.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Неловко ми е да говоря с нашите.

Имам...малък или не толкова малък проблем...става въпрос,че мисля че имам фимоза,и трябва да се прегледам при специалист,но не знам как да говоря с майка ми за това,бих искал да говоря с баща си по този въпрос,но той има транспортна фирма,постоянно пътува и не си е в нас, и няма как да говоря с него,а с майка ми ми се струва още по неловко.Знам,че това не бива за се отлага,протака и така нататък,за това ще съм благодарен ако ми дадете някакъв съвет,как точно да подходя и да говоря с майка ми за това.

Пич, това е сериозно нещо! Отиваш при майка ти и директно и казваш, че имаш проблем, няма от какво да се притесняваш. Единствено трябва да те тревожи това да се оправиш. Нали за това са родителите - да се грижат за децата си. Отиваш и и казваш, че имаш фимоза.

Успех и дано всичко се оправи!

Супер фен Аватара на shmatarok
    На колко си?

Ако имаш пълнолетие можеш да отидеш сам на лекар.

Той и ако няма пак може да отиде сам на лекар. Отиваш при личната и ѝ обясняваш на нея като толкова те е срам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Все някак трябва да каже на техните,защото нали по някое време ще му потрябват пари за лечение,най-малкото?

Спокойно кажи на вашите.Болестите не са нещо срамно и не са зависещи от теб.Успешно и бързо оправяне и не отлагай консултацията с лекар!))

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Абе и аз го мислех варианта сам да отида на лекар...пари имам,макар и да нямам пълнолетие са предостатъчно за такава операция,но не ми се ще да крия нещо такова от тях...благодаря все пак за отговорите!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    казваш че мислиш че трябва да отидеш на уролог, точка по въпроса..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на reperw
    стига филмирахте човека... нее чак толкова сериозно..ако тее срам може да изчакаш да станеш на 18 и сам да отидеш

пфф...бахти филма верно,говорих с тях,с това смятам работата за 50% свършена,благодаря за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си