви.
Та, единия вариант е времето, другия вариант е, както казаха по-нагоре. На голям процент от момичетата, след първия им път, цикъла им прави номера.
unknown7
01-27-2012, 18:35
Аз съм търпелива ще чакам колкото трябва само и само да дойде. Притесненията ми са не за друго пия хапчета от 2 месеца за регулиране миналият месец трябваше да ми дойде на Коледа, така и стана. Продължих да ги пия както ми бяха казали и очаквах да няма проблеми.