View Full Version : Влюбена - помощ!?
Kenpachi
01-27-2012, 19:41
Здравейте! От 7 месеца живея в Лондон. Наскоро забелязах момче в училището. Хвърляме с разни погледчета, той ме гледа, аз го гледам, всичко ок. Обаче не сме си говорили, нищо, само се гледаме. Той е с една година по-голям от мен. Искам да разбера дали ме харесва и дали погледите му са единственият признак за това!? Виждам го, че си говори и с други момичета, размотава се с тях, а с мен - нищо. Само ме гледа, някак си има интерес, но нищо не ми е казъл, никакво отношение не поддържаме?! Кажете ми какво да правя, как да го накарам да ме заговори, да разбера дали съм му интересна, дали ме харесва?!
П.П. - Моля без тъпи и излишни коментари!
LeprikonA
01-27-2012, 20:11
Zaraki, оправи си заглавието поне де :Д.
заговори го сама? не е толкова трудно, просто отиваш, подмяташ едно "hey" и питаш някакъв въпрос, като след отговора се представяш. това е.
Kenpachi
01-27-2012, 20:20
Да, видях, че заглавието е объркано, но не знам от къде да го променя!?
Проблемът, е че не знам точно какво да му кажа, малко тъпо ще е да го питам: Здрасти как се казваш? Той отговаря. На колко си? Той отговаря. Малко ми звучи, като че все едно е на разпит!? Иначе аз знам името му, откъде е , на колко е, фейс-а, всичко. Просто се правя на ударена, но пак не съм уверена, че ще се получи!?
Оправих заглавието.
Момчето британец ли е или българин?
LeprikonA
01-27-2012, 20:33
ами питай го някакъв елементарен въпрос. нещо, на което дори знаеш отговора, като например "къде е <еди какво си> ?" .
Kenpachi
01-27-2012, 20:36
Англичанин е. И мерси за заглавието!
Добре, ще пробвам, но някак си на думи е много лесно, и аз на приятелки съм го казвала, но после много се колебая какво да кажа и как да подходя?!
Що не си пишеш с другия акаунт а си си направила нов?
xXxMixXx
01-28-2012, 12:52
Zaraki, оправи си заглавието поне де :Д.
заговори го сама? не е толкова трудно, просто отиваш, подмяташ едно "hey" и питаш някакъв въпрос, като след отговора се представяш. това е.
+1
По реакцията му ще разбереш дали му допадаш или не :)
Kenpachi
01-28-2012, 17:01
Що не си пишеш с другия акаунт а си си направила нов?
Какво имаш предвид?!
Иначе ще пробвам в понеделник, да се надявам да се получи.