Влез

View Full Version : Неловко ми е да говоря с нашите.

VDimitroff
01-27-2012, 20:50
Имам...малък или не толкова малък проблем...става въпрос,че мисля че имам фимоза,и трябва да се прегледам при специалист,но не знам как да говоря с майка ми за това,бих искал да говоря с баща си по този въпрос,но той има транспортна фирма,постоянно пътува и не си е в нас, и няма как да говоря с него,а с майка ми ми се струва още по неловко.Знам,че това не бива за се отлага,протака и така нататък,за това ще съм благодарен ако ми дадете някакъв съвет,как точно да подходя и да говоря с майка ми за това.

MartinWesker
01-27-2012, 21:03
Пич, това е сериозно нещо! Отиваш при майка ти и директно и казваш, че имаш проблем, няма от какво да се притесняваш. Единствено трябва да те тревожи това да се оправиш. Нали за това са родителите - да се грижат за децата си. Отиваш и и казваш, че имаш фимоза.

Успех и дано всичко се оправи!

shmatarok
01-27-2012, 21:03
На колко си?

Ако имаш пълнолетие можеш да отидеш сам на лекар.

Hayashi
01-27-2012, 21:32
Той и ако няма пак може да отиде сам на лекар. Отиваш при личната и ѝ обясняваш на нея като толкова те е срам.

ImmortalSportFreak
01-27-2012, 22:23
Все някак трябва да каже на техните,защото нали по някое време ще му потрябват пари за лечение,най-малкото?

Спокойно кажи на вашите.Болестите не са нещо срамно и не са зависещи от теб.Успешно и бързо оправяне и не отлагай консултацията с лекар!))

VDimitroff
01-28-2012, 06:15
Абе и аз го мислех варианта сам да отида на лекар...пари имам,макар и да нямам пълнолетие са предостатъчно за такава операция,но не ми се ще да крия нещо такова от тях...благодаря все пак за отговорите! :)

bloodyF
01-28-2012, 10:35
казваш че мислиш че трябва да отидеш на уролог, точка по въпроса..

reperw
01-28-2012, 10:42
стига филмирахте човека... нее чак толкова сериозно..ако тее срам може да изчакаш да станеш на 18 и сам да отидеш

VDimitroff
01-28-2012, 14:53
пфф...бахти филма верно,говорих с тях,с това смятам работата за 50% свършена,благодаря за съветите ;) :)