PDA

View Full Version : Дали съм бременна? Моля за съвет от опитните дами.

dali_e_stanalo
01-30-2012, 18:39
Здравейте дами,
Днес е 20ят ден от закъснението ми правих си обикновен тест и беше отрицателен(това става преди около седмица) нямам никакви признаци болки в гърдите болки в корема болки когато свършвам или пък по време на полов акт.Просто нищо.Била съм бременна но тогава имах много силни болки в гърдите много преди датата ми за цикъл.Имах болки по време на полов акт и т.н. обичайните признаци оказа се че има бебче и направих аборт :( . Та въпросът ми е без нелно заикакви признаци може ли да ми закъснява просто от промяната на времето , но в крайна сметка това е мн време 20 дни случвало ми се е но в рамките на 15тина дни не повече моля ви помощ.Нямам право на 2ри абодт ще взема да се увредя не ми се мисли за после .Благодаря предварително за отделеното време и внимание!

granger
01-30-2012, 18:41
За гинеколог да си чувала?! Щом ти е отрицателен теста и продължава да не идва е хубаво да идеш да се прегледаш ! 20 дни закъснение не са никак малко и не е никак нормално. Ако абортът ти е бил наскоро ,може би...това е причината. Но най-добре се консултирай с лекар.

dali_e_stanalo
01-30-2012, 18:46
Беше преди 3 години , виж знам за гинеколога но мн зависи каде ще ида всеки гледа да те излъже и да ти вземе пари за абодт , колко му е да ме приспят и да ми причинят леко кървене никакъв проблем.А др ми въпрос е дали кръвните тестове за бременност са достатъчно точни че да не отивам на видеозон?

Скорпионка
01-30-2012, 18:46
За гинеколог да си чувала?! Щом ти е отрицателен теста и продължава да не идва е хубаво да идеш да се прегледаш ! 20 дни закъснение не са никак малко и не е никак нормално. Ако абортът ти е бил наскоро ,може би...това е причината. Но най-добре се консултирай с лекар.
Напълно съм съгласна най добре отиди на гинеколог и му кажи той е специалист и си знае работата.Дано всичко е наред и да е само от промяна на времето. Успех.

dali_e_stanalo
01-30-2012, 19:07
Нямам представа дали съм била в овулация.На 19 съм.И както никога не не се пазихме голяяма грешка не сме спирали да се пазим след аборта но уви дявола ни дръпна и не се пазихме и вече ще откача.Хем съм притеснена хем не съм защото ми се е случвало от рязката промяна на времето да ми закъснява доста та не съм мн стресирана , доколкото за лекарствата абсолютно никакви лекарства не употребявам

dali_e_stanalo
01-30-2012, 19:08
Познати ми казаха , че има решение с инжекции вместо с аборт незнам утре ще си направя кръвен тест дано да е отрицателен ДАНО!

dali_e_stanalo
01-30-2012, 19:12
Не не свърши в мен . Ами не мога да сметна защото не помня датата на която стана работата и дали е станала тогава или др път незнам.

dali_e_stanalo
01-30-2012, 19:16
Добре де като правя секс пак ли да драскам че той си е редовен. Не съм писала за да има нападки а за да говоря с хора! Нека не бъдем враждебно настроени.

dali_e_stanalo
01-30-2012, 19:20
Добре махнете теста ще го направя кажете ми нещо повече за прекратяване на бременност освен аборт казаха ми едни инжекции Промолитинор или нещо подобно някой ползвал ли е запознат ли е с тези методи ?

granger
01-30-2012, 19:51
^ Не сме гинеколози. Това лекар може да ти го каже. Според зависи е.

MartinWesker
01-31-2012, 07:17
Много позната история. С бившата редовно правехме секс и винаги с презерватив. Когато трябваше да и дойде - не и дойде и после почна много да закъснява. Минаха 10 дена и почнахме да се притесняваме. Знаеш ли, може презерватива да се е спукал без да сме разбрали. Купихме тест - отрицателен. Минаха още 4-5 дена и на нея все още не и идваше. Купихме 2-ри тест - пак отрицателен. Легнахме си. Сутринта тя ме събуди с целувка и думите 'В цикъл съм'.

Та, идеята ми е. Щом теста показва, че си окей, значи сигурно наистина си окей и просто ти закъснява. Но все пак отиди да се прегледаш, ей така - за всеки случай. И оттук нататък с презерватив или в дупето!

dali_e_stanalo
02-01-2012, 12:57
Благодаря за отзоваването направих си кръвен тест не съм бременна в петък отивам на гинеколог, но все още не ми е дошло а е 22 ден от закъснението ми .